Ben de sendenim canım :)) Zincir gerçekten çok şeker ama bana riskli gibi geldi. Hem koparsa diye korktum, hem de kopmasa bile boncukları suratına çarpabilir. yeni doğmuş bi bebek için fazla sert bi cisim gibi geldi. Bilindik markaların zincirlerinin bile plastikleri sert geldi gözüme.benim aldıklarımdan birisi bu. :) geldi de açıp bakmadım henüz. misafir vardı evde kaldırdım sonra da unuttum. :)
bir de bu emzik zincirlerinden de korktum ben awf kızlar. çok cici duruyor da kopar da yutar mı acaba benim sıpam. ben sanırım pimpiriğim çok. klasik eczaneden zincir şeklinde alırım zinciri sanırım. aklım kalır ay koptu mu yutucak mı boncuğu diye. :/
instagramda emzikzinrici06 dıye bı yer dun verdım bugun kargoya vermıs kadın resım atamıyorum bı gelsın atıcam kargo dahıl emzık ve yastık 40 tlBende sorucaktım ayn şeyi hangi siteden acabainternet alış verişi sevilmezmi yaaa :)))
Cnm buna benzeyen cok urun baktim sallaniyor ama bu saabit gibi daha agir eger urunu inceleyebileceginiz yer varsa bak turkiye parasi cok geliyor normal fiyati 145 fln satiliyor ama amazonda daha uygun oluyor bende oyle alicam amazondan siparis verme imkaniniz var mi
Aynen canım, bu paraya bildiğin 90cm*90cm banyo duşakabini satılıyor.
Biraz Google'dan bakındımda, aslında küveti ve ayaklığını ayrı ayrı satın alsak maksimum 120 TL ye falan mal edebiliriz. Hele letgo da falan ikinci eller baya uygun..
candy güzel bi noktaya değindi, yüksek ihtimal sezeryan olucam ve dikişlerle eğilip kalkmak zor olabilir. Ama işte Allah korusun mekanizmayı çarpıp devirir miyim korkusu da var.. Bunu anne bloglarında falan biraz daha araştırıyım bakim tecrübeler ne yönde
ben asıl yastık ıcın aldım valla calıstıgımdan alısverısı bıle ınternetten yapıyorum boncuk alacak hıc enerjım yok bu arada gecelık takımını nerden ne kadara aldım sorması ayıp
Kızlar buradan okuyup trendyoldan baba shower bitiminden aldım ama şuan yok sanırım 127liraydı fiyatı da.Bende sorucaktım ayn şeyi hangi siteden acabainternet alış verişi sevilmezmi yaaa :)))
Kız o bahsettiğim komşunun bebeği ne bulsa sokar ağzına boncuk oyuncak filan annesi hiç müdahale etmez çocukta hiç bozulmaz geri çıkartır ama benim yeğen sürekli boğuluyor yutamıyor diye bizimkiler meyveleri üzümü bile soyup yediriyor. Benim fikrim öyle alışmasa boğulmazdı herşeyden.yok kız emeklesin, yürüsün,takılsın düşsün, kendi yesin onların hepsine ben de varım, hiç birine müdahale etmem. serberst yetiştirme taraftarıyım da minik boncuk sonuçta, kopar da ağzına atar diye korkarım. ya da küvette de ben çarpar düşürürüm diye korkarım maalesef.
Ben de sendenim canım :)) Zincir gerçekten çok şeker ama bana riskli gibi geldi. Hem koparsa diye korktum, hem de kopmasa bile boncukları suratına çarpabilir. yeni doğmuş bi bebek için fazla sert bi cisim gibi geldi. Bilindik markaların zincirlerinin bile plastikleri sert geldi gözüme.
Ben trendyoldan bebefoxun zincirini aldım. Malzemesi bildiğin pamuklu kumaş yumuşacık. Neresine değerse değsin çizmesine imkan yok. Ayıcığı bilem pufidik, sıkıca dikilmişte. Fiyatı da 9,99 TL
İşe yaradıysa ne mutlu bana canım :)Senin liste de kendi eksijlerimi gordum daha dogrusu planyayip sipariş vermeye unuttuğum:)
Kızlar buradan okuyup trendyoldan baba shower bitiminden aldım ama şuan yok sanırım 127liraydı fiyatı da.
Kız o bahsettiğim komşunun bebeği ne bulsa sokar ağzına boncuk oyuncak filan annesi hiç müdahale etmez çocukta hiç bozulmaz geri çıkartır ama benim yeğen sürekli boğuluyor yutamıyor diye bizimkiler meyveleri üzümü bile soyup yediriyor. Benim fikrim öyle alışmasa boğulmazdı herşeyden.
İşe yaradıysa ne mutlu bana canım :)
Arkadaşlarım bebek 6 aylık olana kadar eksikleri hiç bitmedi, hergün eşime yeni bir eksiğin siparişini verdim deyince gözüm korktu benimde. Zaten alışveriş çılgınlığının bi sonu yok, almak istedikten sonra bir araba parası harcarsın da yine bulursun alacak birşey. Ben daha ziyade elzem ihtiyaçlara fokuslandım. Allah korusun erken doğum falan olursa önemliler elimin altında hazır olsun.
Ben bunu 1 ay falan olmuştur alalı canim şuan yok sanırım.Bide ben Trendyolda kargo ücreti ödemiyorum, o yüzden 10 TL ye bile basıyorum siparişi :)) jokerde falan Bebefox ürünleri varsa aslında mağazadan almak senin için daha mantıklı. Ya da dediğin gibi eksiğin olan başka şeylerinde siparişini aynı anda ver ki ucuz fiyatın bi anlamı olsun. düzenli olarak Trendyolda koyuyorlar satışa, haber veririm ben sana.aaa görmemiştim ben bunu. çok ciciymiş hakkaten bu da. bakayım buna. şimdi 10 liralık bise de almayayım diye eklerim siparişe :) allaam bugün de battım
Allah hayra çıkartsın canım rüya işte unutmaya çalış. İnsan ister istemez etkileniyor ama dua et geçer korkunda inşallah.kızlar bugün güne çok kötü başladım.rüyamda kızlarımın ikiside camdan düşüyordu ve kucağımda can çekişiyorlardı.sabahtan beri ağlıyorum resmen psikolojim bozuldu.kızımı okula göndermedim korkudan.rabbim evlatlarımızı bağışlasın.
Amazon'dan hiç sipariş vermedim canım. Hatta şimdiye kadar yurtdışından sadece bir kere ürün getirtmişliğim var, o kadar cahilim bu konuda :) Birde bahtsızım ki sorma, ben veririm şimdi siparişi kesin gümrüğe falan takılır :)) Ama dediğin sallanma olayına çok dikkat edelim o zaman. Ucuza getiricez işi diye de Allah korusun dokunsan devrilecek bir sisteme bebeği katiyen koymam.Cnm buna benzeyen cok urun baktim sallaniyor ama bu saabit gibi daha agir eger urunu inceleyebileceginiz yer varsa bak turkiye parasi cok geliyor normal fiyati 145 fln satiliyor ama amazonda daha uygun oluyor bende oyle alicam amazondan siparis verme imkaniniz var mi
Ben bunu 1 ay falan olmuştur alalı canim şuan yok sanırım.Bide ben Trendyolda kargo ücreti ödemiyorum, o yüzden 10 TL ye bile basıyorum siparişi :)) jokerde falan Bebefox ürünleri varsa aslında mağazadan almak senin için daha mantıklı. Ya da dediğin gibi eksiğin olan başka şeylerinde siparişini aynı anda ver ki ucuz fiyatın bi anlamı olsun. düzenli olarak Trendyolda koyuyorlar satışa, haber veririm ben sana.
Canım bebek arabasının markası nedir acaba? Türkiye'de bu model var mı ki güzel görünüyor.Bu arada benek arabasi ve yatagi da aldim yatagi alt katta kullancam gündüzleri araba besigibi de hem araba koltugu hemde normal bebek arabasi doona nin
kızlar bugün güne çok kötü başladım.rüyamda kızlarımın ikiside camdan düşüyordu ve kucağımda can çekişiyorlardı.sabahtan beri ağlıyorum resmen psikolojim bozuldu.kızımı okula göndermedim korkudan.rabbim evlatlarımızı bağışlasın.
Ben buyumeyen besık aldım canım iç ebat 80.140Onu bi sormak lazım o zaman. Ben bi ara bakmaya gittiğimde büyüyenleri kocaman görünce vazgecmistim o yüzden hiç sormadım ama sonra düşündüm büyüyen almadan nasıl 4-5- yaşına kadar idare edecek bi beşik alacağım.
Senin düşündüğünü biz de düşünüyoruz eşimle ilerde oda yaparız diye o yasa gelene kadar nerde yatacak. Bu sebeple büyüyen istiyorum ben içi geniş diye.
Diğer buyumeyen standart cekmecelilere sığmıyor diyo çevremdekiler 3 yaşına geldi mi başı falan çarpıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?