2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Cordi yaruzeden ben de baykuşlu battaniye beğenmiştim. Tek battaniyeye 300 dedi. Bebek dısında da o kadar cok masraf yaptık ki son zamanlarda o da kalsın dedim artık. Ama lili dediğin yarı fiyatına yapıyosa ona yaptırayım bişiler.

Yüz saklamak bu erkeklerde moda. Boyuna pipi gostersinler ancak. Gerçi seninki babasının klonu gibi resmen. Babasına bak sen yeter.

Evet. Yattikca kaslar tembellesiyor. Bebek büyüdükçe de kaslarda doku yipranmasi oluyor haliyle. Gerçi kas zedelenip kendini onararak biçim alan bi doku. Onlar elastikiyet aldıkça catlamazsin en azından.

Slm kızlar biz de 1ay sonra bugün gittik kontrole ayrıntılı ultrasona da girdik herşey normal gibi dedi 20ile 21.haftanın arasında 340gr 23cm dedi Nasıl sizce ?bi de ailecek böbreklerden sorunluyuz sanırım babamız taş düşürmek üzere ben 4gündür sancı çekiyorum ultrasonda baktı dr hafif görünüyor dedi bebeğimin de böbrekleri sıvı biriktirmiş idrar kanalları dar olabilir bu haftalarda olur böyle ama geçer dedi inşallah geçerRabbim tüm hastalara şifa versin herşeyin başı sağlık

Ohaaa resmen uçmuş size yahu. Bana attığı mesajı şey yapardım ama uygun olmaz herhalde. Ben çok pişman oldum aslında. Çok geç teslim ediyor. Yarı fiyatına yapıyor evet.

kızlar bebişine ateşölçer alan var mı içinizde..içinde cıva olmasın diyorum ama dijitallerde nedense çok sağlıklı gelmiyor nasıl bişey alcağımı bimedim..

Esra Teşekkürler canim umarım dedigin gi
cok gecmis olsun canim, hic korkma, dogumla bitiyor, normale donuyorsun..
beslenmene dikkat edip, sekerini kendin olceceksin, degerlere gore ilac veriyorlar..
tabletleri de var ama bence direkt insulin vurmak daha emniyetli..
hic moralini bozma.
I ikizcan2016 teşekkür ederim canim dikkat edicem artık ne yapayım herşey minik. canlarımiz için

Selam kızlar. cordeliac geçmiş olsun canım. I ikizcan2016 çok sevindim için rahatlamış ne güzel zep20 sana da geçmiş olsun diyetle kontrol altına alınır umarım. Hepimiz sağlıkla alsak şu bebeleri kucağımıza.
Bizim de bugün ayrıntılı vardı ünide her şey normal dedi prof. Aslında kalbe giden bi damarda ters akım var ama kalpte falan bir şey yok endişelenmeyin dedi ama bilmiyorum böyle şeyler duyup endişenmemek mümkün değil sanki. 2 hafta sonra tekrar çağırdı şeker yüklemesi yaptıracak kan değerlerime bakacak. Ama ünide mi yaptırsam kendi doktoruma mı gitsem bilemedim. Bir de rahim damarının birinde direnç var ama onu da pek önemli görmedi bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Bizde de durumlar böyle işte ...

Canım bizdeki bu
benim baktığım bu değildi sanırım..siz memnunsanız bunu da bi düşüneyim..beurer diye bir marka varmış..sadece medical ürünler yapıyormuş..eşimin kafasına da o yatmış gibi..neyse bakalım o zaman biraz daha:)

Canım çok memnunum çevremdeki bütün özel hastanelerde bundan gördüm.

Farklı çantalar bulursan bizimlede paylaşırsan sevinirim bende daha almadım da.

sorma suan yatmaya kiyafetim bile yok :))))

Beurer markalı tansiyon aletimin var memnunuz. Bizde de braunun ateş ölçeri var şu uzaktan alından ölçenlerden yeni almıştık onu kullanırız sanırım.

yok kiz tek fiyat, ikisi 540 yapiyor..
lili aynisini yapabilir mi ki? ben gittim ipçiye kendim öreyim diye, ayni renkleri bulamadim..
takintiliyim ben simdi aynisi olmazsa olmaz :)))

acimaz dediyse acimaz ya, insallah bi dogumu gorebilseydik..
gerci simdi millet "dogunca da ay hep icerde kalsaydi" diceksin diyo..
gecede 8-10 kez kalkicaksin dedi bugun de doktor :) sakin ol keyfini cikar sakin kafayla son haftalarin bunlar dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…