3 yılımı verdim ben bu siteyevalla trendyol sponsoru olarak sevinirim haber verirsen. :) arada bakıyorum da senin kadar bakıyor sayılmam tabi
Ya varya eve girdiğimde seslerini duyamayayim bişey mi oldu diye odalarına dalıyorum. Ben baya baya kuşcu olmuştum ya kuş pazarlarına gidiyordum oraya giden tipleri bi görsen herkes bana bakıyordu yemi çuvalla alıyordum vitaminler ilaçlar bizim yok onların ecza dolabı vardı
Çocuk odasının adı bizde kuşların odasiydı komşular bişey anlatırken çocuk odası diyince ben bi düşünüyordum o oda hangisi diye. Benim forpuslar fena gürultücü ama görünüşleri o kadar güzelki netten baksana süperler forpus papağanları. Turkiyede yeni yeni bakıliyorlar yoktu hiç bi kaç seneye kadar. Akşam burada gece 12 de bi düğün sesi vardı bende yalnızdım evde sinir oldum silah filan sesi geldi kendim tedirgin oldum diye düşünmedim şikayet etmeyi ama kuşlarım birden çırpınmaya bağırmaya başladılar korktular hemen ışıklarını yaktım ama sinir oldum şikayet edecektim neredeyse.
Canım bebek arabasının markası nedir acaba? Türkiye'de bu model var mı ki güzel görünüyor.
3 yılımı verdim ben bu siteyeher gün rutin yaptığım işlerden biri de uygulamasına girip çocuk bölümünde yeni ne kampanya var ona bakmak Şaka bi yana internetten bu tarz güvenilir sitelerden yaptığım %80 lere varan indirimli alışverişlerle ev ekonomisine oturduğum yerden katkı da bulunuyorum :)
Canım hayır olsun inşallah, hormonların bize bir oyunudur merak etme. Rabbim herkesin evladını bağışlasın inş.masmaviyim nmine sağolun kızlar.umarım toparlarım.nirazdan Yasin filan okuycam.Allah düşmanımı bile evladıyla sınamasın
Yok farklıymış canım benımkı ekru rengı ve daha farklı bı modeldı. Gule gule kullanBenimki şu canım birebir saç bandı filan buradaki gibi geldi benim ki.
Kızlar bu emzik zincirini ben boncuklarını alıp kendim yaptım. Bunu bile parayla alırsanız iflas edersinizçok kolay boncukları ipe diziyorsunuz oldu bitti.
Bu arada benek arabasi ve yatagi da aldim yatagi alt katta kullancam gündüzleri araba besigibi de hem araba koltugu hemde normal bebek arabasi doona nin
Buldum netten bayıldım bu arabaya videosunu izledim ilk defa bu kadar beğendiğim bir araba buldum esimede göstereyim nette var siteleri fiyatı 1600 küsür sizin orada ne kadar acaba?Markasi doona asansoru olmayanlar icin araba kullanan lar icin sular hatts resimdeki pozisyonda sallanma ozelligde var anakucagi gibi salla turkiyede var sanırım demet akalin falanda kullaniyor
Kızlar biz emzikler, zincirler, biberonlar alıyoruz da bakalım bebekler emecek mi bunları benim etrafımdaki bebekler hiç almadı emzik filan 3-4tane bebek var yakınlarımda ama hiçbiri emzik almamış.
Ya oyle bir sey oldugu zaman her seyi gectim dugun yerindekiler icin sikayet et. Kac kisi oldu son zamanlarda o yuzden. Her gun bir haberde var.
Bizim burada ana caddenin uzerine dugun salonu gibi bir yer acmislar. Sikayet etti millet ses yalitimi yok diye kapattilar muzik sesi yuzunden. Ciddiye aliyorlar yani boyle seyleri.
Forpus'lar cok tatliymis yaa.
Çok doğru bir bilgiBiberon konusunda muhalifim ama emzik'çiyim. Illa ki birinden birini tutar diye dusunuyorum.
Emzik bebeklerin -ozellikle yenidogan- derin uykuya dalmasini engelliyor. Derin uykuda bebekler kendini anne karninda gibi hissedip nefes almayi kesebiliyormus.
Emzik buyuk olcude bunun onune geciyor.
Ben ruyalarimda bile cocuga emzik tutturmaya calisiyodum. Gecen anne memesi uclu emzik bulmus onu vermistim agzina hah sonunda tuttu diye seviniyordum.
Bizim babamizda hafif uyku apnesi var bir de. Ayda 1-2 atagi oluyor. O yuzden cok paranoyak olmustum ben. Sids monitoru falan almayi dusunuyordum bir ara ciddi ciddi.
Buldum netten bayıldım bu arabaya videosunu izledim ilk defa bu kadar beğendiğim bir araba buldum esimede göstereyim nette var siteleri fiyatı 1600 küsür sizin orada ne kadar acaba?
Çok teşekkür ederim canım daha detaylı bakayım ben o zaman. Sallanan istiyorum çünkü.Yok canim. Baby Tech markasinda var benzeri. Sallanabiliyor. Buradan bi'kaç arkadaş mağazada gormus, belki onlar fikir verebilir.
Ben bunu evin icinde kullanmak icin aldim acikcasi. Ilerleyen donemlerde oyun alanina donusmesinden ve sallanmadigi icin tercih ettim.
Buyuyen besiklerde kademe yerine asansor trabzan oluyor on kisminda genelde.
Ya canım bide şu kısım var nette gördüm ben bunları annem dedi ki çok aralıklı parmakliklar çocuk ilerde kafasını bacağını sıkıştırır falan korktum bende.Ben baby tech alacağım diye dolanıyordum sonra mağazada gördüm teşhir ürünü diye mi bilmiyorum ama çok dayanıklı gelmedi basit bi düzenek gibi bi de parmaklık olan yerler plastik gibiydi ahşap olanı da varmış ama burda başka bi arkadaş öyle demişti almıştı hatta hangi modeli bilmiyorum benim gördüğüm kahve ve beyaz olandı.Minigim17 tahterevalli otto beşiğe de bakabilirsin onu da beğendim ben
Karşı dairem satılık gel komşu olalımYok canım Bahçelievler'de fiyatlar aldı başını gidiyor, hele de yeni binalar milyon tl... o paraya koskoca bina yapılıyor, hayatta tek daireye o kadar para vermez eşim. burdan almam mümkün değil maalesef. İstediğim standartlardaki evler de bütçem gereği ya Beylikdüzü ya Bahçeşehir'de. Çok kasmıyorum ama rabbim bana bi evlat nasip etti ya gerisi olursa olur olmazsa olmaz. En kötü ihtimalle çıkarım adam gibi bi eve kiraya. Güzel ısınsın bebeğim üşümesin kendi odası olsun yeter
Çok doğru bir bilgi
İkinci en büyük faydası da; bebekler emzik kullanmazsa anne göğsüne emzik görevi gördürüyor.. saatlerce bebek göğüste anneyi bi düşünsene. Memeyi çektiğin gibi bebek uyanıyor. Özellikle de çalışacak olan anneler için gece uykusu önemli bir sorun. Kısacası o emzik emilecek arkadaş
Nerden aldın canım foto atar mısın acaba. Buyumeyenlerin ölçüleri hep ayni mi oluyo. Senin kinin ölçüleri genismis bayağı.Ben buyumeyen besık aldım canım iç ebat 80.140
Mobılyacı oğlum 6 yasında bu ölcudekı yatağa hala sıgıyo dedı
İçi de kademeli,korumalığı da kademeli
Parmak arası mesafe en az 4 cm en fazla 6 cm olmalı canım. Bende şuanlık sadece sallanan sepet beşiklerden var, bu bilgiyi tabi beşiği aldıktan sonra edindim ve maalesef parmak aralıkları 8 cmYa canım bide şu kısım var nette gördüm ben bunları annem dedi ki çok aralıklı parmakliklar çocuk ilerde kafasını bacağını sıkıştırır falan korktum bende.
Senin bu dediğin kademeli oluyor mu sallanıyor mu acaba.
Aaa evet sen de Beylikdüzü'nde oturuyordun değil mi :)Karşı dairem satılık gel komşu olalım
Buraya göre uygun tabiCnm normal fiyati 379 falandi hafta sonu yuzde indirim vardi 322 euro aldim yagmurluguk 24 eurodan 16 euro aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?