Aminnn canım cümlemizin bebişleri sağlıkla gelsin de oynasınlar inşÇok tatlılar bunlar sağlıkla oynasın :) göbişin de öyle çok şirin :)
Aminnn canım cümlemizin bebişleri sağlıkla gelsin de oynasınlar inş
Göbiş dedin bak aklıma geldi I ikizcan2016 canım ne oldu senin göbiş fotoları?? Dört gözlen bekliyorum
Biran ohh 22 haftalik ve benden buyuk gobek diye sevindim nicki gorunce ayikdim :)))cekemedim ki maymun gibiyim hep
en son cektigimi koyim canim :))
4 hafta onceki halim, 22 haftalik
Güle güle kullanın çok güzel. Odanız tamamlanınca da foto isteriz.Eki Görüntüle 1894617 dün perde siparisimizi verdik, bakalim nasi bisey olcak :)
instagramda bunu gormustum, fonları gri olacak, kurdelesi pempe :))
simdi gri fona uygun, gri fil almam lazim ikeadan :)
@gevezek @mavikose
şimdik uyumlu olsunlar diye her yere şu minik ayıcıktan yatıştıracağım bir tur. kapı süsü ilk resimdeki , harfleri her yerde satıyorlar tanesi 1 liraya, sonradan aldım, öylesine koydum şimdilik ayıları da. kapı süsü 40 TL ,
2. resimdeki çiçeklerin içerisinde 144 tane minik gül var. paketi 10 tl.
3. resimdeki kutular , mika kutu olarak geçiyormuş adı. tanesi ,85 kr. toplu alırsan 100den fazla 0,80 kr iniyorlar. ben kutular ve ayıcıklar ile bu şekilde kutu oluşturmayı planlarım. bi de dantel şeklinden kurdela var. o da 25 metresi 10tl'ye aldım.
4. kutuları bu şekilde hazırlamayı planlıyorum. içine gümüş ve mavi karışımı badem şekeri koyup kapatacağım. umarım olur tabim.
6. resimdeki yastığı hiç beğenmedim. sırf mavi diye aldım. muhtemelen arka yüzünü kullanacağım. henüz karar vermedim. 7. fotoda arka yüzü var, belki buna benzer bi şelirde bir şeyler yapabilirim. kararsızım. yastıklar aşağı yukarı 20tl civarında.
7.mika kutular 20şerli poşetlerde satılıyor.
8. ayılar 100'lü pakette satılıyor. en pahalıya gelen ayıcık oldu. şansa buldum diyebilirim. bunlar için dolaşmak gerekiyor. daha miniklerine 1,25 tl diyorlardı. ben bunları 1,25 kr a aldım. muhtemelen toplu olan herşeyi ordan aldım diye indirdi.
dün pek hevesliydim de kararsız kaldım şimdi. resimlerden beğenmedim galiba, basit mi duruyorlar.
Eki Görüntüle 1894641 Eki Görüntüle 1894642 Eki Görüntüle 1894643 Eki Görüntüle 1894644 Eki Görüntüle 1894645 Eki Görüntüle 1894646 Eki Görüntüle 1894647 Eki Görüntüle 1894648 Eki Görüntüle 1894649
Evet küçük bir silikon tabancam var onla yapıyorum da sıcak silikon kullanıyorum genelde soğukta kullandım. Ama sıcak daha iyi sanki soğuk çubukla bitiyor gibi.sen sicak silikonmu kullaniyosun yakiyo demissin. sicaksa soguk silikon gibi kokmaz bari, hem daha seri calisirsin
Bana anlatmadın canım ben ikinizide aydınlatayım dedim.ayy bennmine ye yazdim sandim. sen zaten ustasin sana anlatmisim silikonu :))))
Canım gayeeet fit gözüküyorsun maşallahcekemedim ki maymun gibiyim hep
Yok muayene ücreti değilde doçentli ameliyatın ücretini öğrenmek istiyorum asıl. Benim plesenta tam kapatıyor şimdilik. Ama umutlu konuştu dr çekebilir yukarı diye. Hayırlısı olsun 6 haftadır çekmedi inşallah çekerKuzum üniversitenin hattını arayıp özel poliklinik muayene ücretlerini öğrenebilirsin direkt. Ona göre doktoruna rahatça konuşursun. Gündüz poliklinikleri pek verimli olmuyor bu tarz yerlerde kalabalık olduğu için.
Benim de eş aşağıda ama rahim ağzını kapatmayan cinsten. Zaten şu an plasentalar bebeğin ağırlığı kadar neredeyse, bebek daha da ağırlaştıkça yukarı çekiyormuş. Içini rahat tut. Geçen gittiğimde bebek yukarı çıkmıştı benim. Dr'um 1-2 haftaya yukarı çeker bebek ağırlığı ile demişti.
Canım gayeeet fit gözüküyorsun maşallah
Zaten kollar bacaklar genç kız gibim, hiç oralardan kilo almamışsın belli. Birtek göbiş var, onunda çapı ikize göre gayet makul
O arkadaki su neki, Ankara'ya deniz mi geldi nerelerde fink atıyon bakim :)
Size de maşallah anneli kızlarlı :)cekemedim ki maymun gibiyim hep
Ayyy cok tatlı bunlar:)) güzel gunlerde oynasın
Kesinnn kaparlarr bacım şimdi insanların ekmekleriyle oynamayalım :)
Bizim uyku arkadaşlarımız tamamlandı artık, fil mil yok ona bunlarla oynasın :)
gri rengi sadece ben kullancam sanıodum :) Bende bebeğin duvarlarını mavi ve griye boyatcam :) haftaya başlıcaz bakalım nasıl olacak :)cok saol canim, insallah guzel olur :))
gri rengi cok severim ben de :)
aminnn
Sok lafi sok benim memitolar bile onun gobusten buyuk suan gobegimle ayni boyda ilerliyorlar isyanlardayimSize de maşallah anneli kızlarlı :)
Bence gayet fitsin 22 hafta ve ikiz olmasına rağmen sadece göbeğin var o da çok dgl.tek olup bundan büyük göbüşlüler de var :) o ben dglm yanlış anlaşılmasın :))))
Süpermiş canım ya nerden satın alabiliriz acaba
hay Allah ya. bence iletisime gecin sikayet yazın oraya yoruma.duzeltmesini isteyin.Instagramdaki örgü patik severelere hesabından bir kendime bir kızıma patik istedim. İş ahlakı muhteşem olan kadın dediği günde yollamadı, takip no için 1 gün oyaladı (çünkü ertesi gün yollamış!) sonra da elime dünyanın en özensiz en rezil patikleri geçti. Kendim için istediğimi 2 numara küçük yapmış giymem mümkün değil eğer tipini düzgün yapmış olsaydı bile. 35 artı 9 lira kargoyu çöpe attım resmen. Sakın almayın o dolandırıcıdan bir şey!
Ordan bende bişeyler istedım bakalım nasıl gelecek :/hepsı bırbırınden süper iş yapıyo desene ıkı kişi aldıkları sıparısı iptal etmıştı Buda böyleyse süper. Söylesene begenmedıgını ve Patiğin küçük küçük geldıgınıInstagramdaki örgü patik severelere hesabından bir kendime bir kızıma patik istedim. İş ahlakı muhteşem olan kadın dediği günde yollamadı, takip no için 1 gün oyaladı (çünkü ertesi gün yollamış!) sonra da elime dünyanın en özensiz en rezil patikleri geçti. Kendim için istediğimi 2 numara küçük yapmış giymem mümkün değil eğer tipini düzgün yapmış olsaydı bile. 35 artı 9 lira kargoyu çöpe attım resmen. Sakın almayın o dolandırıcıdan bir şey!
Kesinnn kaparlarr bacım şimdi insanların ekmekleriyle oynamayalım :)
Bizim uyku arkadaşlarımız tamamlandı artık, fil mil yok ona bunlarla oynasın :)
Muhteşem görünüyorsunuz 3ünüzdecekemedim ki maymun gibiyim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?