2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aminnn canım cümlemizin bebişleri sağlıkla gelsin de oynasınlar inş

Göbiş dedin bak aklıma geldi I ikizcan2016 canım ne oldu senin göbiş fotoları?? Dört gözlen bekliyorum

cekemedim ki maymun gibiyim hep
en son cektigimi koyim canim :))
4 hafta onceki halim, 22 haftalik

Eklentiler

• IMG_0114.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 137
Eki Görüntüle 1894617 dün perde siparisimizi verdik, bakalim nasi bisey olcak :)
instagramda bunu gormustum, fonları gri olacak, kurdelesi pempe :))
simdi gri fona uygun, gri fil almam lazim ikeadan :)
Güle güle kullanın çok güzel. Odanız tamamlanınca da foto isteriz.

Malzeme seçimi gayet güzel kolayda görünüyor daha ne olsun. Kolay gelsin sana.
sen sicak silikonmu kullaniyosun yakiyo demissin. sicaksa soguk silikon gibi kokmaz bari, hem daha seri calisirsin
Evet küçük bir silikon tabancam var onla yapıyorum da sıcak silikon kullanıyorum genelde soğukta kullandım. Ama sıcak daha iyi sanki soğuk çubukla bitiyor gibi.

ayy ben nmine ye yazdim sandim. sen zaten ustasin sana anlatmisim silikonu :))))
Bana anlatmadın canım ben ikinizide aydınlatayım dedim.

Canım gayeeet fit gözüküyorsun maşallah
Zaten kollar bacaklar genç kız gibim, hiç oralardan kilo almamışsın belli. Birtek göbiş var, onunda çapı ikize göre gayet makul
O arkadaki su neki, Ankara'ya deniz mi geldi nerelerde fink atıyon bakim :)

Yok muayene ücreti değilde doçentli ameliyatın ücretini öğrenmek istiyorum asıl. Benim plesenta tam kapatıyor şimdilik. Ama umutlu konuştu dr çekebilir yukarı diye. Hayırlısı olsun 6 haftadır çekmedi inşallah çeker

bizim melih gokcek ankaraya deniz getirdi ya,duymadiniz mi :))
kurbanda giresuna gitmistim ya, orda cektiydi bizim koca

Coksevimli.com'un sattığı fil aliexpress'te var kızlar ya. Geçen masmaviyim linkini paylaşmıştı. Coksevimli 10 ekim on siparisli sattığı zaman, Mavi'nin paylastigi linkte de 10 ekimde satışa çıkacak benzeri bir açıklama yazıyordu. Muhtemelen oradan sipariş çekiyor coksevimli de.
Free Shipping falan var mı dikkat etmedim ama varsa normal fiyatı bile coksevimli'den daha uygundu.

Size de maşallah anneli kızlarlı :)
Bence gayet fitsin 22 hafta ve ikiz olmasına rağmen sadece göbeğin var o da çok dgl.tek olup bundan büyük göbüşlüler de var :) o ben dglm yanlış anlaşılmasın :))))

Kesinnn kaparlarr bacım şimdi insanların ekmekleriyle oynamayalım :)

Bizim uyku arkadaşlarımız tamamlandı artık, fil mil yok ona bunlarla oynasın :)
Ayyy cok tatlı bunlar:)) güzel gunlerde oynasın
Ig da 100 lıraya buldum en ucuz haberın olsun
Ben 80 e aldım galıba coksevımlı den

Instagramdaki örgü patik severelere hesabından bir kendime bir kızıma patik istedim. İş ahlakı muhteşem olan kadın dediği günde yollamadı, takip no için 1 gün oyaladı (çünkü ertesi gün yollamış!) sonra da elime dünyanın en özensiz en rezil patikleri geçti. Kendim için istediğimi 2 numara küçük yapmış giymem mümkün değil eğer tipini düzgün yapmış olsaydı bile. 35 artı 9 lira kargoyu çöpe attım resmen. Sakın almayın o dolandırıcıdan bir şey!

Eklentiler

• image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 86
Sok lafi sok benim memitolar bile onun gobusten buyuk suan gobegimle ayni boyda ilerliyorlar isyanlardayim

hay Allah ya. bence iletisime gecin sikayet yazın oraya yoruma.duzeltmesini isteyin.

Ordan bende bişeyler istedım bakalım nasıl gelecek :/hepsı bırbırınden süper iş yapıyo desene ıkı kişi aldıkları sıparısı iptal etmıştı Buda böyleyse süper. Söylesene begenmedıgını ve Patiğin küçük küçük geldıgını

Kesinnn kaparlarr bacım şimdi insanların ekmekleriyle oynamayalım :)

Bizim uyku arkadaşlarımız tamamlandı artık, fil mil yok ona bunlarla oynasın :)

Süper görünüyor göbüş artı oyuncaklar

Muhteşem görünüyorsunuz 3ünüzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…