2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çocuğu öyle ağlatabileni bende anlamıyorum hakikaten. Ben şanslı kısımdaymışım :) zaten uykum inanılmaz hafiftir kızım ses çıkardığı an yanında biterdim. Hiç bi şekilde sıkıntılı bi durum olmadı çok şükür. Bakalım kardeşi Nasıl olacak

cordeliac canim nidilat nidicard hicbiri yok, yarin daha detayli sordurucam.. o grupta bi adalat crono var, o da 30mg.. fazla olur..
kendime ariomus gibi sikistiriym yarin depoyu :)

bu arada yeni ciciler buldum bizim kokoşlara :))

Bize de tanidik eczane depoda yok demişti. Ugrasmasin diye oyle dedigini dusunup sana sordum. :/

Kiz o patiklerin bot gibi lastik kismina kadar ormesi cok kolay. Youtube'da dunya kadar motif videosu var. O arkadaki kanatlar da taban mantigiyla ayni orulmus zaten. Hic bosuna bosuna dunya para verme onlara. Ben yatmaktan depresyona girmemek icin basladim ogrenmeye. Dun ayni bu botlarin patik olanini ormustum denemek icin. Şimdi battaniye motifi deniyorum. :)
Oturdugun yerde beynini yiyecegini ac videolardan dene bence.

İşte budur ya bende örgü pek bilmiyorum acemice örüyorum ama nette açık tarif edenlere bakarak yapabiliyorum. Hem kendi emeğinle çocuğuna birşey yapmak en zevklisi. @ikizcan2016 hadi sende dene.

selam kizlaaar! ben tatilden dondum. gecmise dogru soyle hiylica baktim umarim Dennismasal cordeliac ve I ikizcan2016 hersey iyiye gidiyordur.

son sayfada orguler filan okuyorum ve sizi coook kiskaniyorum! Kasim sonu bende izne ayrilcam belki o zaman bende birseyler yapmayi denerim. su an icin sadece tembellik yapmak istiyorum.

benim oglan geceleri bayagi hareketlenmeye basladi. zaman zaman uyanduruyor beni ki benim uykum bayagi agirdir- herhalde dogumdan sonraya hazirlik :)

unutmadan, iki haftalik tatilde karnim bayagi belirginlesti. gobegimi gostermekten hayatim boyunca hic bu kadar keyif almamistim. bikiniyi en cok simdi yakistirdim valla kendime

Slm canım herkese hayırlı sağlıklı hamilelik ler diliyorum ben sizleri biraz geç buldum ama yatıyor olduğundan bahsetmissin hâlâ devam ediyor musun sebebini öğrenebilir miyim bende hamileligim boyunca 7. Hafta da yatmaya başlamıştım 17. Haftaya kadar arada birkaç hafta Iyiydim ama suan yine aynı

evet kolay bisey belli de ben ugrasamam yaa :)
oturamiyom ki ben sirt agrisindan, kaburgalarim aciyo yarim saatten fazla oturunca, galiba en buyuk gobekli benim :)) yardimsiz kalkamiom nerdeyse
25tl cik hem de :) dogurduktan sonra örerim ben vakit olursa..

İşte budur ya bende örgü pek bilmiyorum acemice örüyorum ama nette açık tarif edenlere bakarak yapabiliyorum. Hem kendi emeğinle çocuğuna birşey yapmak en zevklisi. @ikizcan2016 hadi sende dene.

Dun su patigi tam cikarttim. Bugun de bu motifleri. Daha ilk kez elime dun ciddi ciddi tig aldim hayatimda resmen. Deneyip deneyip bozuyorum simdi elim alissin diye. Bi de yuncunun magduru oldum. Koton ip alacaktim. Akrilik ip verdi amator baslayacagim diye. Haliyle model guzel gostermiyor. :/ Su motifli olanlari bitirip kirlent falan yaparim bu iple.

Eklentiler

• IMG-20160917-WA0002.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 69
  • IMAG0019.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 77

Dun su patigi tam cikarttim. Bugun de bu motifleri. Daha ilk kez elime dun ciddi ciddi tig aldim hayatimda resmen. Deneyip deneyip bozuyorum simdi elim alissin diye. Bi de yuncunun magduru oldum. Koton ip alacaktim. Akrilik ip verdi amator baslayacagim diye. Haliyle model guzel gostermiyor. :/ Su motifli olanlari bitirip kirlent falan yaparim bu iple.

Eklentiler

• IMAG0019.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 67
Mesaj tekrari olmus.

Eklentiler

• IMG-20160917-WA0002.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 59

Vallahi kuzum ben de yok yok gibi bir durum var.

Bebeğin plasentasi rahim ağzına uzanıyor diye yatıyordum. Kalbimde problemler var onun etkisiyle kan basincindan, bebeğin de baskisiyla bobregim buyumus. Taş düşürüyorum. Aynı zamanda hematuri var. Idrarim kanla birlikte geliyor yani. İşte tüm bunlar yüzünden karnım kaskatı kesiliyor. Erken doğum yapmam için bütün sebepler mevcut anlayacağın. Yapmamak için yatıyorum.

(Güldüğüme bakma aslında psikolojim de pert. Çocuk oynasın da iyi olduğunu bileyim diye çikolata yemekten ağaç çıkacak içimde. :/ )

Sana böyle yirmi beş yirmi beş sonunda bir şey olacak ama söyleyemiyorum ban yerim. Sol tarafım yok şu an benim de ağrıdan. Her yerimi yastıkla besledim, yattığım yerden örüyorum.

Televizyonla falan da aram yok benim. Bi' tane kişisel gelişim kitabı var arada onu açıp motive oluyorum depresyondan.

Bu arada yarın olsa da doktora gitsek değil mi? Doktoru evde yatıya alacağım neredeyse. O kadar ihtiyacım var şu an ona.

cordy ya 1-2 ay önce gırseydın su işlere de Kazakları battanıyelerı senden isteseydık
Bende alıyım dıyorum ama ımkanı yok dugum yumağı gıbı bışey olur benım kı

cordy ya 1-2 ay önce gırseydın su işlere de Kazakları battanıyelerı senden isteseydık
Bende alıyım dıyorum ama ımkanı yok dugum yumağı gıbı bışey olur benım kı

Yok kuzum. Ben de yapamam diyordum. Kaç kişiyi yildirdim geçmişte. Lili'yi kıskandım bir de. Ben de yapacağım dedim. Deniyorum şimdi. Solagim bir de ben düşün. Ben yaptıysam herkes yapar. İlk başta videolar çok karmaşık geliyordu bana da. En basiti ikili trabzanla yalancı trabzani öğrensen, patigi de şu motiflerin hepsini de çıkartırsın.

Vallahi en azından dene. Inanılmaz stres atıyor insan. Mahalle teyzelerine hak verdim yemin ediyorum.

hee yaa
keske doktorla evleneydik :)))
düşünsene kocan kadın doğumcu :)
dibinden ayrilmazdik, muayenehanede uyurduk fln hihihih
tv yok bende de, kitap da secemedim..
yatiyorum oyle, trendyol carters fln butceye zarar :)

Seni cok iyi anliyorum canim hayirlisi ile kucagina almak nasip olsun ins. Moralini iyi tut her zaman ne guzel ugraslar da buluyorsun kendine. Doktorun da guzel haberler verir ins randevunda

hee yaa
keske doktorla evleneydik :)))
düşünsene kocan kadın doğumcu :)
dibinden ayrilmazdik, muayenehanede uyurduk fln hihihih
tv yok bende de, kitap da secemedim..
yatiyorum oyle, trendyol carters fln butceye zarar :)

Düşünemedim.
Adamlar şey görmekten gına geçirirdi herhalde. En kötü mesleki deformasyon.

Iyi akşamlar güzel anneler bütün öğretmen arkadaşlarıma iyi bir dönem diliyorum umarım çok yorulmadan atlatıp sonunda bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz

Kızlar merhaba sol kasımda cok fena agrılar kasılmalar pluyor dogrulamıyorım resmen yuruyemıyorm varmı benm gbı olan

Kendim rahat edicem diye çocuğa o stresi yükleyemem.. Zaten biçok uzmanda önermiyor. Umarım şansınız devam eder :) etmesede yapacak bişey yok,bebek bu büyüyecek elbet.. Uykum ağırdı aslında ama annelik başkaymış,ıh dese uyanıyorum :)

Kızlar merhaba sol kasımda cok fena agrılar kasılmalar pluyor dogrulamıyorım resmen yuruyemıyorm varmı benm gbı olan
Gaz olabilir mi? Değilse de normaldir bence. Rahim genişliyo, herşey oluyo işte biliyosun. Uzan mümkün oldukça.okudum, çok var kasık ağrısı çeken. kargasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…