- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Ben pek tedirgin oldum kizlar, 3-4 saattir cocugum hareketini hic hissetmedim. Hastaneyi aradim , sansa benim doktor nobetciymis. Gel bakalim dedi. İlk defa gece gece doktora gidiyorum. Umarim yolundadir hersey.
Bakin ne buldum
anaaaa çok mantıklı bazen hiç yıpranmadan küçülüyorlar alıcan bi kaç tAne iyi olur valla
Çok faydalı birşey bence canım nerden buldun bunu :) Yazık günah eskitemeden kenara kaldırıcaz badileri, 2 tane alsak bundan ciddi badi masrafından kurtarır. Adı ne diye geçiyor nasıl alıcaz?
Ben şimdi bio belindanın bulaşık için olanını kullanıyorum güzel gibi azıcık koyuyorum tertemiz yıkıyor ama tamamen mi doğal o konuda net bilgim yok doğal deniliyor ama.Bio Belinda'yi hiç denemedim kuzum. Bilmiyorum ne desem yalan olur.
Mom's Green'in kendi sitesinde de satışı var ama hepsiburada'da daha uygun sanki. 9'lu setini indirimden 90 tl civarına aldım. Indirimsiz hâli de maksimum 125 falan oluyor. Bulaşık makinesi jelinden, çamaşır temizleyici, bebek temizleme sıvısına kadar var sette. Bayağı da uzun süre gider yani. Kullandığın zamana bölünce domestos'lardan, aspirinlerden uyguna geliyor.
Eco nuts da sabun cevizi olanı Joker'de var. 100 yıkama 43. 90 tl + Kargo. Başka markaların da sabun cevizleri var 500 gramlık paketlerde 35 civarı.
Zevkli ve kolay elin alışınca bende yaptıklarımı paylaşırım bir ara. Deneme amaçlı yaptım baya bi. Ama ben taş tozunu direk renkli aldım pratik olur diye boyayla uğraşmadım. Bende kendimize yapacağıma kalıba karar veremedim daha. Kuzu ve wos wos benimde begendiklerimden bebek patikleride şirindi. Ama kalıp bir tane olursa kurumasını beklemek filan uzun iş en az 3-4 tane lazım ki hızlı olsun.ay ben bu işi pek sevdim, mavinin de renk tonunu daha açık ayarlarsam olmuş bu iş , hepsini gidip yapasım var
Eki Görüntüle 1897414
Kızı küçük evin lorasına döndürecektin demek gel arada bizimkinde denemeler yap bariHastane çıkışı aramaya devam ederken bunları buldum. Kız annelerine fikir olur belki.
Önceden kızım olur diye takibe almıştım bu sayfayı. Oğlanlara da bir şey yapmıyor mendeburlar. :/ Yenidogan şapkası aynı olacak diye avutuyorum kendimi şimdilik.
Kızım olaydı. Kır çiftliği hizmetçisi gibi alır giydirir mıncıklardım onu.
Cordi doğal olması güzelde acaba temiz yıkıyor mu malum ek gıda demek bol lekeli giysiler demek.Aha bu da ikinci ikizcan çıktı. Ucuzsa dandiktir.
Market deterjanından da ucuza geliyor burada. Ne kadar tam bilmiyorum 30 yikamalik falan bir Ariel 25 lira falan vardır herhalde markette. Bu maksimum 45 liraya 100 yıkama yapıyor. Benim evde kullandığım deterjandan da çok ucuz. Ama şöyle düşün tesis, kimyasal vırt zırt maliyetleri yok. Doğadan toplanıp paketleniyor.
Çok güzel olmuş eline sağlık. Cordiden sonra seninde el işi yapmaya başlaman süper varan 2 Darısı I ikizcan2016 a ki hala sepetleri sipariş vermeyi planlıyor.Eki Görüntüle 1897497
Kızlar nasıl olmuş?
Amigurumi ormeyi denedim. Rengine laf söylemeyin evde bu varmış. Deneme olduğu için oruverdim. Beceremezsem zebil olmasın diye. Daha dikilmedi parcalari.
Ogluma ip alıp orucem haftasonu.
Uyuyordur kendi duzeni var tatli birseyler yiyip biraz uzansaydin keske. Ama doktorun orada olması iyi olmuş guzel haberlerle gel insallah
Canım ne yaptınız görüştünüz mü doktorla? İyi haberlerle gel inşallah
yolundadır canım sıkıntı etme..benimki neredeyse 3 gün haraket etmemişti..doktora gidince dedimki bebişin hareketlerini bazen 2-3 gün hissetmiyorum diye..Alla alla bu haftadan sonra düzgün hissetmen lazım aslında dedi..sonra ultrasonda baktı bebeğin çok hareketli ama suyun fazla ondan hissetmiyorsun hareketleri dedi..hala bazen çok hareketli bazen az..suyumun fazla olmasından kaynaklandığını öğrendiğim için içim artık rahat..muhtemelen seninde öyle bişeydir..yada hareketlerini hissedemiyeceğin bir yere kaçtıı:)
nmine ne yaptin ?
canım??
iyi misin?
naptin gittin mi?
bi ses ver...
hersey yolunda di mi?
Nmine inşallah birseyi yoktur canim
Yazmaya firsati olmamıştır
Çok geçmiş olsun canım. Bebişin iyi olmasına sevindim, bu hafta güzelce istirahat et sen de. Bir sonraki kontrole kadar değerler düzelir inş.şimdi döndüm eve kızlar,teşekkürler ilginiz için. çok şükür iyi sıpam. kasılmalar doktorun yanında olmadı. hareketleri vardı. yine ayaklar kafadaydı. pozisyonundan hissemiyosundur dedi. suyu vs. yolunda.
kasılma olmayınca yanında doktorun riske atmayalım diye serum bağladılar,magnezyum vs varmış içinde kan ve idrar testi sonucunu bekledik serum bitene kadar. serum boyunca 2 kere daha oldu kasılma, psikolojik mi bilemedim azaldı sayı gibime geldi.
karaciğer değerlerim yine yükselmiş iki katına. eleviti de bırak dedi ki hergün iç demesine rağmen haftada iki alıyordum. sinir oldum, niye yükseldi diyesürekli takip etmem gerekcek sanıırm. yükselirse fena, haftaya bi daha çağırdı ,öne aldı kontrol tarihini.
Benim arkadaşım da bunlardan yapacak bana inş
nmine içine hangi boyayı katıyorsun bilmiyorum ama akrilik boya katarsan böyle tonlar elde edebiliyorsun
Çok geçmiş olsun canım. Bebişin iyi olmasına sevindim, bu hafta güzelce istirahat et sen de. Bir sonraki kontrole kadar değerler düzelir inş.
Oyy minnak burunluya bak heleeçok saol tatlım, inşallah. iki hafta önceki kontrolde normale dönmüştü. gerçekten anlamıyorum ne yükseltiyor değeri.
neysem artık düşünmeyeceğim. :) gece gece gidişimle ilk defa yüzünü görmüş oldum çocuğun. gerçi acil ultrasonu olduğu için çok kaliteli değildi. kime benziyor anlamadım valla :) ikimize de benzetemedim.
Eki Görüntüle 1897517
Oyy minnak burunluya bak heleemaşallah mutlu mesut yatıyor kuzucuk
Hadi yine iyisin kapmışsın resmi :)) benim de haftaya perşembe kontrolüm inş bu sefer doğru düzgün bi fotoğrafı olur kızımın. Güya hastane son sistem cihaz kullanıyor, doktorum mu beceremiyorum anlamadım ki, hiç güzel görüntü çıkmıyor
Kızı küçük evin lorasına döndürecektin demek gel arada bizimkinde denemeler yap bari
Cordi doğal olması güzelde acaba temiz yıkıyor mu malum ek gıda demek bol lekeli giysiler demek.
Çok güzel olmuş eline sağlık. Cordiden sonra seninde el işi yapmaya başlaman süper varan 2 Darısı I ikizcan2016 a ki hala sepetleri sipariş vermeyi planlıyor.
Şekerim 30.15 kucugude 25.10 ama baya buyukler:)) kaca kac aldin canim? 35-15 cm, 25-10cm iki tane aliym diyorum ben de..
uyku tulumunu buyuyunce kullan bari, cok mu kocaman?
Gecmiş olsun canım yat dınlen yorma kendını,içinde rahattır sımdı stres yapmaçok saol tatlım, inşallah. iki hafta önceki kontrolde normale dönmüştü. gerçekten anlamıyorum ne yükseltiyor değeri.
neysem artık düşünmeyeceğim. :) gece gece gidişimle ilk defa yüzünü görmüş oldum çocuğun. gerçi acil ultrasonu olduğu için çok kaliteli değildi. kime benziyor anlamadım valla :) ikimize de benzetemedim.
Eki Görüntüle 1897517
Cok geçmiş olsun canimşimdi döndüm eve kızlar,teşekkürler ilginiz için. çok şükür iyi sıpam. kasılmalar doktorun yanında olmadı. hareketleri vardı. yine ayaklar kafadaydı. pozisyonundan hissemiyosundur dedi. suyu vs. yolunda.
kasılma olmayınca yanında doktorun riske atmayalım diye serum bağladılar,magnezyum vs varmış içinde kan ve idrar testi sonucunu bekledik serum bitene kadar. serum boyunca 2 kere daha oldu kasılma, psikolojik mi bilemedim azaldı sayı gibime geldi.
karaciğer değerlerim yine yükselmiş iki katına. eleviti de bırak dedi ki hergün iç demesine rağmen haftada iki alıyordum. sinir oldum, niye yükseldi diyesürekli takip etmem gerekcek sanıırm. yükselirse fena, haftaya bi daha çağırdı ,öne aldı kontrol tarihini.
Yillar oldu yapmamistim elisi. En son kirkyama battaniye ormustum 7-8 sene olmustur.Kızı küçük evin lorasına döndürecektin demek gel arada bizimkinde denemeler yap bari
Cordi doğal olması güzelde acaba temiz yıkıyor mu malum ek gıda demek bol lekeli giysiler demek.
Çok güzel olmuş eline sağlık. Cordiden sonra seninde el işi yapmaya başlaman süper varan 2 Darısı I ikizcan2016 a ki hala sepetleri sipariş vermeyi planlıyor.
ayyy maşallah çok tatlı yaaa sanki Kocaman olmuş bizimkilerde böyle olmuştur de mi?çok saol tatlım, inşallah. iki hafta önceki kontrolde normale dönmüştü. gerçekten anlamıyorum ne yükseltiyor değeri.
Eki Görüntüle 1897517
Iyi bari bebis iyi sorun yokmus. Vesikalik da kapmissin gozun aydinçok saol tatlım, inşallah. iki hafta önceki kontrolde normale dönmüştü. gerçekten anlamıyorum ne yükseltiyor değeri.
Eki Görüntüle 1897517
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?