2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tamam canım şimdi oldu. O zaman bunu da alırım ben :)

Hastane çıkışı aramaya devam ederken bunları buldum. Kız annelerine fikir olur belki.

Önceden kızım olur diye takibe almıştım bu sayfayı. Oğlanlara da bir şey yapmıyor mendeburlar. :/ Yenidogan şapkası aynı olacak diye avutuyorum kendimi şimdilik.

Kızım olaydı. Kır çiftliği hizmetçisi gibi alır giydirir mıncıklardım onu.

Eklentiler

• Screenshot_20161013-231113_1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20161013-231101_1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 62
Yok cnm almadim ama daha once duymuştum
Denenedim cok uygun fiyati alip lazim olamyan kiyafetlerde deneyim bari )

Tabiî yavrum orada uygundur sen Avrupa'dasin. Gerçi burada da çok kazık yemiyoruz bunda. 10 dolar 100 yıkamasının abd satış fiyatı.

Önce lazım olmayan kıyafetlerle deneyecekmiş bi de bak bak..

Ben pek tedirgin oldum kizlar, 3-4 saattir cocugum hareketini hic hissetmedim. Hastaneyi aradim , sansa benim doktor nobetciymis. Gel bakalim dedi. İlk defa gece gece doktora gidiyorum. Umarim yolundadir hersey.
Canım ne yaptınız görüştünüz mü doktorla? İyi haberlerle gel inşallah

Ben pek tedirgin oldum kizlar, 3-4 saattir cocugum hareketini hic hissetmedim. Hastaneyi aradim , sansa benim doktor nobetciymis. Gel bakalim dedi. İlk defa gece gece doktora gidiyorum. Umarim yolundadir hersey.
yolundadır canım sıkıntı etme..benimki neredeyse 3 gün haraket etmemişti..doktora gidince dedimki bebişin hareketlerini bazen 2-3 gün hissetmiyorum diye..Alla alla bu haftadan sonra düzgün hissetmen lazım aslında dedi..sonra ultrasonda baktı bebeğin çok hareketli ama suyun fazla ondan hissetmiyorsun hareketleri dedi..hala bazen çok hareketli bazen az..suyumun fazla olmasından kaynaklandığını öğrendiğim için içim artık rahat..muhtemelen seninde öyle bişeydir..yada hareketlerini hissedemiyeceğin bir yere kaçtıı:)

Yok cnm almadim ama daha once duymuştum
Denenedim cok uygun fiyati alip lazim olamyan kiyafetlerde deneyim bari )
Gorunce begendim ben kendim yapicam bundan hicbirseyi yok iki dikise bakiyor nasilsa icerde kalacak gozukmeyecek :) (citcitli badi aparatindan bahsediyosunuz sandim :)) )

Tabiî yavrum orada uygundur sen Avrupa'dasin. Gerçi burada da çok kazık yemiyoruz bunda. 10 dolar 100 yıkamasının abd satış fiyatı.

Önce lazım olmayan kıyafetlerle deneyecekmiş bi de bak bak..

Evet ya hahaha napiyim cok ucuz geldi normal deterjanim daha pahaliya geliyor
Avrupa dayim ama sizin soylediginiz urunler genelde bulamiyorum amerikan mali hep :)

Gorunce begendim ben kendim yapicam bundan hicbirseyi yok iki dikise bakiyor nasilsa icerde kalacak gozukmeyecek :) (citcitli badi aparatindan bahsediyosunuz sandim :)) )
Yok canim cit citlar degil bahsettgimiz bebek kiyafetlerini yikamak icin benim becerim yok sen bi yap bakalim nasil olcak :)

Benimde yok ama 3 citciti kumasa dikerim diye dusundum ondan bu kahramanligim

Evet ya hahaha napiyim cok ucuz geldi normal deterjanim daha pahaliya geliyor
Avrupa dayim ama sizin soylediginiz urunler genelde bulamiyorum amerikan mali hep :)

Aha bu da ikinci ikizcan çıktı. Ucuzsa dandiktir.
Market deterjanından da ucuza geliyor burada. Ne kadar tam bilmiyorum 30 yikamalik falan bir Ariel 25 lira falan vardır herhalde markette. Bu maksimum 45 liraya 100 yıkama yapıyor. Benim evde kullandığım deterjandan da çok ucuz. Ama şöyle düşün tesis, kimyasal vırt zırt maliyetleri yok. Doğadan toplanıp paketleniyor.

Yavrum hakikaten o segmente göre fakirim yani. Inkar edemeyeceğim.

500 lira verirsem o takıma verirsem 20 yaşına kadar giydiririm onu çocuğa ben. Affetmeem.

Sayfada boğuldum resmen ya bu arada. Pembeler, maviler..

yani guzel seyler var ama.. ederinin cok uzerinde fiyat veriyor..
degmez bence.. tükkanı bağdat caddesinde diye costukca cosmus.. bağcılarda, küçükköyde açsın da satsın.. göriym ben onu :))

:)) kaca kac aldin canim? 35-15 cm, 25-10cm iki tane aliym diyorum ben de..

uyku tulumunu buyuyunce kullan bari, cok mu kocaman?

Arieller burda da cok pahali en cok parayi bu temizlik urunlerine veriyoruz o yuzden bu ceviz cok ucuz geldi gozume :) paspaslsri falan deniyim dedim haaha bebek kiyafetlerine birsey olmasin daha cok batarim :) bende biraz ikizcan gibi fiyatina bakanlardanim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…