sarra13
, Iikizcan2016
cok hoşsunuz yaa. Iki dakikada bosadiniz adamlari. Fındık kabugunu doldurmaz bahaneleriniz var :) Hakim sizi aynen geri postalar haberiniz olsun. Kac yillik evlisiniz cok merak ediyorum
sarra13
, Iikizcan2016
cok hoşsunuz yaa. Iki dakikada bosadiniz adamlari. Fındık kabugunu doldurmaz bahaneleriniz var :) Hakim sizi aynen geri postalar haberiniz olsun. Kac yillik evlisiniz cok merak ediyorum
kiz 8-9 da evde olurum demis, gec de kalmiyor, bizimki is yemegi diye gitti gecen,6da baslamis guya 8 de gelicekti,11i geciyodu geldiginde.
konusmadim bikac gun :)
sende araba yok mu cik dolas azcik alisveris yap..
bi kafani dagit
Söylediği saat o.öğlen 1 de buluştu sözde akşama doğru gelirdi git gide saati yukarı çekiyor işte. Hayır aramasam söylemicek bile. Araba da onda. Ben geçen gün dedim çıkalım diye unutuldu gitti beyefendi attı kendini sokağa. Ben şuan atarsam valla dönmem
Bende sonunda hasta oldum. Oldum olacam gibiydim iki üç gündür sabahları boğazım ağrıyor sonra geçiyordu. Bugün uyandım olmuşum. İçim acıyor başım bi milyon halsizim yatıyorum. Kötü oldu midemde bulanacak gibi sanki. Ne yapsam geçerki nane limon içtim. Bitki çayından başka çare yok sanırım.
Söylediği saat o.öğlen 1 de buluştu sözde akşama doğru gelirdi git gide saati yukarı çekiyor işte. Hayır aramasam söylemicek bile. Araba da onda. Ben geçen gün dedim çıkalım diye unutuldu gitti beyefendi attı kendini sokağa. Ben şuan atarsam valla dönmem
sakin ol tatlım, bence yap makyajını, atla taksiye. Git ya kuaföre ya da alışveriş merkezine. varsa yakınlarda sevdiğin bi arkadasın ara onu da gelsin. Beraber yiyin yemeği. Ondan sonra git eve.
Yer canim onlar. Erkek milleti kendini dusunur ama saftirlar da. Tek birsey dusunur. Muzu yemeyi :) karim hamile o yesin diye dusunmez dusunemez cunku. Cocuk olunca daha farkli olacak merak etme sen.
Bende sonunda hasta oldum. Oldum olacam gibiydim iki üç gündür sabahları boğazım ağrıyor sonra geçiyordu. Bugün uyandım olmuşum. İçim acıyor başım bi milyon halsizim yatıyorum. Kötü oldu midemde bulanacak gibi sanki. Ne yapsam geçerki nane limon içtim. Bitki çayından başka çare yok sanırım.
kiz yok saka yapiyorum :))
kesin arkadasinin yuzundendir, o birakmiyodur. yoksa haber verirdi..
bizimkinin de var oyle bi arkadasi, lafi bitmiyor, bik bik bik hep sikayet vir vir vir, kari gibi..
kalkicaktir kalkamamistir..
cocuuun gunahini aliyosundur bak..
kiz yok saka yapiyorum :))
kesin arkadasinin yuzundendir, o birakmiyodur. yoksa haber verirdi..
bizimkinin de var oyle bi arkadasi, lafi bitmiyor, bik bik bik hep sikayet vir vir vir, kari gibi..
kalkicaktir kalkamamistir..
cocuuun gunahini aliyosundur bak..
Çenesi düşük bir tip. 2 evlilik bir nişan bozmuş. Şuan cidden sorunlu bir sevgilisi var. En yakın kankası bizimkinin.balıkesirde beraber görev yapmışlar. Adam 3-4 ayda bir ankarya geldiğinde bende hep benimkini boşama isteği fırlıyor ikiz.
sakin ol tatlım, bence yap makyajını, atla taksiye. Git ya kuaföre ya da alışveriş merkezine. varsa yakınlarda sevdiğin bi arkadasın ara onu da gelsin. Beraber yiyin yemeği. Ondan sonra git eve.
Yer canim onlar. Erkek milleti kendini dusunur ama saftirlar da. Tek birsey dusunur. Muzu yemeyi :) karim hamile o yesin diye dusunmez dusunemez cunku. Cocuk olunca daha farkli olacak merak etme sen.
yaa ben de az degilim, cok huysuzluk yaptim, muzu firlattim yere, al sen ye hepsini dedim.
gittim iceri, yazik gitti tost yapti getirdi, aç oldugunu bilmiyodum dedi, tostu da firlattim buna
sonra da üzüldüm,
sinir krizine giriyorum arada.. adam beni dövse yeriydi yani :))
konusmuyor benimle suan :)
Çenesi düşük bir tip. 2 evlilik bir nişan bozmuş. Şuan cidden sorunlu bir sevgilisi var. En yakın kankası bizimkinin.balıkesirde beraber görev yapmışlar. Adam 3-4 ayda bir ankarya geldiğinde bende hep benimkini boşama isteği fırlıyor ikiz.
evet tahmin ettim, arkadasi sikintili belli.
bizimkinin arkadasi da oyle, surekli evliliginden sikayet eder lafi bitmez..
sizinki 2 evlilik bitirmis, hic susmaz :))
ne desin ya tamam sus diyemez ki, icirip rahatlatip yollicak belli ki..
seninkinin sucu yokk..
Maşallah canım
Benim göbekte sabah hiç yok ya kızımda acayip büyüktü göbüşüm aslında çok takılmamaya çalışıyorum ama psikolojik olarak acaba bebekte küçük mü diye evham yapıyorum.
ben salı günü yaptırdım hem üns hastanesındekı profum hem özeldekı drum gereklı oldugunu belirtti
youtube da prıf dr merıh bayram seklınde aratırsan bı vıdeo var trt ye bı programa cıkmıs orada neden gereklı oldugu anlatılıyor
benım dr umda gadayı yasakladı ılk 3 ay düşük tehlikem vardı onu atlattık çok şükür hala yasak dr umun açıklaması şu yönde o bölgede meydana gelen bşr kasılma acı agrıyı bebek doğum başlıyor seklınde düşünebilir demişti biz hissetmesekde agdayı çekerken kendımızı kasabiliriz herseye her agrıya katlanıyoruz dogumdan sonra giderim agdacıya yada önce lazere giderim biraz zayıflatırım çnkü şu anda mecbur jilet kullanıyırum