2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de sendenim canım :)) Zincir gerçekten çok şeker ama bana riskli gibi geldi. Hem koparsa diye korktum, hem de kopmasa bile boncukları suratına çarpabilir. yeni doğmuş bi bebek için fazla sert bi cisim gibi geldi. Bilindik markaların zincirlerinin bile plastikleri sert geldi gözüme.
Ben trendyoldan bebefoxun zincirini aldım. Malzemesi bildiğin pamuklu kumaş yumuşacık. Neresine değerse değsin çizmesine imkan yok. Ayıcığı bilem pufidik, sıkıca dikilmişte. Fiyatı da 9,99 TL

Eklentiler

• IMG_1878.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 91
Bende sorucaktım ayn şeyi hangi siteden acaba internet alış verişi sevilmezmi yaaa :)))
instagramda emzikzinrici06 dıye bı yer dun verdım bugun kargoya vermıs kadın resım atamıyorum bı gelsın atıcam kargo dahıl emzık ve yastık 40 tl

Cnm buna benzeyen cok urun baktim sallaniyor ama bu saabit gibi daha agir eger urunu inceleyebileceginiz yer varsa bak turkiye parasi cok geliyor normal fiyati 145 fln satiliyor ama amazonda daha uygun oluyor bende oyle alicam amazondan siparis verme imkaniniz var mi

ben asıl yastık ıcın aldım valla calıstıgımdan alısverısı bıle ınternetten yapıyorum boncuk alacak hıc enerjım yok bu arada gecelık takımını nerden ne kadara aldım sorması ayıp

Bende sorucaktım ayn şeyi hangi siteden acaba internet alış verişi sevilmezmi yaaa :)))
Kızlar buradan okuyup trendyoldan baba shower bitiminden aldım ama şuan yok sanırım 127liraydı fiyatı da.

Kız o bahsettiğim komşunun bebeği ne bulsa sokar ağzına boncuk oyuncak filan annesi hiç müdahale etmez çocukta hiç bozulmaz geri çıkartır ama benim yeğen sürekli boğuluyor yutamıyor diye bizimkiler meyveleri üzümü bile soyup yediriyor. Benim fikrim öyle alışmasa boğulmazdı herşeyden.

aaa görmemiştim ben bunu. çok ciciymiş hakkaten bu da. bakayım buna. şimdi 10 liralık bise de almayayım diye eklerim siparişe :) allaam bugün de battım

Senin liste de kendi eksijlerimi gordum daha dogrusu planyayip sipariş vermeye unuttuğum:)
İşe yaradıysa ne mutlu bana canım :)
Arkadaşlarım bebek 6 aylık olana kadar eksikleri hiç bitmedi, hergün eşime yeni bir eksiğin siparişini verdim deyince gözüm korktu benimde. Zaten alışveriş çılgınlığının bi sonu yok, almak istedikten sonra bir araba parası harcarsın da yine bulursun alacak birşey. Ben daha ziyade elzem ihtiyaçlara fokuslandım. Allah korusun erken doğum falan olursa önemliler elimin altında hazır olsun.

Kızlar biz emzikler, zincirler, biberonlar alıyoruz da bakalım bebekler emecek mi bunları benim etrafımdaki bebekler hiç almadı emzik filan 3-4tane bebek var yakınlarımda ama hiçbiri emzik almamış.

evet, çok haklısını , alışkın olmayan bebekler maalesef boğulurlar. blw diye bir beslenme yöntemi var. bebek önderliğimde beslenme. "o tabak bitecek mi" kitabında ayrıntılı açıklıyor bu dediğini. ek gıdaya geçince bebeler biz annler genelde püre halinde veriyoruz, bebeler de öğürme ve yutma refleksi oluşturamyor. çok ayrıntılı her yerde açıklamaları var. ben bu şekilde yapmaya çalışacağım zaten tüm beslenmesini.

ama bonceuk da ayrı konu be kuzu. o kadar rahat olamayacağım, bi de yutarsa çıkartması var onun.

kızlar bugün güne çok kötü başladım.rüyamda kızlarımın ikiside camdan düşüyordu ve kucağımda can çekişiyorlardı.sabahtan beri ağlıyorum resmen psikolojim bozuldu.kızımı okula göndermedim korkudan.rabbim evlatlarımızı bağışlasın.

Bende cogu seyi aldim cnm hepsi birden yuklenince daha kotu oluyor ben kizimda cok harcadim ilk olunca ne gorursem aldim lazim olan olmayan kizimin esyalari ile ablam iki cocuk buyuttu hep markali almistim daha da buyurdu ama ihtiyaci olanalrq dagitti :) bunda daha tecrubeli gidiyorum indirimleei taki ediyorum :)

Kızlar göbeğimden ağrı tutuyor beni,bir baskı var sanki. Bir tuhaf hissediyorum bugün,böyle sancı gibi bir şey,içimde bulanıyor iyice

Bu arada benek arabasi ve yatagi da aldim yatagi alt katta kullancam gündüzleri araba besigibi de hem araba koltugu hemde normal bebek arabasi doona nin

Eklentiler

• Screenshot_20161008-222941.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_20161008-222915.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 79
aaa görmemiştim ben bunu. çok ciciymiş hakkaten bu da. bakayım buna. şimdi 10 liralık bise de almayayım diye eklerim siparişe :) allaam bugün de battım
Ben bunu 1 ay falan olmuştur alalı canim şuan yok sanırım.Bide ben Trendyolda kargo ücreti ödemiyorum, o yüzden 10 TL ye bile basıyorum siparişi :)) jokerde falan Bebefox ürünleri varsa aslında mağazadan almak senin için daha mantıklı. Ya da dediğin gibi eksiğin olan başka şeylerinde siparişini aynı anda ver ki ucuz fiyatın bi anlamı olsun. düzenli olarak Trendyolda koyuyorlar satışa, haber veririm ben sana.

Allah hayra çıkartsın canım rüya işte unutmaya çalış. İnsan ister istemez etkileniyor ama dua et geçer korkunda inşallah.

Amazon'dan hiç sipariş vermedim canım. Hatta şimdiye kadar yurtdışından sadece bir kere ürün getirtmişliğim var, o kadar cahilim bu konuda :) Birde bahtsızım ki sorma, ben veririm şimdi siparişi kesin gümrüğe falan takılır :)) Ama dediğin sallanma olayına çok dikkat edelim o zaman. Ucuza getiricez işi diye de Allah korusun dokunsan devrilecek bir sisteme bebeği katiyen koymam.

valla trendyol sponsoru olarak sevinirim haber verirsen. :) arada bakıyorum da senin kadar bakıyor sayılmam tabi

Bu arada benek arabasi ve yatagi da aldim yatagi alt katta kullancam gündüzleri araba besigibi de hem araba koltugu hemde normal bebek arabasi doona nin
Canım bebek arabasının markası nedir acaba? Türkiye'de bu model var mı ki güzel görünüyor.

yaaa kıyamam sana. etkilenmekte haklısın, kötü bir rüya görmüşsün ama üzme kendini, rüya işte.

masmaviyim nmine sağolun kızlar.umarım toparlarım.nirazdan Yasin filan okuycam.Allah düşmanımı bile evladıyla sınamasın

Ben buyumeyen besık aldım canım iç ebat 80.140
Mobılyacı oğlum 6 yasında bu ölcudekı yatağa hala sıgıyo dedı
İçi de kademeli,korumalığı da kademeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…