LaMadre delaLuna
sabah kendi referansları olan anne-çocuk patikçisine fiyat sormustum. Sahibi arapça harflerle bir seyler yazmis az once. Hicbir sey anlayamadim. Instagram'cilar delirdi galiba. :/
Çocuğu memelerimde taşıyorum misali olmuş.
Şimdi göbek var kamufle eder bir nebze asıl şok doğumdan sonra göbek gidince. :/
Feci sırt ağrısı da yapar o ya bir de. Benimkiler de 90B'ye zor sığıyor şu an. Hamile sütyeni falan hak getire. Sporcu sütyeni takıyorum yercekimine yenik düşmesinler diye aynı sebepten.
Memeleri göbeğe yaslar otururuz artık doğurana kadar.
Ayy benimde bunda göbeğimden çok göğüslerim büyüdü
Rahim ağzı boyuna takılma canım zaten sıkıntı olsa drun mutlaka uyarır seni... arkadaşımın 2 nin altına inmişti. 1 haftadır dr 2.5 olmuş demiş sıkıntı yapma yani...
Kesinlikle bana şart kaldırma ve çatlak operasyonu :))
Sen ikisi için bi kere de halledeceğin için daha şanslısın ama biz öyle miyiz :))
Bu arada sen o 10 kiloyu nerene aldın hani hiç bi yerinde fazlalık yok sadece göbek o da ikiz göbeği olduğu belli bile değil :)) tütütü maşallah :))
Bi instagrama koyduğu fotoya baktım bi de sana gelene :) kurdelesini bile ne biçim göndermiş ama en büyük sorun küçük numara olması tabi inş dönüş olur keşke herkes işini düzgün yapsa
Kesinlikle bana şart kaldırma ve çatlak operasyonu :))
Sen ikisi için bi kere de halledeceğin için daha şanslısın ama biz öyle miyiz :))
Bu arada sen o 10 kiloyu nerene aldın hani hiç bi yerinde fazlalık yok sadece göbek o da ikiz göbeği olduğu belli bile değil :)) tütütü maşallah :))
Spor yaparsin kuzum ya. Ben salondayken gogus/kanat calisan cok kadin vardi meme toparlamak icin. Gogus dokusu cok zor toparlaniyor. Baktin duzelme yok. O zaman operasyon.
Benim cocukluk arkadasim fecii catlamisti son ayda. Cozumu karin gerdirmede buldu anca. Son anda birden catlamaktan endise ediyorum o yuzden. O kadar tasi tasi catlama. Son ayda haritaya don. Cok insafsizlik bence. :/
Simdi yavrular icin umursamiyoruz da, dogumdan sonra psikoloji ne olacak muamma.
LaMadre delaLuna
sabah kendi referansları olan anne-çocuk patikçisine fiyat sormustum. Sahibi arapça harflerle bir seyler yazmis az once. Hicbir sey anlayamadim. Instagram'cilar delirdi galiba. :/
Bi instagrama koyduğu fotoya baktım bi de sana gelene :) kurdelesini bile ne biçim göndermiş ama en büyük sorun küçük numara olması tabi inş dönüş olur keşke herkes işini düzgün yapsa
Anladım canım banada gayet iyi dedi fakat siz 3lerden bahsedince benmkimi çok uzun diye düşündüm hiç araştırmadığım bir konu olduğu için direk sordum. Seninkide sanırım sınırın biraz üstü diye yazmıştın hatırladığım kadarıyla. İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız. Benim en yakın arkdaşım 7ayını 1 hafta geçe erken doğum yaptı ilk çok üzüldü fakat şuan maşallah çok tatlı bal yanaklı bir küçük kuzumuz var. Allah yaşatmasın fakat öyle bir şey olsa bile eminim minnaklar kendinilerini çabucacık toplayıp annelerinin kucaklarına atıyorlar :) Bizim Hira'mızda hayatımdaki en güzel örnek oldu.
Eşimin yengelerinden biri de tam 28.haftasında ikizlerini doğurdu. Kilolu olanı bile 1.250 gr falandı.. 2 aya yakın küvezde kaldılar ama şimdi 3 yaşındalar :) şu 28 i hayırlısıyla bi atlatalım inşallah
Spor yaparsin kuzum ya. Ben salondayken gogus/kanat calisan cok kadin vardi meme toparlamak icin. Gogus dokusu cok zor toparlaniyor. Baktin duzelme yok. O zaman operasyon.
Benim cocukluk arkadasim fecii catlamisti son ayda. Cozumu karin gerdirmede buldu anca. Son anda birden catlamaktan endise ediyorum o yuzden. O kadar tasi tasi catlama. Son ayda haritaya don. Cok insafsizlik bence. :/
Simdi yavrular icin umursamiyoruz da, dogumdan sonra psikoloji ne olacak muamma.
Aynen öyle şimdi dalgaya alıyorum ama kilo verip çatlaklar ve göğüsler böyle kalırsa üzülürüm
Şimdi hepsinin çözümü var gibi ya deneriz tek tek napalım :))
benim karnım da çatlak olmadı inşalalh olmaz bundan sonra..ama üst bacaklarım fena oldu damar damar görünüyor bi de popom çok fena :/ onu nasıl kurtarırım bilmiyorum :)
Kuzum bu arada cozumu yok "saglik olsun" demekten baska ama sende goblen ignesi vardir. O patigin sarkan ipine gecirip, o ipi ilmeklerin arasindan gecirip sabitle. Sokulur aksinde o patik zamanla. Sabitlememis orayi. Iyice ziyan olmasin.
Eşimin yengelerinden biri de tam 28.haftasında ikizlerini doğurdu. Kilolu olanı bile 1.250 gr falandı.. 2 aya yakın küvezde kaldılar ama şimdi 3 yaşındalar :) şu 28 i hayırlısıyla bi atlatalım inşallah
Böyle haftaları saya saya inşalalh 36 ları görürüz :)
Benim erken Doğum riskim Yok ama yine de sanki her an kötü bir şeyle karşılaşma ihtimalim varmış gibiyim ilk 4 ay kanamalı geçince böyle oldum sanırım
Ben artık daha büyümesinler de diyorum buna şükür :)
tüm sütyenlerim dolapta belki kilo verince kullanılır diye beklemede :))
Sen diğer iki çocukta emzirdiğin halde büyümedi mi ? Yada sonradan küçüldü mü bize umut ver lütfen :)))
22 den sonra hızla boy atmışlar bacım yavaş yavaş ikiziz biz diyorlar sanki
Yalnız sen hiç kilo almamışsın canım. O aldığın 10 kilo bebişler-eşleri-suyu falan filan. Göbeğin dışında vücutta fazla bi kilo belirtisi falan yok, Doğum sonrası çabuk vericen kiloları. Dediydin dersin :)
Ben artık daha büyümesinler de diyorum buna şükür :)
tüm sütyenlerim dolapta belki kilo verince kullanılır diye beklemede :))
Sen diğer iki çocukta emzirdiğin halde büyümedi mi ? Yada sonradan küçüldü mü bize umut ver lütfen :)))
çok üzgünüm umut vermek isterdim ama özellikle ilk hamileliğim de çok büyüdü emzirme döneminden sonra bi kilo verdim (ama ben emzirmeden kesince çok hızlı kilo veriyorum)memelerim sarktı.evet küçülüyor ama sarkarak.hani bi sinema filminde bişey vardı ya göğüslerinin altına kalem koy filan hakikaten benim ki milli eğitim bak.koysan durur hale geldi.
Instagramdaki örgü patik severelere hesabından bir kendime bir kızıma patik istedim. İş ahlakı muhteşem olan kadın dediği günde yollamadı, takip no için 1 gün oyaladı (çünkü ertesi gün yollamış!) sonra da elime dünyanın en özensiz en rezil patikleri geçti. Kendim için istediğimi 2 numara küçük yapmış giymem mümkün değil eğer tipini düzgün yapmış olsaydı bile. 35 artı 9 lira kargoyu çöpe attım resmen. Sakın almayın o dolandırıcıdan bir şey!
E ben bu bayana battaniye siparişi verdim, bi patiği böyle yaptıysa battaniye nasıl gelir acaba
İki battaniye arasında kararsız kalmıştım. Vazgeçtiğim modeli şansa başka bir örgücünün sayfasında gördüm. Baktım onun sayfasında da aynı fotoğraf var! Sanırım o battaniyenin bitmiş halini alıcıyla birlikte etiketlemişti. Bizimki demek ki bu fotoğrafları başka sayfalardan alıp koyuyor, sipariş alınca da aynı modeli kendi yapmaya çalışıyor. Senin fotolara bakılırsa pekte beceremiyor.. Ödeme yapmamıştım henüz, Aralıkta teslim edecekti o da başlamamıştır zaten. Senin mağduriyetinden bahsederek siparişimi iptal edebilirim.