O iyileşti değil kuzum ona hastalık satmak denir. Bi' an önce iyileş umarım sen de.
Öf o da ayrı bir dert. Bir de gece! Ictiginin 3 mislini falan tuvalete bıraktığını hissediyor musun sen de?
Ya bi' de ne soracağım bak unutup duruyorum. Bi' 10 gün falan önce Etsy'de kuş evi tarzında bi' avize görmüştüm. Böyle bildiğin minyatür ev dışına çiçekler böcekler falan eklemişlerdi. Karanlıkta ışığı yakınca pencerelerinden ışıklar çıkıyordu. Çok minnoş bir şeydi. Şimdi aradım bulamadım. Kaydetmedim de o zaman. Sen etsy'cisin kuzum ya, denk gelirsen hayrına şey etsene bana. :/
İlk mahsüllerim en güzeli mor olacak sanırım. sonuncusu oydu, kıvamı onda tutturdum gibi geldi. eger kırmadan da çıkartmayı başarabilirsem paylaşırım resimleri :) bi de mavi olanı damalı renk olcak sanırım. ilkiydi, doldurdum bi ama yetmedi suyu, ayrı bir daha hazırlayıp üstüne döktüm , sonrada kasıgın yettiği yere kadar karıstırdım =)
Aaa çook güzel olmuuş canım ellerine sağlık :)
Kokulu mum dedikleri şey mi bu? Doğuma kadar bu gidişle dünyaları yaparsın sen, senden umutluyum hepsi çok güzel olucak belli :)
Bızımkı daha da abartıp bana aldığı bılezıgın aynısını kızının ozaman 4 yasında olan kızına Aldı düğününü goremezmiş dıye
Ama düğünden sonra bana taktığı bılezıgı kefen paramdı dıye geri ıstettı, bende ölürse ortada kalmaz merak etmesin gömerız dıyıp vermedim
Düğünde dıger taktıkları takıyı da benım kı Alıp verdi onlara
Ikı gündür paylaşıyım dıyorum bı resımlerını cekıp yukleyemedım
Bende begendım kullanışlı da
Daha sonra oyuncak kutusu falanda olur baya büyük
Bu arada lılıden uyku tulumu dıktırıcek arkadaşlar yenıdoganın ıçın öyle bı tulum dıkmışkı maşşallah eşim sen gırersın dedi
Boyun kısmı okadar genışkı tehlıkelı ya ıyı bı tadılat gerekıyo ya da kullanılamaz
Aaa çook güzel olmuuş canım ellerine sağlık :)
Kokulu mum dedikleri şey mi bu? Doğuma kadar bu gidişle dünyaları yaparsın sen, senden umutluyum hepsi çok güzel olucak belli :)
:) ay umarım yawf, severim böyle şeylerle uğraşmayı, sıpam olmayaydı organizasyon şirketi açıyodum vlla arkadaşımla, kına malzemeleri vs almıştım hep, sitem de hazır sayılırdı, sıpa süpriz yaptı, elimde patladı herşey kokulu taş bu tatlım, mumu da var mı bilmiyorum, bir de sabunu var da o daha çok iş gerektiriyor sanırım malzemelerinden anladığım kadarıyla.
Kızlar mevlüt için bebek kolonyası varya ondan yapacam ama ben içine deniz kumu koyacam o şişeletdrn sipariş edeniniz var mı acaba sitelere güvenemedim açıkçası
teşekür ederim canım. accayip kolay , el, ayak çok kullanılmıış diye bunu şeçtim, koyunlusu bi de woswoslusu vardı. ikisine de ayrı bayıldım, korkma al sen, ben sana yardımcı olurum, yaparsın gerçekten çok kolay.
teşekkür ederim canimoo, şanslısın valla yaa, :) yapanım da yok ayol benim, neredeyse tüm arkadaşlarım çalışıyor, kendilerine hayırları yok maalesef. :) artık ben onlara yaparım.
teşekkür ederim canimoo, şanslısın valla yaa, :) yapanım da yok ayol benim, neredeyse tüm arkadaşlarım çalışıyor, kendilerine hayırları yok maalesef. :) artık ben onlara yaparım.