2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
LaMadre delaLuna sabah kendi referansları olan anne-çocuk patikçisine fiyat sormustum. Sahibi arapça harflerle bir seyler yazmis az once. Hicbir sey anlayamadim. Instagram'cilar delirdi galiba. :/

E gittigidiyor'daki de Aliexpress'ten geliyor neticede. 1 ayı bulur gelmesi de, iade sureci sikintili oranin.

Bizimki yarin sabah Ankara'ya gidiyor. Kalmissa ikea'dan alsin diye umut ediyorum.
Sende gelseydin bi Ankara'dakiler toplantısıda yapardık

Ayy benimde bunda göbeğimden çok göğüslerim büyüdü
Rahim ağzı boyuna takılma canım zaten sıkıntı olsa drun mutlaka uyarır seni... arkadaşımın 2 nin altına inmişti. 1 haftadır dr 2.5 olmuş demiş sıkıntı yapma yani...

bunu da sabah cektim, 26.haftalik göbek..
57 ile basladim, 67 kiloyum suan.
+10kg..
kalan 10haftada ne alicam allah bilir :))
Ayy çok tatlısınız kız inceciksin sen

yaa sarksin nolcek, yaptiririz :)
toparlatiriz, zaten bize bi rutuş gerekcek dogumdan sonra.. pasta cila gibi :)) 10bin bakimi gibi :)))
Kesinlikle bana şart kaldırma ve çatlak operasyonu :))
Sen ikisi için bi kere de halledeceğin için daha şanslısın ama biz öyle miyiz :))
Bu arada sen o 10 kiloyu nerene aldın hani hiç bi yerinde fazlalık yok sadece göbek o da ikiz göbeği olduğu belli bile değil :)) tütütü maşallah :))

Mesaj attım gördü ama cevap vermiyor dolandırıcı hanım.
Bi instagrama koyduğu fotoya baktım bi de sana gelene :) kurdelesini bile ne biçim göndermiş ama en büyük sorun küçük numara olması tabi inş dönüş olur keşke herkes işini düzgün yapsa

Sende gelseydin bi Ankara'dakiler toplantısıda yapardık

Yok o gitmisken ben arada Istanbul'a kacayim dedim yemedi.
Dr'a git ucabilir raporu al falan oooo. Hayatta vermez bizimki.

Arabayla gelecek o yemiyor o yuzden.
Yoldan korkuyorum yoksa kacip bi'kac gun tatil yapasim var tek basima fecii bicimde.

Ben de çok korkmuştum ilkinde hiç etkilemedi alsında ama hep erteleyip durdum birincinin üstüne 8 hafta geçti öyle yaptırdım :)

Spor yaparsin kuzum ya. Ben salondayken gogus/kanat calisan cok kadin vardi meme toparlamak icin. Gogus dokusu cok zor toparlaniyor. Baktin duzelme yok. O zaman operasyon.

Benim cocukluk arkadasim fecii catlamisti son ayda. Cozumu karin gerdirmede buldu anca. Son anda birden catlamaktan endise ediyorum o yuzden. O kadar tasi tasi catlama. Son ayda haritaya don. Cok insafsizlik bence. :/

Simdi yavrular icin umursamiyoruz da, dogumdan sonra psikoloji ne olacak muamma.

Bi instagrama koyduğu fotoya baktım bi de sana gelene :) kurdelesini bile ne biçim göndermiş ama en büyük sorun küçük numara olması tabi inş dönüş olur keşke herkes işini düzgün yapsa
Bence benim bi soğuk su içmem lazım bunun üzerine. Maliyeye şikayet edip duygusal intikam alabilirim de yine de zarar etmiş oluyorum

Eşimin yengelerinden biri de tam 28.haftasında ikizlerini doğurdu. Kilolu olanı bile 1.250 gr falandı.. 2 aya yakın küvezde kaldılar ama şimdi 3 yaşındalar :) şu 28 i hayırlısıyla bi atlatalım inşallah

Aynen öyle şimdi dalgaya alıyorum ama kilo verip çatlaklar ve göğüsler böyle kalırsa üzülürüm
Şimdi hepsinin çözümü var gibi ya deneriz tek tek napalım :))
benim karnım da çatlak olmadı inşalalh olmaz bundan sonra..ama üst bacaklarım fena oldu damar damar görünüyor bi de popom çok fena :/ onu nasıl kurtarırım bilmiyorum :)

Ahahahaha cidden mi ya :))))

Kuzum bu arada cozumu yok "saglik olsun" demekten baska ama sende goblen ignesi vardir. O patigin sarkan ipine gecirip, o ipi ilmeklerin arasindan gecirip sabitle. Sokulur aksinde o patik zamanla. Sabitlememis orayi. Iyice ziyan olmasin.

Böyle haftaları saya saya inşalalh 36 ları görürüz :)
Benim erken Doğum riskim Yok ama yine de sanki her an kötü bir şeyle karşılaşma ihtimalim varmış gibiyim ilk 4 ay kanamalı geçince böyle oldum sanırım

oda bişey mi burada 75 ten 90 ana terfi eden var
Ben artık daha büyümesinler de diyorum buna şükür :)
tüm sütyenlerim dolapta belki kilo verince kullanılır diye beklemede :))
Sen diğer iki çocukta emzirdiğin halde büyümedi mi ? Yada sonradan küçüldü mü bize umut ver lütfen :)))

bunu da sabah cektim, 26.haftalik göbek..
57 ile basladim, 67 kiloyum suan.
+10kg..
kalan 10haftada ne alicam allah bilir :))
22 den sonra hızla boy atmışlar bacım yavaş yavaş ikiziz biz diyorlar sanki
Yalnız sen hiç kilo almamışsın canım. O aldığın 10 kilo bebişler-eşleri-suyu falan filan. Göbeğin dışında vücutta fazla bi kilo belirtisi falan yok, Doğum sonrası çabuk vericen kiloları. Dediydin dersin :)

çok üzgünüm umut vermek isterdim ama özellikle ilk hamileliğim de çok büyüdü emzirme döneminden sonra bi kilo verdim (ama ben emzirmeden kesince çok hızlı kilo veriyorum)memelerim sarktı.evet küçülüyor ama sarkarak.hani bi sinema filminde bişey vardı ya göğüslerinin altına kalem koy filan hakikaten benim ki milli eğitim bak.koysan durur hale geldi.

E ben bu bayana battaniye siparişi verdim, bi patiği böyle yaptıysa battaniye nasıl gelir acaba
İki battaniye arasında kararsız kalmıştım. Vazgeçtiğim modeli şansa başka bir örgücünün sayfasında gördüm. Baktım onun sayfasında da aynı fotoğraf var! Sanırım o battaniyenin bitmiş halini alıcıyla birlikte etiketlemişti. Bizimki demek ki bu fotoğrafları başka sayfalardan alıp koyuyor, sipariş alınca da aynı modeli kendi yapmaya çalışıyor. Senin fotolara bakılırsa pekte beceremiyor.. Ödeme yapmamıştım henüz, Aralıkta teslim edecekti o da başlamamıştır zaten. Senin mağduriyetinden bahsederek siparişimi iptal edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…