2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 129 41,7%
  • Erkek

    OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

    OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

    OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

    OY: 2 0,6%

  • Ankete Katılan
    309
valla trendyol sponsoru olarak sevinirim haber verirsen. :) arada bakıyorum da senin kadar bakıyor sayılmam tabi
3 yılımı verdim ben bu siteye her gün rutin yaptığım işlerden biri de uygulamasına girip çocuk bölümünde yeni ne kampanya var ona bakmak Şaka bi yana internetten bu tarz güvenilir sitelerden yaptığım %80 lere varan indirimli alışverişlerle ev ekonomisine oturduğum yerden katkı da bulunuyorum :)
 

Ya oyle bir sey oldugu zaman her seyi gectim dugun yerindekiler icin sikayet et. Kac kisi oldu son zamanlarda o yuzden. Her gun bir haberde var.

Bizim burada ana caddenin uzerine dugun salonu gibi bir yer acmislar. Sikayet etti millet ses yalitimi yok diye kapattilar muzik sesi yuzunden. Ciddiye aliyorlar yani boyle seyleri.

Forpus'lar cok tatliymis yaa.
 

hahahaha, aynen ben de bakarım valla indirim var mı yok mu diye. eşim de indirimde kamyon tekeri görsen alıcan diyo. en büyük tuzak indirim lafı gerçekten.
 
Yok farklıymış canım benımkı ekru rengı ve daha farklı bı modeldı. Gule gule kullan
 
Bu arada benek arabasi ve yatagi da aldim yatagi alt katta kullancam gündüzleri araba besigibi de hem araba koltugu hemde normal bebek arabasi doona nin

Markasi doona asansoru olmayanlar icin araba kullanan lar icin sular hatts resimdeki pozisyonda sallanma ozelligde var anakucagi gibi salla turkiyede var sanırım demet akalin falanda kullaniyor
Buldum netten bayıldım bu arabaya videosunu izledim ilk defa bu kadar beğendiğim bir araba buldum esimede göstereyim nette var siteleri fiyatı 1600 küsür sizin orada ne kadar acaba?
 
Kızlar biz emzikler, zincirler, biberonlar alıyoruz da bakalım bebekler emecek mi bunları benim etrafımdaki bebekler hiç almadı emzik filan 3-4tane bebek var yakınlarımda ama hiçbiri emzik almamış.

Biberon konusunda muhalifim ama emzik'çiyim. Illa ki birinden birini tutar diye dusunuyorum.

Emzik bebeklerin -ozellikle yenidogan- derin uykuya dalmasini engelliyor. Derin uykuda bebekler kendini anne karninda gibi hissedip nefes almayi kesebiliyormus.
Emzik buyuk olcude bunun onune geciyor.

Ben ruyalarimda bile cocuga emzik tutturmaya calisiyodum. Gecen anne memesi uclu emzik bulmus onu vermistim agzina hah sonunda tuttu diye seviniyordum.

Bizim babamizda hafif uyku apnesi var bir de. Ayda 1-2 atagi oluyor. O yuzden cok paranoyak olmustum ben. Sids monitoru falan almayi dusunuyordum bir ara ciddi ciddi.
 

Buradaki salondan müzik sesi geliyor ama çok rahatsız etmiyor bu yandaki sitenin bahcesindeydi çok ses gelmedi birde gündüz gelmeyen ses gece başladı sesten ziyade silah olayı rahatsız etti beni. Benim arkadaşımın başına bişey gelmişti ondan etkilendim sanırım yoksa pek korkmamda. Arkadaşimin evi işlek bir yerdeydi bi gün tesadüfen görmüş dışardan bir mermi gelmiş evlerine deliği görünce şok olmuşlar polisede demişler ama ne yapılacak ki. Evi kiraya verip başka yere taşındılar çok tedirgin oldular bebekleride var.
 
Minigim17 bu arada besık içi,büyüyen yada buyumeyende Kademeli olmaz
Büyüyende kademe ıçın illa ayakucundakı çekmece bölümü çıkmalı,cıkmayan sıstem yok dıyenlere ınanma yapamadıklarından öyle soyluyolar
Maskoda ne kadar bebek mağazası varsa gırıp bu konuyu konuştum
Becerebılıyolarsa herseyı yapmaları mümkün gözümle de gördüm sokturup taktırdım :))
 
Çok doğru bir bilgi
İkinci en büyük faydası da; bebekler emzik kullanmazsa anne göğsüne emzik görevi gördürüyor.. saatlerce bebek göğüste anneyi bi düşünsene. Memeyi çektiğin gibi bebek uyanıyor. Özellikle de çalışacak olan anneler için gece uykusu önemli bir sorun. Kısacası o emzik emilecek arkadaş
 
Buldum netten bayıldım bu arabaya videosunu izledim ilk defa bu kadar beğendiğim bir araba buldum esimede göstereyim nette var siteleri fiyatı 1600 küsür sizin orada ne kadar acaba?

Cnm normal fiyati 379 falandi hafta sonu yuzde indirim vardi 322 euro aldim yagmurluguk 24 eurodan 16 euro aldim
 
Çok teşekkür ederim canım daha detaylı bakayım ben o zaman. Sallanan istiyorum çünkü.

Bide 4-5 yaşına kadar kullansın istiyorum o yüzden kafam çok karışık.
 
Ya canım bide şu kısım var nette gördüm ben bunları annem dedi ki çok aralıklı parmakliklar çocuk ilerde kafasını bacağını sıkıştırır falan korktum bende.
Senin bu dediğin kademeli oluyor mu sallanıyor mu acaba.
 
Karşı dairem satılık gel komşu olalım
 

Derin biz bi' de yok soft kaucuktu, saf silikondu emzikler aliyoruz ya hani. Etrafimdaki anneler hep en dandik emzigi tutuyor diyorlar. Eczaneden yine normal bir seyler alsak mi acaba diye dusunuyorum.

O anaya yalanci meme muamelesi yapmasi en buyuk handikap zaten. Ondan sonra gelsin bitmek bilmeyen postpartum depresyon, supurge olmus yagli saclar. :/
 
Ben buyumeyen besık aldım canım iç ebat 80.140
Mobılyacı oğlum 6 yasında bu ölcudekı yatağa hala sıgıyo dedı
İçi de kademeli,korumalığı da kademeli
Nerden aldın canım foto atar mısın acaba. Buyumeyenlerin ölçüleri hep ayni mi oluyo. Senin kinin ölçüleri genismis bayağı.
 
Parmak arası mesafe en az 4 cm en fazla 6 cm olmalı canım. Bende şuanlık sadece sallanan sepet beşiklerden var, bu bilgiyi tabi beşiği aldıktan sonra edindim ve maalesef parmak aralıkları 8 cm Çok uzun süre kullanmıycak nasılsa dönmeye başladı mı başka yatağa geçicek diye avutuyorum kendimi. Ama sen uzun ömürlü birşey düşündüğün için önemli bi konu bu..
 
Cnm normal fiyati 379 falandi hafta sonu yuzde indirim vardi 322 euro aldim yagmurluguk 24 eurodan 16 euro aldim
Buraya göre uygun tabi buna gıcık oluyorum bu kadar fark koymak zorundalar sanki. Almanya'da akrabalarımız var oradan aldırmak değer mi acaba bi araştırmak lazım. Baya beğendim çünkü.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…