- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Sorma insan anlaşamayacağını bile bile biriyle evlenirmi ya tutarsa gibi arkadaşımın sevgilisi vardı yani herkes biliyordu olmayacağını ama bizimkinin dediği şu yaşamadan bilemem ki yani onu seviyorum anlaşırım filan yok deneyip görecek illa neticede gününüde gördü ama hepimiz üzüldük.ben hiç sevmem terazilerle ve yaylarla hiç anlaşamam.teraziler duygularıyla değil de mantıklı davranıyorlar.o da bana ters geliyo
bayanlar lansinoh hiç iyi değil diyorlar ablam aldı memnun kalmadıAhada aynı sorun bende de var :) arkadaşımda lansinoh var çok memnun ama kızda maşallah günde 10 litre sür var resmen ben sıksam bende sağarım :))) medela çok övülüyor onun da iki çeşidi var Swing ve mini elektrikli ikisi arasında ciddi fiyat farkı var. Avent de çok övülüyor oda ucuz bişey değil. İlk bebeğimde biraz cahillik biraz genetik sütüm olmadı bu sefer çok azimliyim mutlaka elektrikli bi süt sağma makinesi alıcam ama ne. Puf
Canım 4.6 çıkmıştı ultrasonda 3.6 da vajinalde çıktı 1 cm farketti sanki ama aynı anda ölçüm olmadı. Birde ayrı drlar yaptı ölçümüNur senin vajinal muayenede serviks ölçümü kaç çıkmıştı? Ultrasonda 4 cm civariydi degil mi? Çok fark var mi arada.
İşte arkadaşımın durduğu yerde sütü çıktığı için memnun haliyle ama benim gibi sütü az olana faydalı olmaz sanırımbayanlar lansinoh hiç iyi değil diyorlar ablam aldı memnun kalmadı
Benim arkadaşın sütüde maşallah aşağıdakini kullanıyor 2 göğüsten 2 biberon süt çıkarıyor. Benim kızımda olmadı sütüm medelanın elektirikli aldık. Ama süt olmayınca işe yaramadıİşte arkadaşımın durduğu yerde sütü çıktığı için memnun haliyle ama benim gibi sütü az olana faydalı olmaz sanırım
Canım 4.6 çıkmıştı ultrasonda 3.6 da vajinalde çıktı 1 cm farketti sanki ama aynı anda ölçüm olmadı. Birde ayrı drlar yaptı ölçümü
Sılıkon tabancası senı zorlamasın dıkkat et canım,bıraz serttır olmadı eşınden yardım al daha da onemlısı kokusuna dıkkat et suan bıze ıyı degıl balkon gıbı acık alan tercıh et
Canım üniversiteler sgk kapsamında. O yüzden poliklinik vizitesinden takip edilen gebeliklerde doğum sgk'dan karşılanıyor ya da çok cüzi fark alıyorlar. Onlar da ameliyat önlüğüydü, hasta beziydi, enjektör falandı sgk'nin karsilamadigi şeyler için. Sezaryen ya da normal fark etmiyor ücretlerde. Ekstra özel oda istersen falan onun için de ufak farklar ödüyorsun ama birçok devlet üniversitesi hastahanesi 12. haftadan sonra gebelik takibini ya da başka hastaneden sevkli değilse ani doğuma kabul etmeyebiliyor.
Bir de devlet üniversitelerinin öğleden sonra özel poliklinik hizmetleri var özel hastane gibi seçtiğin bir uzmana ya da hocaya polikliniği varsa gidebiliyorsun ücretiyle. O zaman da doğuma onun girmesini istersen fark ödüyorsun tabii ki. O anlaşmanıza ya da üniversitenin belirlediği ekstra fiyatına bağlı. Tabiî plansız sezaryen gibi durumlar ya da normal doğum olayının hocanın poliklinik yapmadığı zamana denk gelmesi gerekiyor. Yine hastaneye kabulün oluyor ama doğum işi artık kim denk gelirse mevzusuna dönüyor. Sezaryen olursa bu yüzden çoğu zaman planlı yapıyorlar zaten.
Yok canım gayet iyi dedi. Bence endişe etme çünkü farklı ultrason cihazlarında farklı zamanlarda yapıldı. Muhtemelen değişmiştir bebeğşn kafası aşağı dönüktü. Zaten sende sıkıntı görseydi vajinal görmek isterdi.Uh resmen 1 cm! Benim usg'de en son 3.3 çıkmıştı. Dr iyi/normal demişti de. Endişe ettim bak şimdi ister istemez. 3.6'ya bir yorum yaptı mı?
cordeliac teşekkür ederim canım. Bir dahaki muayenemde sorayım bakalım ne kadarmış doçent ücreti. Ona göre hazırlıklı olalım derdindeyim. Biraz plancıyımdır ben böyle konularda. Gerçi inşallah eş çıkar yukarı da... hayırlısı olsun diyelim
Yok canım gayet iyi dedi. Bence endişe etme çünkü farklı ultrason cihazlarında farklı zamanlarda yapıldı. Muhtemelen değişmiştir bebeğşn kafası aşağı dönüktü. Zaten sende sıkıntı görseydi vajinal görmek isterdi.
Benim sıpa hala göbek çevremde... birdr ben neresiylr vutuyor anlamıyorum yaKuzum üniversitenin hattını arayıp özel poliklinik muayene ücretlerini öğrenebilirsin direkt. Ona göre doktoruna rahatça konuşursun. Gündüz poliklinikleri pek verimli olmuyor bu tarz yerlerde kalabalık olduğu için.
Benim de eş aşağıda ama rahim ağzını kapatmayan cinsten. Zaten şu an plasentalar bebeğin ağırlığı kadar neredeyse, bebek daha da ağırlaştıkça yukarı çekiyormuş. Içini rahat tut. Geçen gittiğimde bebek yukarı çıkmıştı benim. Dr'um 1-2 haftaya yukarı çeker bebek ağırlığı ile demişti.
Aynen cordim resmen gün sayıyorum 30 a bi gelsem bi ohh diyecem. Allahtan bebek iyi kilo alıyor. Dün 24+3 de gittik 870 gramdıKuzum iyi olmasına sevindim senin adına. Endişelenme döner muhtemelen. Bizim de son kontrole kadar kafa aşağıdaydı. Böbrek sancılarından yukarı dönmüştü en son.
Zaten şu 28-30'ları atlattık mı bize karada ölüm yok daha. :)
günlerimiz yakınmış benim de aynı hafta inşallah sağ sağlim büyür kızlarımızBu arada dün doktora gitmiştik bebeği gördük özlemişiz 24+1idik dün 30cm 700gr olmuş bizim kızçe ve herşey yolunda çok şükür.
Ahada aynı sorun bende de var :) arkadaşımda lansinoh var çok memnun ama kızda maşallah günde 10 litre sür var resmen ben sıksam bende sağarım :))) medela çok övülüyor onun da iki çeşidi var Swing ve mini elektrikli ikisi arasında ciddi fiyat farkı var. Avent de çok övülüyor oda ucuz bişey değil. İlk bebeğimde biraz cahillik biraz genetik sütüm olmadı bu sefer çok azimliyim mutlaka elektrikli bi süt sağma makinesi alıcam ama ne. Puf
En büyük mutluluk onların iyi olduğunu öğrenmek şükür bakalım benim de diğer hafta görüş günü kızım iyidir inşallahCanım şükür daha şyiyim dinleniyorum. Bebişin iyi olup sıkıntı olmadığını görünce biraz da rahatladım.
sütün az ise medela mükemmel çekiyor.benim de sütüm az ben medela alıcam.mini mi yoksa Swing mi alacağıma satın alacağım yerde koluna tutuyorsun Çek'im gücünü deniyorsun.deneyerek alıcamİşte arkadaşımın durduğu yerde sütü çıktığı için memnun haliyle ama benim gibi sütü az olana faydalı olmaz sanırım
Süpermiş canım ya nerden satın alabiliriz acabaCanim bende kizimda cahillikten emziremedim bunda cok istekliyim herdeyi arastiriyorum ggus ici cikarma makine ile sagsagm bile meme emmesini istiyorum bi urun buldum bi bakim hele :)
http://pratikanne.com/2007/03/urun-...viye-sistemi-supplemental-nursing-system.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?