2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben pek tedirgin oldum kizlar, 3-4 saattir cocugum hareketini hic hissetmedim. Hastaneyi aradim , sansa benim doktor nobetciymis. Gel bakalim dedi. İlk defa gece gece doktora gidiyorum. Umarim yolundadir hersey.

canım??
iyi misin?
naptin gittin mi?
bi ses ver...
hersey yolunda di mi?

anaaaa çok mantıklı bazen hiç yıpranmadan küçülüyorlar alıcan bi kaç tAne iyi olur valla

Çok faydalı birşey bence canım nerden buldun bunu :) Yazık günah eskitemeden kenara kaldırıcaz badileri, 2 tane alsak bundan ciddi badi masrafından kurtarır. Adı ne diye geçiyor nasıl alıcaz?

Kızlar ben bunu görmüştüm çok ilgilenmedim de görümcemin çok hoşuna gitmişti. Ben bi siteden sling ve kanguru almıştım orada vardı bundan
Sitenin adı tuniko badi uzatma aparatı diye geçiyor adıda isteyen bakabilir.

Ben şimdi bio belindanın bulaşık için olanını kullanıyorum güzel gibi azıcık koyuyorum tertemiz yıkıyor ama tamamen mi doğal o konuda net bilgim yok doğal deniliyor ama.

ay ben bu işi pek sevdim, mavinin de renk tonunu daha açık ayarlarsam olmuş bu iş , hepsini gidip yapasım var

Eki Görüntüle 1897414
Zevkli ve kolay elin alışınca bende yaptıklarımı paylaşırım bir ara. Deneme amaçlı yaptım baya bi. Ama ben taş tozunu direk renkli aldım pratik olur diye boyayla uğraşmadım. Bende kendimize yapacağıma kalıba karar veremedim daha. Kuzu ve wos wos benimde begendiklerimden bebek patikleride şirindi. Ama kalıp bir tane olursa kurumasını beklemek filan uzun iş en az 3-4 tane lazım ki hızlı olsun.

Kızı küçük evin lorasına döndürecektin demek gel arada bizimkinde denemeler yap bari

Cordi doğal olması güzelde acaba temiz yıkıyor mu malum ek gıda demek bol lekeli giysiler demek.

Çok güzel olmuş eline sağlık. Cordiden sonra seninde el işi yapmaya başlaman süper varan 2 Darısı I ikizcan2016 a ki hala sepetleri sipariş vermeyi planlıyor.

Uyuyordur kendi duzeni var tatli birseyler yiyip biraz uzansaydin keske. Ama doktorun orada olması iyi olmuş guzel haberlerle gel insallah

Canım ne yaptınız görüştünüz mü doktorla? İyi haberlerle gel inşallah

canım??
iyi misin?
naptin gittin mi?
bi ses ver...
hersey yolunda di mi?

Nmine inşallah birseyi yoktur canim
Yazmaya firsati olmamıştır

şimdi döndüm eve kızlar,teşekkürler ilginiz için. çok şükür iyi sıpam. kasılmalar doktorun yanında olmadı. hareketleri vardı. yine ayaklar kafadaydı. pozisyonundan hissemiyosundur dedi. suyu vs. yolunda.

kasılma olmayınca yanında doktorun riske atmayalım diye serum bağladılar,magnezyum vs varmış içinde kan ve idrar testi sonucunu bekledik serum bitene kadar. serum boyunca 2 kere daha oldu kasılma, psikolojik mi bilemedim azaldı sayı gibime geldi.

karaciğer değerlerim yine yükselmiş iki katına. eleviti de bırak dedi ki hergün iç demesine rağmen haftada iki alıyordum. sinir oldum, niye yükseldi diye sürekli takip etmem gerekcek sanıırm. yükselirse fena, haftaya bi daha çağırdı ,öne aldı kontrol tarihini.

Çok geçmiş olsun canım. Bebişin iyi olmasına sevindim, bu hafta güzelce istirahat et sen de. Bir sonraki kontrole kadar değerler düzelir inş.

Benim arkadaşım da bunlardan yapacak bana inş
nmine içine hangi boyayı katıyorsun bilmiyorum ama akrilik boya katarsan böyle tonlar elde edebiliyorsun

çok ciciymişler, boyanın adını bile bilmiyorum, fikirsizim valla :) toz şeklinde, ilk maviyi yaparken fazla kaçtı toz elimden. sanırım ondan koyu oldu, bir iki denemeye açık mavi tonunu bulurum umarım :)

bu arada biberon ile bebek giysilerini ilk defa görüyorum. cok ciciymiş valla, şimdiden ellerine sağlık arkadaşının :)

Çok geçmiş olsun canım. Bebişin iyi olmasına sevindim, bu hafta güzelce istirahat et sen de. Bir sonraki kontrole kadar değerler düzelir inş.

çok saol tatlım, inşallah. iki hafta önceki kontrolde normale dönmüştü. gerçekten anlamıyorum ne yükseltiyor değeri.

neysem artık düşünmeyeceğim. :) gece gece gidişimle ilk defa yüzünü görmüş oldum çocuğun. gerçi acil ultrasonu olduğu için çok kaliteli değildi. kime benziyor anlamadım valla :) ikimize de benzetemedim.

Oyy minnak burunluya bak helee maşallah mutlu mesut yatıyor kuzucuk
Hadi yine iyisin kapmışsın resmi :)) benim de haftaya perşembe kontrolüm inş bu sefer doğru düzgün bi fotoğrafı olur kızımın. Güya hastane son sistem cihaz kullanıyor, doktorum mu beceremiyorum anlamadım ki, hiç güzel görüntü çıkmıyor

kız ne minnakı, cocuğun burnu yok, burnun çocugu var resmen çirkin olacak sanırım ördeğim :)

bizimki de son dakika gösterdi yüzünü, eller,ayaklar sürekli kafadaydı, tam deidm doğana kadar göremicez sanırım diye, o sırada açtı yüzünü sıpam.
inşallah görürsün bu hafta . ay bakmadan duramıyorum. odasına aldığım çerçevelerden birine koyarım bunu ben :)

Valla gelir yaparım bak! Bizim oğlana güllü battaniye örüyorum şimdi de. Eşim diyor bu çocuğa etek de giydirirsin sen doğunca kız hevesinden bu gidişle.

Bio Belinda'nın ambalajında içerik kısmına bak. Benim kullandığım Ecolinn'in en doğal en başarılı ürünü wc&banyo temizleyici yanılmıyorsam limon tuzu ile sirkeyi karıştırmışlar. Kutu bitince dibinden limon tuzu parçaları çıkıyor resmen. En güzel temizleyine de o. Benim ek gıdaya ihtiyacım yok yavru. Sağolsun çamur, kan, ilaç lekeleriyle eve gelen bir adet bey var. Bütün pisliğini doğal yoldan çözdürüyorum. 2 tane çocuğum olmuş olacak anlayacağın bebe doğunca. Bizim buranın en büyük problemi kireç, musluğun altında bardak yıkasan 2-3 yıkamadan sonra o bardaktan kireçten öteki tarafı göremezsin herhalde. Dehşet bir kireç var ve malum kireçli sular lekeleri kalıcı hâle getiriyor, çözündürmüyor.
Makine musluğunun başında manyetik aparat var o bile yetmiyordu kireci kırmaya ekstra kireç topu kullanıyorum. Bi' de bizim toplumda lekeliyse yıka 90 derecede çıkar mantığı var. Şeftali, kan lekesinin üzerine ütü basmak neyse, sıcak suyla yıkamak da o. Şeftali, kan lekesinin üzerine bas buzu ya da karbonatı bak nasıl çıkıyor. Doğal tertemiz çözüm. Bedava neredeyse.
Ben çok uzuuun zaman önce bıraktım o Arielleri, domestosları, oxi'leri, yumoşları.

Ya bi' de evde hiç mi sirkeyle, karbonatla, limon tuzuyla falan temizlik yapmadın kuzum allasen? Doğalsa dandiktir mantığı ne anlamıyorum onu yani.

:)) kaca kac aldin canim? 35-15 cm, 25-10cm iki tane aliym diyorum ben de..

uyku tulumunu buyuyunce kullan bari, cok mu kocaman?
Şekerim 30.15 kucugude 25.10 ama baya buyukler
Büyük olana rahat 1 paket bebek bezi sıgar
Ideal yani o boyutlar
Al mutlaka cook sevımlı duruyo
Evet 1 yasından sonra anca kullanılır ama altı Oval şeklide kapalı bacak yerleri yok
Yanı yatakta kalkmak ıstese kıpırdayamaz cocuk
Denızkızının kuyruğu gıbı
Anca ılk yıl Kullanılacak bışey gıbıme geldı
Uyuz oldum bazanın altına attım
Sakınleşınce bı bakıyım tekrar

Gecmiş olsun canım yat dınlen yorma kendını,içinde rahattır sımdı stres yapma

Mevlutta dağıtmak için kristal Taşlı tesbıh yapıyorum öyle bı dalmışım ki saati farketmedım sabah etmiş yaa:/
Kızlar bu arada Amway den bebek deterjanı alacak olanlar Internet'ten üye olup kendınız alın 1 deterjanda bıle 20 lıra farkettı,3-5 şey aldım 50 lıra ucuza geldı

Cok geçmiş olsun canim

Kızlar günaydın :)

Hiç yutkunamıyorum ya,boğazım çok feci

Yillar oldu yapmamistim elisi. En son kirkyama battaniye ormustum 7-8 sene olmustur.
Bu uyku oyuncaklarini arastirirken dedim kendi kendime orerim ne gerek var 40-50 lira vermeye. Free pattern var internette baya bi. Denedim becerdim de. Ama rengi pembe oldu iste bi o var :) yarin ip alip asil hedefimi orucem.
Bi arkadas demisti bikac ay once yatarken atletime koyuyorum kokum sinsin diye Vasfiyeteyzeniz miydi acaba. Haftaya amigurumiyle yatmaya baslarim. Oğlan anasi sanar davsani artik.
Bi de sana sorayim mavi. Icine silikon elyaf koy dediler. Nasil sence saglikli mi? Yikanir mi? Alternatif ne olabilir?

ayyy maşallah çok tatlı yaaa sanki Kocaman olmuş bizimkilerde böyle olmuştur de mi?

Iyi bari bebis iyi sorun yokmus. Vesikalik da kapmissin gozun aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…