2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

etim sıkı benim o yuzden belli olmuyo pek, yoksa aldim kalca basen buyudu :)
kaldirma catlak selulit butun operasyonlari yaptircam :))

yok yok aldim canim, esofmandan baska bisey olmuyor, baldir kalca doldu, ben ortantili aliyorum..
insallah kolay veririz, emzirebilirsek daha kolay veriliyormus :)

ya resimdekine benzetmis ama..
boncugu olmamis pek..
sen yine de iptal et parayi yollamadiysan..

ya resimdekine benzetmis ama..
boncugu olmamis pek..
sen yine de iptal et parayi yollamadiysan..
Özensiz iş yapmış gerçekten. İnsan bi kurdeleyi bile doğru düzgün kesmeden gönderir mi.. Patik dediğin nedir ki, ben bile geçen kış sıkıntıdan şişle 3-5 bebek patiği ördüydüm. Hatta biri kız diğeri erkek için 2 battaniye bilem ördüm. Şuan bazanın altındalar yoksa bi foto gönderirdim eserlerimden İçime kurt düştü bi kere benim, ne onun zamanını alıyım ne de ben evham içinde Aralık'ı bekliyim..

ninocin canım örgücüye senin verdiğin patik siparişleri ne zaman gelicek? Yakın zamandaysa senin siparişleri de bekliyim, bir sorun varsa ikinizin birden acısını alıyım bayandan :)

Küçük ve sarkık nasıl olur ki acaba en azından küçülüyormuş o da güzel
küçülsün de sarkık kalırsa da bi bakım yaptırırız artık :))

Ayy derın bende napsak dıye dusunuyodum beceremezmı dersın ?

ninocin canım örgücüye senin verdiğin patik siparişleri ne zaman gelicek? Yakın zamandaysa senin siparişleri de bekliyim, bir sorun varsa ikinizin birden acısını alıyım bayandan :)
Yaa ben ıkı battanıye 4 patık sıparış ettım ve başladı sanırsam
Bı yokluyayım. Kasım gıbı yolluycaktı olmadı baslamadıkları ıptal olsun

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım çok yazamıyorum ama. Bende ocak annesi olacağım inşallah hepimiz evlatlarımıza sağ saglim kavuşuruz.

Size bi sorum olacak. Buzluktan et çıkardım gecen gun çözüldü ve buzdolabinda 2-3 gündür o şekilde bekledi bozulma olmamış ama bu bakteri üretme falan olmuş olabilir mi?

Tüketip tuketmemek konusunda kararsız kaldım. Börek yaptım o şekilde duruyor.

Yaa ben ıkı battanıye 4 patık sıparış ettım ve başladı sanırsam
Bı yokluyayım. Kasım gıbı yolluycaktı olmadı baslamadıkları ıptal olsun
Hey maşallah siparişin dibine vurmuşsun sende
Başladıysa en azından ördüklerinin bi fotoğrafını falan istesene bakalım neler yapmış. Belki sık sık çalıştığı modellerinde sorun yoktur ama başkasından görüp örmeye çalıştıklarında sıkıntı çıkabilir..

Bi instagrama koyduğu fotoya baktım bi de sana gelene :) kurdelesini bile ne biçim göndermiş ama en büyük sorun küçük numara olması tabi inş dönüş olur keşke herkes işini düzgün yapsa

hangisi ki o anlamadım, kaçırdım arada, yazalım hepimiz birer yorum altına :)

Bence sen yeme yine de ne olur ne olmaz et en çabuk bozulan yiyeceklerden bozulmamışsa da bakteri filan üretmiş olabilir 2-3 gündür

Kuzum bu arada cozumu yok "saglik olsun" demekten baska ama sende goblen ignesi vardir. O patigin sarkan ipine gecirip, o ipi ilmeklerin arasindan gecirip sabitle. Sokulur aksinde o patik zamanla. Sabitlememis orayi. Iyice ziyan olmasin.
Sabitlerim de görüntüyü kurtaramıyoruz canikom. O çiçeğin asaleti, yaprağın muhteşemliği gözünden kaçmamıştır eminim:))

Sakın sakın sakın ödeme yapma. Başka birine ördür. Patiğin fotosunu at o anlar kimden bahsettiğini zaten. Tam bir dolandırıcı

Sabitlerim de görüntüyü kurtaramıyoruz canikom. O çiçeğin asaleti, yaprağın muhteşemliği gözünden kaçmamıştır eminim:))

Dana gözü kadar taş var ya. :/ Ben oralara çiçek örüp sana göndereyim istersen? Onları sök ya da keçeyle çicek yap. Kurdeleye hiç girmiyorum. Makas kesmemiş yemeye çalışmış kırıntıları ağzında kalmış gibi. :/

Durum daha da vahım modellerı ben bulup ıstemıştım ondan patıkler dahıl
Bu arada sansa bak eşim us ye gıttı bı koli Earth mama angel baby kap gel dedım Şansa 1 tane kalmazmı yaaaa
Adam ısterız 2 güne gelır demış ama bızımkı dönuyo bıle

Bak yine can evimden vurdun benii
Sen bi boy abdesti al kuzum bu kadar da şanssızlık olmaz artık
Senin eşin sanki uçmalı bi iş yapıyor, daha önce de uçuşu var demiştin bi keresinde. Eğer sürekli gidip geliyorsa bir sonraki gidişine alır belkim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…