Yok muayene ücreti değilde doçentli ameliyatın ücretini öğrenmek istiyorum asıl. Benim plesenta tam kapatıyor şimdilik. Ama umutlu konuştu dr çekebilir yukarı diye. Hayırlısı olsun 6 haftadır çekmedi inşallah çeker
Çeker kuzum umarım. Umudunu kaybetme. 28'den sonra doktor kesin bir şey söyler.
Sen direkt doçente mi gidiyorsun? Yoksa doğumuna doçent mi girsin istiyorsun?
Doçente gidiyorsan direkt kendisinden fiyat alırsın oteki turlu muayenesini yakalayip bizzat kendiyle konusman lazim.
Benim doktorum da doç fakat universitede degil su an ama uc asagi bes yukari doguma ekstradan girdiklerinde ne ucret istiyorlar universitede sorarim istersen. Fikir olur.
Bizim Bbugza
da universiteye gidiyor. O da yardimci olabilir aslinda.
Benimde ult da 5-6cm civarı birşey çıktı. Buradan okuduğum için sormuştum. Gayet iyi falan dedi. Ama buseferde çok mu uzun acaba dedim 18ekimde randevum var gittiğimde sorsam mı ki
Benimde ult da 5-6cm civarı birşey çıktı. Buradan okuduğum için sormuştum. Gayet iyi falan dedi. Ama buseferde çok mu uzun acaba dedim 18ekimde randevum var gittiğimde sorsam mı ki
Uzun olmasi kotu degil. Aksine bebegi o kadar kuvvetli ve uzun tasiyor. Kisaligi problem. Bu saatten sonra serklaj gibi bir sans da yok. Sizinkiler bayagi uzunmus ya kendimi kotu hissettim resmen. Gidip vajinal olcum yaptiricam neredeyse. :/ Bu sonradan kendiliginden uzayabilen bir sey de degil. Benim zaten erken dogum riskim var bi' de ustune.
Ya kızlar büyüsün ne güzel daha ne istiyorsunuz.
Benim memikler dünya siyasi haritası gibi eyaletlere bölünmüş resmen damarların genişlemesinden aynada karşılaşınca arada, bakmadan geçiyorum artık. Varis çorabı geçireceğim neredeyse memelere. Ne pis bir şeymiş ya. :/
Benim memikler dünya siyasi haritası gibi eyaletlere bölünmüş resmen damarların genişlemesinden aynada karşılaşınca arada bakmadan geçiyorum artık. Varis çorabı geçireceğim neredeyse memelere. Ne pis bir şeymiş ya. :/
Kucukler buyusunden buyuk zaten buyuyunce 2 futbol topuyla geziyorum resmen gogsumde. 8.5 kilo aldim en az 3 unu oraya almis gibi gorunuyorum aynaya bakinca. Yakinda salinca dizime degecekler diye korkuyorum
Uzun olmasi kotu degil. Aksine bebegi o kadar kuvvetli ve uzun tasiyor. Kisaligi problem. Bu saatten sonra serklaj gibi bir sans da yok. Sizinkiler bayagi uzunmus ya kendimi kotu hissettim resmen. Gidip vajinal olcum yaptiricam neredeyse. :/ Bu sonradan kendiliginden uzayabilen bir sey de degil. Benim zaten erken dogum riskim var bi' de ustune.
Anladım canım banada gayet iyi dedi fakat siz 3lerden bahsedince benmkimi çok uzun diye düşündüm hiç araştırmadığım bir konu olduğu için direk sordum. Seninkide sanırım sınırın biraz üstü diye yazmıştın hatırladığım kadarıyla. İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız. Benim en yakın arkdaşım 7ayını 1 hafta geçe erken doğum yaptı ilk çok üzüldü fakat şuan maşallah çok tatlı bal yanaklı bir küçük kuzumuz var. Allah yaşatmasın fakat öyle bir şey olsa bile eminim minnaklar kendinilerini çabucacık toplayıp annelerinin kucaklarına atıyorlar :) Bizim Hira'mızda hayatımdaki en güzel örnek oldu.
Kucukler buyusunden buyuk zaten buyuyunce 2 futbol topuyla geziyorum resmen gogsumde. 8.5 kilo aldim en az 3 unu oraya almis gibi gorunuyorum aynaya bakinca. Yakinda salinca dizime degecekler diye korkuyorum
Çocuğu memelerimde taşıyorum misali olmuş.
Şimdi göbek var kamufle eder bir nebze asıl şok doğumdan sonra göbek gidince. :/
Feci sırt ağrısı da yapar o ya bir de. Benimkiler de 90B'ye zor sığıyor şu an. Hamile sütyeni falan hak getire. Sporcu sütyeni takıyorum yercekimine yenik düşmesinler diye aynı sebepten.
Memeleri göbeğe yaslar otururuz artık doğurana kadar.
Çocuğu memelerimde taşıyorum misali olmuş.
Şimdi göbek var kamufle eder bir nebze asıl şok doğumdan sonra göbek gidince. :/
Feci sırt ağrısı da yapar o ya bir de. Benimkiler de 90B'ye zor sığıyor şu an. Hamile sütyeni falan hak getire. Sporcu sütyeni takıyorum yercekimine yenik düşmesinler diye aynı sebepten.
Memeleri göbeğe yaslar otururuz artık doğurana kadar.
Benim memikler dünya siyasi haritası gibi eyaletlere bölünmüş resmen damarların genişlemesinden aynada karşılaşınca arada, bakmadan geçiyorum artık. Varis çorabı geçireceğim neredeyse memelere. Ne pis bir şeymiş ya. :/
Ya büyümesi neyse hadi bide sarktı biraz daha büyürse banyo yaparken nenem gibi kaldırıp da yıkıcam altını
Kilo verince bunlar da gider belki eski haline dönmese de hala umudum var :))
Ya büyümesi neyse hadi bide sarktı biraz daha büyürse banyo yaparken nenem gibi kaldırıp da yıkıcam altını
Kilo verince bunlar da gider belki eski haline dönmese de hala umudum var :))
Ordan bende bişeyler istedım bakalım nasıl gelecek :/hepsı bırbırınden süper iş yapıyo desene ıkı kişi aldıkları sıparısı iptal etmıştı Buda böyleyse süper. Söylesene begenmedıgını ve Patiğin küçük küçük geldıgını
Coksevimli.com'un sattığı fil aliexpress'te var kızlar ya. Geçen masmaviyim
linkini paylaşmıştı. Coksevimli 10 ekim on siparisli sattığı zaman, Mavi'nin paylastigi linkte de 10 ekimde satışa çıkacak benzeri bir açıklama yazıyordu. Muhtemelen oradan sipariş çekiyor coksevimli de.
Free Shipping falan var mı dikkat etmedim ama varsa normal fiyatı bile coksevimli'den daha uygundu.
Kızlar az önce o gri fili gitti gidiyorda da gördüm 89 küsür fiyatı. İkea ürünleri satan bir satıcı var. Hatta birkaç tane var sanırım isteyenler bi göz atsın. Bakalım bizimki aliexpresten kazasız belasız gelebilecek mi..
Kızlar az önce o gri fili gitti gidiyorda da gördüm 89 küsür fiyatı. İkea ürünleri satan bir satıcı var. Hatta birkaç tane var sanırım isteyenler bi göz atsın. Bakalım bizimki aliexpresten kazasız belasız gelebilecek mi..