2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
sarra13 , I ikizcan2016 cok hoşsunuz yaa. Iki dakikada bosadiniz adamlari. Fındık kabugunu doldurmaz bahaneleriniz var :) Hakim sizi aynen geri postalar haberiniz olsun. Kac yillik evlisiniz cok merak ediyorum

İstemiyorum bu adamı gelmesin eve falan. Topla herşeyi git diyesim var. Bu sinirle yaklaşırsa 13.kattan bile atabilirim

sarra13 , I ikizcan2016 cok hoşsunuz yaa. Iki dakikada bosadiniz adamlari. Fındık kabugunu doldurmaz bahaneleriniz var :) Hakim sizi aynen geri postalar haberiniz olsun. Kac yillik evlisiniz cok merak ediyorum

5.5 yillik :)
muzumu yiyodu az daha. onun soyup bana getirmesi gerekirken, benim elimdeki muzu yiyodu.

kiz 8-9 da evde olurum demis, gec de kalmiyor, bizimki is yemegi diye gitti gecen,6da baslamis guya 8 de gelicekti,11i geciyodu geldiginde.
konusmadim bikac gun :)
sende araba yok mu cik dolas azcik alisveris yap..
bi kafani dagit

Söylediği saat o.öğlen 1 de buluştu sözde akşama doğru gelirdi git gide saati yukarı çekiyor işte. Hayır aramasam söylemicek bile. Araba da onda. Ben geçen gün dedim çıkalım diye unutuldu gitti beyefendi attı kendini sokağa. Ben şuan atarsam valla dönmem

Bende sonunda hasta oldum. Oldum olacam gibiydim iki üç gündür sabahları boğazım ağrıyor sonra geçiyordu. Bugün uyandım olmuşum. İçim acıyor başım bi milyon halsizim yatıyorum. Kötü oldu midemde bulanacak gibi sanki. Ne yapsam geçerki nane limon içtim. Bitki çayından başka çare yok sanırım.

sakin ol tatlım, bence yap makyajını, atla taksiye. Git ya kuaföre ya da alışveriş merkezine. varsa yakınlarda sevdiğin bi arkadasın ara onu da gelsin. Beraber yiyin yemeği. Ondan sonra git eve.

5.5 yillik :)
muzumu yiyodu az daha. onun soyup bana getirmesi gerekirken, benim elimdeki muzu yiyodu.

Yer canim onlar. Erkek milleti kendini dusunur ama saftirlar da. Tek birsey dusunur. Muzu yemeyi :) karim hamile o yesin diye dusunmez dusunemez cunku. Cocuk olunca daha farkli olacak merak etme sen.

geçmiş olsun canım, bal+limon sıcak su - seviyorsan da içine tarçin. boğaza çok iyi geliyor. bitki çaylarının fazlası zarar biliyorsundur.

Ver bana gazı geldiğinde ağzına ediyim iyice.

kiz yok saka yapiyorum :))
kesin arkadasinin yuzundendir, o birakmiyodur. yoksa haber verirdi..
bizimkinin de var oyle bi arkadasi, lafi bitmiyor, bik bik bik hep sikayet vir vir vir, kari gibi..
kalkicaktir kalkamamistir..
cocuuun gunahini aliyosundur bak..

Çenesi düşük bir tip. 2 evlilik bir nişan bozmuş. Şuan cidden sorunlu bir sevgilisi var. En yakın kankası bizimkinin.balıkesirde beraber görev yapmışlar. Adam 3-4 ayda bir ankarya geldiğinde bende hep benimkini boşama isteği fırlıyor ikiz.

sakin ol tatlım, bence yap makyajını, atla taksiye. Git ya kuaföre ya da alışveriş merkezine. varsa yakınlarda sevdiğin bi arkadasın ara onu da gelsin. Beraber yiyin yemeği. Ondan sonra git eve.

O zamanda bana inat yaptın olayı olur.:/

Yer canim onlar. Erkek milleti kendini dusunur ama saftirlar da. Tek birsey dusunur. Muzu yemeyi :) karim hamile o yesin diye dusunmez dusunemez cunku. Cocuk olunca daha farkli olacak merak etme sen.

yaa ben de az degilim, cok huysuzluk yaptim, muzu firlattim yere, al sen ye hepsini dedim.
gittim iceri, yazik gitti tost yapti getirdi, aç oldugunu bilmiyodum dedi, tostu da firlattim buna
sonra da üzüldüm,
sinir krizine giriyorum arada.. adam beni dövse yeriydi yani :))
konusmuyor benimle suan :)

evet tahmin ettim, arkadasi sikintili belli.
bizimkinin arkadasi da oyle, surekli evliliginden sikayet eder lafi bitmez..
sizinki 2 evlilik bitirmis, hic susmaz :))
ne desin ya tamam sus diyemez ki, icirip rahatlatip yollicak belli ki..
seninkinin sucu yokk..

canım göbek büyüklüğünnü bebeğin kilosu yada saglıgıyla arasında bı baglantı yokmus takılma bosver

Kızlar şeker yüklemesi yaptirdiniz mi ben yaptırmak istemiyorum
ben salı günü yaptırdım hem üns hastanesındekı profum hem özeldekı drum gereklı oldugunu belirtti
youtube da prıf dr merıh bayram seklınde aratırsan bı vıdeo var trt ye bı programa cıkmıs orada neden gereklı oldugu anlatılıyor

yatip dinlen canim, cok gecmis olsun..
bali pekmezi bas..

benim doktorumda ağdayı önermiyor..hamile kaldığımdan beri hiç yapmadım..
benım dr umda gadayı yasakladı ılk 3 ay düşük tehlikem vardı onu atlattık çok şükür hala yasak dr umun açıklaması şu yönde o bölgede meydana gelen bşr kasılma acı agrıyı bebek doğum başlıyor seklınde düşünebilir demişti biz hissetmesekde agdayı çekerken kendımızı kasabiliriz herseye her agrıya katlanıyoruz dogumdan sonra giderim agdacıya yada önce lazere giderim biraz zayıflatırım çnkü şu anda mecbur jilet kullanıyırum

muzu yemesinden tahmin etmiştim zaten ahahahah

ben napayım ayol, benimkinin işten en erken çıkış saati 8:30. benimki hergün karida demek ki

:)))))
cok gec geliyormus canim cidden, bizimki 18.30da evde..
bulantim varken bakiyodu bana, simdi iyiyim diye hic sallamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…