2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadaşlar bebek çantası ne aldınız acaba ben sırt çantası düşünüyorum ama içinde soğutucusuda olsun diye bulamadım
Ben çok güzel çantalar buldum nette ama baya pahalı.
Skiphop Forma Anne Bebek Bakım Sırt Çantası
Birde şu var bu baya uygun ona göre
Stylo Grand Anne Bebek Sırt Çantası

Geçmiş oldun çok

Ben çok güzel çantalar buldum nette ama baya pahalı.
Skiphop Forma Anne Bebek Bakım Sırt Çantası
Birde şu var bu baya uygun ona göre
Stylo Grand Anne Bebek Sırt Çantası
Sağol csnım baktım dediklerine stylo grand markasını daha çok beğendim hem fiyat hem diğer kullanıcı yorumlarına göre hiç dışarı çıkıp alaşım yok sanırım netten sipariş vericem. Tabi başka model varsa onlarıda bakarım

Geçmiş olsun canım daa gitme artık doktora nolur her seferinde biyerin bozuk diolar. Cihan yaşına girince seni bi 30bin bakımına sokmak gerek komple takım taklavat değiştir

Geçmiş olsun canım daa gitme artık doktora nolur her seferinde biyerin bozuk diolar. Cihan yaşına girince seni bi 30bin bakımına sokmak gerek komple takım taklavat değiştir

Bugün doktorum da sen bir daha çocuk doğurma. Doğuracaksan da bana gelme. Bu ne ya daha doğurmadan hurdaya çıktın, üniversitenin içindeyken üniversitedeki doktorlarla senin yüzünden haşır neşir olduğum kadar olmadım diyor.

O da hamile üstüne. Bu gidişle senin stresinden ben erken doğuracağım diye vikvik ediyor.

Yaaa sözde doğal doğum yapacağdık. Plasentaları kestirmeyecehdik.

cordeliac çok geçmiş olsun

M merybstnc
asli2434
cordeliac
randevum 5 teydi canlar, yaklasik 1 saat surdu,
çok mutluyum şuan :))
beyindeki o bosluk herkeste olurmus, normal sinirlar icinde,
ama atiyorum 30.haftada ne olur bilmiyorum, dogduktan sonra hidrosefali olan bebekler de var dedi.. nerden cikarmislar bunu dedi..
kimi insanin ayagi 36 numaradir kimininki 40, bu bi hastalik midir sence dedi :) bu da ayni öyleymis, her bebekte bu aciklik varmis, kiminde 5mm, kiminde 7mm.. 10-12mm uzerinde risk olur dedi..
beni baya ikna etti cok rahatladim, cok sevdim bu doktoru..
biraz dogumu kazik ama, napiym :)

cordicim, cok gecmis olsun sana da, bobrekler cortlicak zamani mi bulmus yaaa
benim de kan degerlerim cok dusmus..
demir, b12, hemoglobin yerlerde..

Yaaaa bak. Öbür sövdüğümün ...... doktorun dedikleri fos çıktı işte. Inanılmaz sevindim kuzum. O b12 eksikliği makrositik anemi mi ne yapıyormuş. Ona bağlı değer düşünce ötekiler de yerlerde sürünüyor. Sen folik/b12 kombinasyonuna devam. Gerçi muhtemelen içiyorsundur da iki bebek olunca vampir gibi emiyorlar. Doktor dozajlar yeniden muhtemelen. Boşver doğum kazık olsun, doktor anne dostu neticede.

Hamilelikte artan kan basıncı ve rahimin baskısından ötürü cortlamiş zaten. Lanet olası kalbim sağolsun. Valla umurumda bile değil bebek dönmüş, midemin altına dayanmis. Taşlarım var ama enfeksiyonum yok. Onlara seviniyorum ben. Bebekcagizim etkilenmeyecek. Doktorumun pasladigi urologla konuştum bugün. Doktorum sonuclarimi paslamis. En fazla stent kataterle çözeriz sorunu dedi. Yarın bi' de ona randevum var. Bana muayenelerden giren kaziklarin da hesabı yok bu ara. Acıtmıyor daha.

slm kızlar bu gün benim de kontrolüm vardı. Gebelik şekeri çıktı bende. Gebelikteki seker tehlikeliymis gerekirse insulin de basliycaz.Diyetisyene de gittim. Gebelik şekeri nasıl düşürülür fikriniz var mı?

Geçmiş olsun kuzum sana da. Diyetisyenin verdiği diyete uyacaksın, düzenli yürüyüş ve evde günlük şeker ölçümleri yapıp belli aralıklarla doktoruna göndereceksin. Diyetle dusuyorsa insuline gerek kalmıyor diye biliyorum ben. Dusmuyorsa da diyetle birlikte insuline devam ediyorsun. Benim arkadaşımda da olmuştu ama onunki diyetle düzene girmişti. Seninki de öyle olur inşallah canım.

I ikizcan2016 canım çok çok sevindim senin adına.. O gerizekalı dr boşuna üzdü seni ya
Benim gittiğim dr çok hoşuma gitti ayrıntılıda acayip pozitifti. Öyle inceledi ki bebişi pozisyon bulabilmek için şekilden şekile girdi. Plesentam ön duvardaymış ben hemen previa mı diye atladım dr güldü yok o değil dedi. İnternetle çok içli dışlıyız galiba dedi

Canım diyete tam uyarsan sıkıntı yaşamazsın inş. Birkaç arkadaşımda yaşadım bu durumu çok sıkı diyet uyguladılar

cordeliac sen hurdaya dondun ama cihan iyi oldukca seviniyorum, ama kendine de dikkat et yorulma kosturma artik. yat orgunu ör
I ikizcan2016 gozun aydin cok cok sevindim obur ugursuz ne dese cikmadi seni uzduguyle kaldi
zep20 bende de insulin direnci var eger yukleme yuksek cikarsa once diyet yine olmazsa insulin ignesi dedi doktor
kizlar bugun cok kosturdum sabah dr a gittik bu kasik agrilari icin şunu soyledi goguslerin hizzasindan kasiklara kadar kayis gibi kaslar uzunlamasina iner, suan gobek buyudukce kasiklardaki kaslar cekilip agri veriyomus.
bu arada 2-3 gunluk kisa bi tatile gelelim dedik bavul kayip uzerimdekilerle kaldim, bi daha ki ucakla gelicek insallah

cordeliac canım böbreklerdeki taş için bana yoğurt suyunu önermişlerdi istersen bir dene bebeğede zararı olmayan bir şey sonuçta...

Ayy kötü olmuş canım ya geçmiş olsun diyeyim. Seyahatlerde en büyük korkumdur

Paşanın keyfi yerinde kuzum ya. Ben beslenemiyorum kaç gündür ama ona rağmen maaşallahı vardı yine. Senin dediğini söyledi doktor da ağrı varken bebekler daha sakin olur deyü. Ayaklar asagidayken hareketler daha az hissedilirmiş bir de. Sağolsun doktorum da her seferinde rahim ağzına kadar ölçüp biçiyor. Sıkıntı çıkmasın diye. Yarım saatte bir beş dakika evin içinde dolanabiliyorum en fazla. Kendini zorlamadan yürüyebildiğin kadar yürü kanaldaki taşı düşürmeye yardımcı olur dedi. Inat ettim bunu da düzelteceğim. :))

Senin ufaklığın muayenesi nasıl geçti? Bacaklarınla ufak egzersizler yaparsan belki iyi gelebilir biraz. Bayram yoğunluğundan gitmiştir arada o bavulda. Bugün havalimanına gittik biz de bizimkinin arkadaşını karşılamaya. Izdiham vardı resmen yarabbi. İyi ki bir yere gidemiyorum dedim resmen.

cordeliac canım böbreklerdeki taş için bana yoğurt suyunu önermişlerdi istersen bir dene bebeğede zararı olmayan bir şey sonuçta...

Evet bana da peynir altı suyunu önerdi. Eşimin memleketten yolluyorlar ev yapımı peynir suyundan. Buradan gilaburu suyu aldık. O da enfeksiyona ve taşa çok iyi geliyormuş. Bebeğe bir zararı yok onun da. Şimdi onu içiyorum. Alkolsüz birayla/malt suyunu sordum. Ona gerek yok, onun yaptığı iş idrar sokturmek. Onu su da yapıyor dedi.

Benim başımda enfeksiyonla belada bunun bile sancısına dayanamıyorum. Allah sabır versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…