- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
5 haftadan sonra ama illa bulanti olacak diye bi kayde yok kiz kardesimin hic olmadiUmarimki öyledir canim. Sende bulanti 6inci haftadami basladi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 haftadan sonra ama illa bulanti olacak diye bi kayde yok kiz kardesimin hic olmadiUmarimki öyledir canim. Sende bulanti 6inci haftadami basladi?
Bende de çarpıntı ve halsizlik var canımBende çok halsızlık tıtreme kalp çarpıntısı oluyor kızlar normalmiki korkuyorum
Gittim keseyi gördüm haftaya kalp atışını duymak icin gidicez inşallahİnşallah ilk kontrole gittiniz mi?
Canim neden dustu pekiiyotsuztuz canım beni listeden cikart gebeligim malesef düşükle sonuçlandı bugün....İnşAllah bütün anneler bebeklerini kucaklarina sağlıcakla alirlar..
iyotsuztuz canım beni listeden cikart gebeligim malesef düşükle sonuçlandı bugün....İnşAllah bütün anneler bebeklerini kucaklarina sağlıcakla alirlar..
iyotsuztuz canım beni listeden cikart gebeligim malesef düşükle sonuçlandı bugün....İnşAllah bütün anneler bebeklerini kucaklarina sağlıcakla alirlar..
pazartesi kanamam oldu yoğun sekilde bi gün hastanede kaldım kanamam hic durmadi hergun hastaneye gittim bebegin kalp atışları vardi en son 19 mayısta gittim kalp atislari zayıflamıştı ama kanamam çok yoğundu müdahale yapıldı ama eve gonderildim bugün de tekrar kalp atışları duzelmismidir diye gittik kese gozukmedi kalan parçalar için kürtaj yapıldı gerçekten kötü bi süreç yaşadım o yüzden kahve leke bile gelse doktora gidin ben gittim ama Rabbim boyle olmasini istedi..Herşey Allahtan Rabbim İnşAllah tekrardan nasip eder sağlıklı bi bebek banada İnşAllah kucagimada almayi nasip eder İnşAllah tüm isteyenlere nasip etsin RabbimCanim neden dustu peki
çok saol canim iyiyim psikolojik olarak duzelmeye çalışıyorum sonuçta herşey Allahtan verende o alanda o...Geçmiş olsun canım.
Sen iyi sin di mi?
Cok uzuldum cnm bnm yaaaa bak bugun kandil lutfen dua et lutfen cnm bmm bende etcem sana soz kuzum inslh en yakin zamanda anne olursun inslh. S s sspazartesi kanamam oldu yoğun sekilde bi gün hastanede kaldım kanamam hic durmadi hergun hastaneye gittim bebegin kalp atışları vardi en son 19 mayısta gittim kalp atislari zayıflamıştı ama kanamam çok yoğundu müdahale yapıldı ama eve gonderildim bugün de tekrar kalp atışları duzelmismidir diye gittik kese gozukmedi kalan parçalar için kürtaj yapıldı gerçekten kötü bi süreç yaşadım o yüzden kahve leke bile gelse doktora gidin ben gittim ama Rabbim boyle olmasini istedi..Herşey Allahtan Rabbim İnşAllah tekrardan nasip eder sağlıklı bi bebek banada İnşAllah kucagimada almayi nasip eder İnşAllah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim
canım pazartesi gününden beri iğne ilaç fitil serum hersey yapıldı ama kanamam hic durmadi ve malesef 4 gün dayanabildi..belkide o mudahalelerden dayanamadi bilmiyorum...Cok üzüldüm canim. Igne felan bisey yapilamiyormu?![]()
çok tesekkur ederim İnşAllah...Allah tüm anne adaylarinin bebeklerini kucaklarina saglicakla almayı nasip etsin İnşAllah Rabbim isteyen herkezede sağlıklı bebekler nasip etsin İnşAllahCok uzuldum cnm bnm yaaaa bak bugun kandil lutfen dua et lutfen cnm bmm bende etcem sana soz kuzum inslh en yakin zamanda anne olursun inslh. S s ss![]()
canım çok sağol İnşAllah bebegini saglicakla kucagina alırsın gerçekten kötü bi duygu Allahim kimseye yasatmasin..bunada şükür Rabbim beterinden korusun İnşAllah bidaha yaşatmaz..P pamukprenses60 çok geçmiş olsun. Rabbim çok bekletmen hayırlısıyla sağlıcakla tekrar bir hamilelik nasip etsin inşallah. Kasımda bende kürtaj oldum. Seni çok iyi anlıyorum.
maşallah çok iyi kendiliğinden olmuş allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bende 4 kilo alarak başladım hamileliğeEvet alınan kilolarda cabasıBiz artık tüp bebek için görüşmeye gittik . Doktor bize yapmam tüp bebek dedi çünkü sebepsizdi. Yani bize bekleyin biraz kışa dogru gelin görüşelim tekrar dedi. Sonra ben bigüzel aldıgım 5 kiloyu verdim . bebek düşüncesinden de uzaklaşmıştık biraz BAyagı saglıklı beslendik spor falan tabi ben yakı yapıştırmıştım bide sonra kendiliğinden oldu :):):)
geçmiş olsun rabbim en yakın zamandagüzel bir mucize versin inşallahpazartesi kanamam oldu yoğun sekilde bi gün hastanede kaldım kanamam hic durmadi hergun hastaneye gittim bebegin kalp atışları vardi en son 19 mayısta gittim kalp atislari zayıflamıştı ama kanamam çok yoğundu müdahale yapıldı ama eve gonderildim bugün de tekrar kalp atışları duzelmismidir diye gittik kese gozukmedi kalan parçalar için kürtaj yapıldı gerçekten kötü bi süreç yaşadım o yüzden kahve leke bile gelse doktora gidin ben gittim ama Rabbim boyle olmasini istedi..Herşey Allahtan Rabbim İnşAllah tekrardan nasip eder sağlıklı bi bebek banada İnşAllah kucagimada almayi nasip eder İnşAllah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim[/QUOgeçmiş olsun rabbim
bak bak sen başladınmı yineYa herkesin bir bulantisi yada baska fiziksel seyleri var, bende tik yok. Burdaki mesajlari okudum, bu benim hamileligimin sagliksiz oldugu anlamina gelmez, yani bu konuda sayenizde rahtladim...
Ama iste yine keske migdem bulansa diyorum. Yemin ile hayatimda canim bu kadar kusmak istememisimdir
Sanki migdem bulansa, basim agrisa en azindan bebegin bir varligini hiseder olurdum diy düsünüyorum![]()
canım çok çok geçmiş olsun ne güzel demişsin zaten Alla yine nasıplendircek seni elbet sağlıklı bir bebişle.. hayırlı kandillerçok saol canim iyiyim psikolojik olarak duzelmeye çalışıyorum sonuçta herşey Allahtan verende o alanda o...