2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydınnn :)
Ne güzel bir pazar sabahı erkenden gözümü açtım
Kocam uyansa da gezmeye gitsek okulların açılmasına bir gün kaldı sonuçta psikolojimi hazırlarım biraz :) her sene mutlaka okula başlarken ağlayan annesini bırakmayan hatta kendini yerlere atan bir grup öğrencim oluyor :)

O da dogru, dusunemedim o kismi. Kenari sert yatagin ayy ayaklandiginda carpcar kesin kafayi :/ bakayim ben bu zimbirtiya :)

Canim defacto ya hic bakmamistim renkler nasil ben siyah ve lacivert almistim onlari giyiyorum acik renk istiyorum krem bej gibi. Var miydi orada

Canım defactonun siyah,koyu yeşil,saks mavisi,beyaz,krem renkli ve güzel kot pantolonları vardı. İnternette yeni sezonuna bak istersen.

Kadife gibi taytları da vardı.

Kaç gündür kendime gelemedim bi türlü. Bayramdi vs idi turşu oldum. Bi halsizlik bi isteksizlik aldı başını gidio. 75 olmuştum bu arada. Yarın okul var dusa giresim yok ben de ev de leş gibi. Cenemdeki sakallar hipster olma yolunda.
I ikizcan2016 kızlar iyi merak etme dün rüyamda gordum ikisini turp gibiler. Kaç gündür yazmaya da useniyorim yaşamadım.
Çarşamba kilo güncelleme var hatırlatayım uç gün ac gezicem ben yoksa 80i bulucaz yaaaa!!!!

insallah canim, cok saol :)
nifty yaptirdim temiz cikti..
ya iste ister istemez insan üzülüyor, kafaya takiyor.. kalp seklinde rahim neymis yaa,
hey allahim...
yok bitti degistiriyorum dr, bi daha gitmem buna.
I ikizcan2016 değiştirmekle en iyisini yaparsın canım senin adına çok sevindim. Kalp şeklinde rahim ise şöyle bir şey normal rahim armut gibi olurmuş drun söyledigine göre benimki ikiye bölünmüş gibi daha sonra gittigim dr böyle bir tanı ultrasonla konulamaz dedi. sonra başka bir muanemiz sırasında eski drun kalp şeklindeki rahim görüntüsunu nasıl elde ettigini ultrasonda gösterdi. malasef dedi bazı dr arkadaşlarimiz doğru ultrason muayenesi yapamıyor hastaları yanıtlıyor rahminiz o kadar düzgün ki dedi. birde nette arastirma yapmamami tavsiye etti. Innertte yazilanlarin hepsi doğru değil dedi.

oyle canim cogu sacmasapan bilgiler internettekilerin..
ama elimizde bi telefon iste, e hamilesin istirahat halindesin, kendi kraş oynadin canlarin bitti napcan? acip okuyosun kafana takilanlari :))
senin o doktor sevdalıdır, heryerde kalp görüyodur :))

hayrolsun sabah niyetine :))
tosun gibi dogcaklar insallah teyzesi :)
bu arada butun ogretmen arkadaslara hayirli bi donem diliyorum.. donem sonuna tosunlarimiza kavuscaz insallahhhh :)

Nekadar uzak geldiğini tahmin edebiliyorum.. Çok klasik olacak ama gerçekten nasıl geçtiğini anlsmayacaksınız zamanın.. Bikaç ay sonra yaşına girecek kızım şaka gibi.. Nezaman doğdu,zaman masıl geçti inanılmaz..
Bebişin odasına bi kanepe bi yer yatağı ayarlayın şimdiden :)))

Nekadar uzak geldiğini tahmin edebiliyorum.. Çok klasik olacak ama gerçekten nasıl geçtiğini anlsmayacaksınız zamanın.. Bikaç ay sonra yaşına girecek kızım şaka gibi.. Nezaman doğdu,zaman masıl geçti inanılmaz..
Bebişin odasına bi kanepe bi yer yatağı ayarlayın şimdiden :)))

Kimileri bu konuda şanslı diyorum bnde.. Çok zor bi kızım var.. Bazı geceler neredeyse hiç uyumuyoruz..bizim için hayal yani oda ayrımak vs vs.. Yanımda yatırmama konusunda direniyorum enazından.. Çocuk kendi belirliyor bazı şeyleri kesinlikle. Uyku eğitimine kesinlikle karşıyım. Sırf ayrı uyusun diye bikaç gün çocuğu yorulana kadar ağlatmak gereksiz stres yüklemek çok anlamsız.. Bidaha nezaman bana bukadar muhtaç olacakki ? En fazla nekadar yatabilir benimle ? Bazı kuralların canı cehenneme.. O benim kokumla rahatlıyor ve güvende hissediyor,gerisi boş.. Net..

LaMadre delaLuna dm den mail adresimi yolladım. Forumu işimden dolayi takip edemeyecegim artik dogum iznime kadar. Paylaşacagin makale ya da kitap onerilerini bana mail olarak atarsan cok memnun olurum.

O da dogru, dusunemedim o kismi. Kenari sert yatagin ayy ayaklandiginda carpcar kesin kafayi :/ bakayim ben bu zimbirtiya :)
Mobılyayı almadıysan önce ona teklıf et istersen belkı mobılyacıda vardır. Ben o şeklide bulamazsam alıcam Internet'ten

cordeliac canim nidilat nidicard hicbiri yok, yarin daha detayli sordurucam.. o grupta bi adalat crono var, o da 30mg.. fazla olur..
kendime ariomus gibi sikistiriym yarin depoyu :)

bu arada yeni ciciler buldum bizim kokoşlara :))

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…