2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

evet canim bence de..
"hidrosefali olabilir" ne demek yaa..
oyleyse soylersin, degilse niye kafa karistiriyorsun.....
allah bildigi gibi yapsin bu doktorlari..

İplerin markasını bilsen aynısını bulursun mutlaka da bilmeden bulmak için çok ipçi gezmek lazım.

İplerin markasını bilsen aynısını bulursun mutlaka da bilmeden bulmak için çok ipçi gezmek lazım.

marka vermiyor, kizilaydaki butun ipcileri gezdim şu halimle..
yigit, erdogan, moda carsisi fln..
aynisini bulamadim, baska renk aldim iste pembe yerine mor fln.. ama simdi orsem aynisi olmicak, aklim yaruzeninkinde kalicak

iste ben bu tur seylere cok takiyorum canim,
"ters akim var ama endiselenmeyin"
"rahim damarinda direnc var ama onemli degil"

e soyleme o zaman..
bi sikinti yok de..
endiselenmiceksem nie ters akim var diyosun?
benim yapabilecegim bisey varsa soyle, senin mudahale edebilicem bisey varsa da soyle.. ama bos bos konusma bana..
bilmiyorum belki de bende sikinti var :))

marka vermiyor, kizilaydaki butun ipcileri gezdim şu halimle..
yigit, erdogan, moda carsisi fln..
aynisini bulamadim, baska renk aldim iste pembe yerine mor fln.. ama simdi orsem aynisi olmicak, aklim yaruzeninkinde kalicak
Allah allah o nasıl ipmiş ki ya fotoğrafta tonları farklı görünüyor olabilir. Bende ördüğüm birşeyi çekince değişik oluyor renk tonu.

Can'ım her bebeğin gelişim ilerleyişi farklı oluyor benim o haftada Bebek 430 gr dı. Ama benim ki bir hafta da önden gidiyor

Valla kuzum bana bunu çok dediler. Ama 3 yıldır hiç daha keşke içerde olsaydı demedim. Bence hamilelik daha zor ya

Düz 600 yapsaymis onu da ya. Delirme kuzum. Lili baykuslu motifi instagram'da ilk cikaranlardan biriymiş. Onun da var eski gonderilerinde baykuslu modelleri. Ben senin için sormuştum modellerini görüp birebir aynısını orebilir misin diye örerim demişti. Gerçi annesi de örüyor onun o daha tecrübeli. Ben bir iki kazak modeli atmıştım hazır aynısı çıkmaz el orgusunde diye yapmadılar. :/

Yok kalmasın mümkünse bizimkiler içeride. Vakti gelince gelsinler. Ben zaten şimdiden 8-10 kere uyanıyorum. Iç organlarımın ağzına mıçtı bıraktı. Çıksın gelsin bizimkiler.

I ikizcan2016 o renklerin üzerinde hep filtre oynaması var kuzum. Normalde soluktur renkleri bi' iki tık daha. Ipcide boşuna arama onları. Bu instagramerlar genelde Alize Happy Baby, Himalaya Bambu, Yarnart Jeans falan kullanıyorlar battaniyelerde. Ben yuncude gördüm hakikaten daha tok ve renkleri güzel ipler. Instagram'da @karkusuyunevi var onlara bak. Onlarda renk çok.

Kızlar günaydın :)

Şu sıra pek dahil olamıyorum her şeyden canım sıkılıyor resmen.Bir de oğlanın odasını kurduk temizledik derken canımız çıktı.

Üşütmüşüm sanırım sabah sabah yediğim içtiğimi kustum.Karı koca hasta hasta takılıyoruz.

Bu arada bugün ulus meydanından kızılaya doğru yürüdüm,oturdum soluklanırken bir amca ve teyze kızım iyi misin dedi hamile olduğumu anlamışlar sonunda birileri :))

Canım dikkat et kendine...
Göbüşünü yolla bize

Odanız nasıl oldu, sağlıkla mutlulukla yatsın bebiş :)
Bizlerle de paylaşırsanız resim ikea mobilyaları için fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…