2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bunu nurhan ablamız mı yapmış gerçekten :) neler yapıyor millet yaa. Fiyatı ne kadar acaba? Görsel olarak çok güzel ama üzerindeki eklentiler sebebiyle kullanışlı olur mu bilemedim canım.
uzerındekı tum eklendıler orgu canım örup uzerıne eklemış
sayfasındaki dıger resımlere bakınca belli oluyo
tum resımlerınde adı var kadının
mılletın resımlerı kopyalamamış :))200 dedı buna ama ugrasmalı bisey
benım dıger ortuye artvınlıden sadece 10 lıra fazla fıyat verdı mesela

Bunu nurhan ablamız mı yapmış gerçekten :) neler yapıyor millet yaa. Fiyatı ne kadar acaba? Görsel olarak çok güzel ama üzerindeki eklentiler sebebiyle kullanışlı olur mu bilemedim canım.
sayfasına bak yaptırmasanda fıkır edınırsın bide sana dıger sayfayı demıştım
neydı unuttumda sekerbattanıyeler mi orda kızlar için super seyler var
ben ılk onu buldum bugun benım ayılıyı yaparmı dıye sordum bu nurdan arkadasıymış oyle seylerı o yapar dedı onun adını verdı

ig dakı bugun orgu alemını tanıdım sanırım

Bu arada İnstagramda emzik zinciri diye bi yer var emzik Zincşri + bulut yastık 40 tl kargo dahil düşünen olursa ben sipariş verdin

Eklentiler

• image.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 89

Onu bi sormak lazım o zaman. Ben bi ara bakmaya gittiğimde büyüyenleri kocaman görünce vazgecmistim o yüzden hiç sormadım ama sonra düşündüm büyüyen almadan nasıl 4-5- yaşına kadar idare edecek bi beşik alacağım.

Senin düşündüğünü biz de düşünüyoruz eşimle ilerde oda yaparız diye o yasa gelene kadar nerde yatacak. Bu sebeple büyüyen istiyorum ben içi geniş diye.

Diğer buyumeyen standart cekmecelilere sığmıyor diyo çevremdekiler 3 yaşına geldi mi başı falan çarpıyormus

Bu arada İnstagramda emzik zinciri diye bi yer var emzik Zincşri + bulut yastık 40 tl kargo dahil düşünen olursa ben sipariş verdin
Ben sadece emzik zincirini 47 ye aldim yastigi almistim onceden :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-06-15-04-52.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 76
Ya zaten bana da çok saçma geldi. Sorduğum an bana sen zaten olamazsın. Kendi doktoruma soracağım kontrolümde. Ol derse ben de olmak istiyorum. Çok ters bir zamanda doğuracağız. Olmak gerekir bence.

Evet güzel mağazalar var canım ama ben onların bir kaç kat büyüğünü Ankara'da gördüğümden sanırım küçük geliyor hepsi yine de Kars ı duyduktan sonra artık laf etmem Antepe
tabı bende öle ıstanbul ankaradıklerden sonra bızımkı bı hıc =)ama bunada şükür ben adanayada sık gıdıyoum ayda bır kesın ordanda yapıyorum alısverısını

Çok haklısın ki biz 1 taneye yetişme korkusu yaşıyorsak :)
İkizleri olan bi arkadaşım var ben birini göbek ata ata büyütürüm o ne ki diyor :))

İyi geliyor mu bilmiyorum ama ben de kasık ağrısı yok belki de ondandır :)))
Beşinci aydan sonra düzenli her zamanki gibi devam ettik biz çünkü

tabı bende öle ıstanbul ankaradıklerden sonra bızımkı bı hıc =)ama bunada şükür ben adanayada sık gıdıyoum ayda bır kesın ordanda yapıyorum alısverısını
Adana çok güzel evet çok gelişmiş biz sadece memlekete giderken uğruyoruz oraya :))
Bu arada Antep'te bebek süslemeleri için kapalı çarşıda mı vardır malzemeler ?? Yoksa başka bildigin bi yer var mı ? Bi şeyler yapmaya niyetlendim ama malzemeleri bulmak lazım önce

Bu arada saç kestirmek için ben cesaret edemiyordum bana da kestirme aman ömrü kısalır dediler hiç batıl inancım yoktur ama bebekle ilgili en ufak bi şeyi takıyorum
çok da zorlanmıyorum aslında uzun ama bakımsız kaldı bu aralar kestirip boyatsam diye Doğum sonunu bekliyordum herkes kestirmiş ay bana da bi cesaret geldi şu an :))))

bende daha gezemedım ama kapalı carsıda var.sankoparkın orda var hastanenın tramwaya bakan kösesınde bırde grand otelın karsında var asenjoy dıye baya buyuk bı yer

şu zilliyi bi gorelim, hep bana diyosun resim at diye sen de atsana :))
reflu mu var sende? o yuzden mi oturur gibi yatiyorsun?

bende daha gezemedım ama kapalı carsıda var.sankoparkın orda var hastanenın tramwaya bakan kösesınde bırde grand otelın karsında var asenjoy dıye baya buyuk bı yer
Grand otelin oradakine bakayım o zaman hastaneye de yakın hem orası sağol canım tşkr ederim :)

Valla ben ilişkiyi hiç kesmedim,sapık gibi dolandım peşinde.2-3 günde bir.

Bende kasık ağrısı yok hiç,bel ağrısı var. Ama ilişki ağrıya iyi gelir mi bilmem.
Tek bildiğim ilişki sonrası rahim kasılmaları olabileceği,sorun etmememiz gerektiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…