2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İkizcan cok sevindim valla. Allah biliyo cok dua ettim senin bebelere. Çok şükür iyiler.

@cordeliac cok geçmiş olsun kuzum. Doğal doğum olsa iyiydi tabi ama bi şekilde doğuralım da kazasız belasız artık doğal olmasa da olur diyorum.

Benim de bugün detaylı vardı. Çok şükür oğlan iyiymiş. Yarım kiloya yaklaşmış. Plesanta hala ön duvarda ama sorun yokmuş. Servikse uzaklığı baya fazlaymış. Bu arada kilo da 60 ı görünce iğnelerin dozu da arttı. 0,4 lükten 0,6 ya geçtik. Evlatlarımız sağlıklı olsun da acıya dayancaz mecbur.
Benim doktorlar hiç kan tahlili filan yapmıyor. Vitaminler hormonlar filan ne durumda bilmiyorum. İlk gittiğimde kan sayımı toxoplszma vs bakıldı. Bir daha da bişeye bakılmadı. Sizden tahlil filan istiyolar mı?

Ayy kötü olmuş canım ya geçmiş olsun diyeyim. Seyahatlerde en büyük korkumdur
sagol canim bu arada senin de gozun aydin sarjim bitiyo o da bavulda kaldi azar azar bakiyorum yeni gordum, insallah birbirimizden iyi haberler aliriz artik sonuna kadar

cordeliac , canim cok gecmis olsun. En azindan enfeksiyon yokmus, buna sevinelim.
I ikizcan2016 , cok sevindim,gozun aydin. Sen bu doktorunla devam et en iyisi digeri seni durup durup uzuyor.
zep20 , sana da gecmis olsun. Ill gebeligimde bende de vardi. Muhtemelen bunda da olacak. Iki gundur yemek sonralari rahatsizlik hissetmeye basladim. Sekerim yukseliyor gibi. Diyetine dikkat et duzene girer merak etme. Duzene girdikten sonra diyette de esnemeler oluyor, oyle2 kasik 3 kasik diye saymana gerek kalmiyor. Yasaklardan uzak durman yetiyor pek cok zaman. Ama su birkac hafta cok dikkatli git de duzene girsin biraz.

Çok geçmiş olsun canım. Diyet verdi mi doktor. Verdiyse paylaşabilir misin? Şeker yüklemesi ile anlaşılıyor değil mi gebelik şekeri. Ben mecbur kalmadıkca yaptırmak istemiyorum seker yüklemesini de doktor ne dicek bakalım.

su tasi da bi dusurde, bizimki de iyiydi cok sukur doktor pipiyle idare edicez bugun yuzunu yan dondu diyip durdu
ucak doluydu biz son anda bindik ucaga personel olma muhabbetinden ondan valiz kalmis iste,
aylardir yatmaktan herhalde daha da tembellesti kaslar belki o da etki ediyo
bu arada @ikizcan2016 in dedigi sevilorgumu muydu unuttum adini liliye gore daha uygun fiyatli haberinolsun

Maşallah paşaya
Canım benim plesentada ön duvarda ama bi sorun değilmiş bu yolda olması sıkıntı dedi dr. Hatta biraz araştırdım erkek bebeklerde ön duvarda oluyor yazmışlar.

insan belli bi noktadan sonra alisiyor :))
ben bugun 540 verdim ayrintiliya, digerine 300 verdiydim.. 300 500 300 500
delircem yakinda :)))
bebisler ii olsun da, gerisi onemli degil :)
yaruze de battaniyeye 270 dedi , ben de düz 300 olsun dedim
e bayiltmadan nasi takcak stent? acimaz mi kizz

hihihi
bugun bizim doktor da bana "kadinlar sitesi" varmis, oraya girme dedi öldüm gulmekten, herseyden de haberi var :)))

aynen canim, neyse iyi olsunlar da biz uzulelim bisi olmaz :))
kasik agrisi oluyormus, bugunku dr da dedi, yatip uzandigin halde gecmeyip 5-10 dk da bir duzenli sokulan sanci olursa kork, yoksa diger agrilar normal dedi..
her ucaga binip bagaj verdigimde o korkuyu yasiyorum, hep kabine almak istiyorum valizimi..

çok sukur canim, cok saol, artik hep guzel haberler verelim insallah :))
masallah senin oglana da, 10 gun geride ama bizim kizlar kadar masallah :)

benim dr istedi, ben dedim gerci..
tokso, ferritin, tam kan, tam idrar.. hepsi bakiliyo 2 ayda 1..
ferritin 2 ay once 32ydi, simdi 9a dusmus..
idrarda enf. var yine..
arada baktirmakta fayda var, b12 ve demir yuklicem igneyle..

cok gecmis olsun canim, hic korkma, dogumla bitiyor, normale donuyorsun..
beslenmene dikkat edip, sekerini kendin olceceksin, degerlere gore ilac veriyorlar..
tabletleri de var ama bence direkt insulin vurmak daha emniyetli..
hic moralini bozma.

Anladım canım ben de tahlil isteyim madem bir sonraki randevuda.

Tek battaniye mi çift battaniyeye mi o fiyat dedi. Teke dediyse lili o fiyata iki tane örüyor be. Bana tek battaniyeye o fiyatı dedi. Sana çift için dediyse kendimi kaziklanmis hissedeceğim. :/

Anestesiz takiyorlarmis gebelere. 5-6 dakika sürüyor dedi kendi doktorum. O çektiğin sancilardan daha fazlası değil korkma deyince rahatladım biraz. Doğumdan sonra sıkıntı kalmayacağı için doğumda cikartiyorlarmis zaten o kısmı sorun olmaz. Bana diri diri iteleyecekler. :))

Bayramdan önce gittim diye bu muayeneye ücret alma demiş sekreterine. Kadın o kadar ilgileniyor ki her seferinde zorla verdik bu sefer. Asıl kazık yarın beni bekliyor. :))

saol canim, bununla devam ederim artik :)

Arkadaşlar merhaba bugün şeker yükleme testim vardı 50 mg ile yapılan yüklemede sonuç maalesef 168 cumartesi günü 100 mg ile tekrarlanacak...böyle bir durumla karşılaşan var mı? İnternette felaket senaryoları okumaktan içim dışıma çıktı...çok korkuyorum...

çok sevindim Can'ım gözün aydın.benim de küçük kızıma doktor doğduktan sonra hidrosefali olabilir demişti.hatta ultrason çektirmiştik çok şükür birşey çıkmamıştı.şşmdi bi gör 3.5 yaşında dilli düdük böyle bi şebek yok ve de çooookkk akıllı maşallah.bu doktorlar her dönem bi hastalığı moda yapıyorlar bence

Oooy maaşallah. Sağlıkla gelsin annesi. Olan bize olsun da onlar sağlıklı olsun yeter.
Ben hâlen bebeğimin geleceğe zamana o riske girmedikçe sorunlu da olsam müdahale etmek istemiyorum. Bakalım, kısmet.

Evet kuzum her ay hemogram, tit, böbrek/karaciğer fonksiyon ve depo tahlilleri, tsh vs. falan yapılıyor. Ben doktorum haricinde tahliller için üni'ye gidiyorum. Daha istemeden onlar kendileri soruyor. Sonuçları önceki tahlillerle karşılaştırmalı olarak çıkıyor hem. Hoş ben rahatsızlandıktan sonra bir hafta arayla normalden-anormale döndü tüm sonuçlarım ki gebeliğin başında yüksek olan bir çok değeri doğal yoldan aşağı çektiğim için maaşallah derdi doktorum.
O yüzden ihmal etme. Kendin iste. Yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…