Bunu nurhan ablamız mı yapmış gerçekten :) neler yapıyor millet yaa. Fiyatı ne kadar acaba? Görsel olarak çok güzel ama üzerindeki eklentiler sebebiyle kullanışlı olur mu bilemedim canım.
uzerındekı tum eklendıler orgu canım örup uzerıne eklemış
sayfasındaki dıger resımlere bakınca belli oluyo
tum resımlerınde adı var kadının
mılletın resımlerı kopyalamamış :))200 dedı buna ama ugrasmalı bisey
benım dıger ortuye artvınlıden sadece 10 lıra fazla fıyat verdı mesela
Bunu nurhan ablamız mı yapmış gerçekten :) neler yapıyor millet yaa. Fiyatı ne kadar acaba? Görsel olarak çok güzel ama üzerindeki eklentiler sebebiyle kullanışlı olur mu bilemedim canım.
sayfasına bak yaptırmasanda fıkır edınırsın bide sana dıger sayfayı demıştım
neydı unuttumda sekerbattanıyeler mi orda kızlar için super seyler var
ben ılk onu buldum bugun benım ayılıyı yaparmı dıye sordum bu nurdan arkadasıymış oyle seylerı o yapar dedı onun adını verdı
yatagın iç kademesıyse bahsettıgın istersen yaptırıyosun canım
ama cogu yer oyle bı sıstem kullanıyokı ayak ucundakı cekmece bolumlerı cıkmadan yatak kademesı oynamıyo
adamlar bız gelır hallederız fılan dıyo
koca maskoda 2-3 yer buldum farklı sıstemle kademelı yapan
yanı çekmece bolumlerı cıkmadan kendın ındırıp cıkartıyosun
ben buyuyen almadım sonuçta 6 yasına fılan geldıgınde hem kendı istedigi odada yatsın hemde okula gıdıcek masa kıtaplık derken oda da degısım sart olucak
Onu bi sormak lazım o zaman. Ben bi ara bakmaya gittiğimde büyüyenleri kocaman görünce vazgecmistim o yüzden hiç sormadım ama sonra düşündüm büyüyen almadan nasıl 4-5- yaşına kadar idare edecek bi beşik alacağım.
Senin düşündüğünü biz de düşünüyoruz eşimle ilerde oda yaparız diye o yasa gelene kadar nerde yatacak. Bu sebeple büyüyen istiyorum ben içi geniş diye.
Diğer buyumeyen standart cekmecelilere sığmıyor diyo çevremdekiler 3 yaşına geldi mi başı falan çarpıyormus
"Sen hamilesin grip aşısı olamazsın" diyen sağlık ocağı doktoru mu? Bu doktorların birinin dediğini diğeri de onaylasa şaşırıcam zaten. Benim doktorum bilhassa 24.haftaki kontrolümde grip aşımı reçete etti. Sadece beni değil bebeği de Doğumdan 6 ay sonraya kadar koruduğunu söyledi. Nitekim aşıyı aldım ve tetanoz aşımı sağlık ocağı yapacağı için grip aşımı da sağlık ocağına götürdüm, bal gibi de yaptılar.. Sadece sağlık ocağındaki doktor grip aşısını devlet karşılamıyor "60 yaş üzeri olmak-kronik kalp şeker hastalığı falan olmak" gibi bazı kriterleri var, gebeler bu kriterlerden biri olmadığı için parasını sen ödiyceksin dedi. Birde sağlık ocakları da zaten yapmaz demiş, ben bizzat sağlık ocağında oldum valla canım :)
Ya zaten bana da çok saçma geldi. Sorduğum an bana sen zaten olamazsın. Kendi doktoruma soracağım kontrolümde. Ol derse ben de olmak istiyorum. Çok ters bir zamanda doğuracağız. Olmak gerekir bence.
Evet güzel mağazalar var canım ama ben onların bir kaç kat büyüğünü Ankara'da gördüğümden sanırım küçük geliyor hepsi yine de Kars ı duyduktan sonra artık laf etmem Antepe
Slm kızlar;
Gebelik Döneminde saçını kestiren oldu mu . Malum hurafeler den annem kestirmemi istemiyor .3 ay daha bu saça katlanabilecegimi sanmıyorum yikanak tan kurutmaktan biktim
insallah canim :)
ruyamda hep bi telaş, dogmuslar daha yatak gelmemis, kiyafetlerini yikamamisim, pis pis giydiriyorum fln, birini giydiriyorum, digerini kaybediyorum, bi yerde unutuyorum fln :) 2 taneydi benim cocugum biri nerde diye geziyorum evde :))
bilincaltinda hep biseylere yetisememe korkusu yasadigim icin, alisveris bitsin, kasim aralikta stressiz rahat rahat hazirlaniym istiyorum..
Kızlar bişey sorcam şimdi çoğumuzda kasık ağrısı varya akşam bi arkadasıma gittik onunda oğlu var minik kasık ağrısına cinsel ilişki iyi geliyor dedı
Bunu deneyen oldu mu son haftalarda da Drlar ilişki öneriyorlarya bşrax mantıklıda geldi eger doğruysa hem benım işim görülür hem bizimkinin kardeş gibi olduk
Adana çok güzel evet çok gelişmiş biz sadece memlekete giderken uğruyoruz oraya :))
Bu arada Antep'te bebek süslemeleri için kapalı çarşıda mı vardır malzemeler ?? Yoksa başka bildigin bi yer var mı ? Bi şeyler yapmaya niyetlendim ama malzemeleri bulmak lazım önce
Bu arada saç kestirmek için ben cesaret edemiyordum bana da kestirme aman ömrü kısalır dediler hiç batıl inancım yoktur ama bebekle ilgili en ufak bi şeyi takıyorum
çok da zorlanmıyorum aslında uzun ama bakımsız kaldı bu aralar kestirip boyatsam diye Doğum sonunu bekliyordum herkes kestirmiş ay bana da bi cesaret geldi şu an :))))
Adana çok güzel evet çok gelişmiş biz sadece memlekete giderken uğruyoruz oraya :))
Bu arada Antep'te bebek süslemeleri için kapalı çarşıda mı vardır malzemeler ?? Yoksa başka bildigin bi yer var mı ? Bi şeyler yapmaya niyetlendim ama malzemeleri bulmak lazım önce
bende daha gezemedım ama kapalı carsıda var.sankoparkın orda var hastanenın tramwaya bakan kösesınde bırde grand otelın karsında var asenjoy dıye baya buyuk bı yer
Değil son haftalar şimdiden zorlanmaya başladım birçok şeyde. Dün gece saat 5 e kadar döndüm durdum. Karnım ağar geliyor resmen hangi yana yatsam olmuyor. Bide şu gerdan kısmımda fil oturuyor sanki. Düz yatmak zaten aylardır hayaldi de, resmen oturur pozisyonda yatıyorum yine kesmiyor. Bebek gelip ağzımdan çıkacak sanki. Önümüzdeki 3 ayı nasıl atlatıcam çok merak ediyorum.
bende daha gezemedım ama kapalı carsıda var.sankoparkın orda var hastanenın tramwaya bakan kösesınde bırde grand otelın karsında var asenjoy dıye baya buyuk bı yer
Kızlar bişey sorcam şimdi çoğumuzda kasık ağrısı varya akşam bi arkadasıma gittik onunda oğlu var minik kasık ağrısına cinsel ilişki iyi geliyor dedı
Bunu deneyen oldu mu son haftalarda da Drlar ilişki öneriyorlarya bşrax mantıklıda geldi eger doğruysa hem benım işim görülür hem bizimkinin kardeş gibi olduk
Valla ben ilişkiyi hiç kesmedim,sapık gibi dolandım peşinde.2-3 günde bir.
Bende kasık ağrısı yok hiç,bel ağrısı var. Ama ilişki ağrıya iyi gelir mi bilmem.
Tek bildiğim ilişki sonrası rahim kasılmaları olabileceği,sorun etmememiz gerektiği.