2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben 24 saat otursam 24 saat boyunca yapacağım sanki. O kadar içiyor da olamam ama :)))

Ben bakacağım birazdan, yazarım sana :)

ay ben bu işi pek sevdim, mavinin de renk tonunu daha açık ayarlarsam olmuş bu iş , hepsini gidip yapasım var

Ben normal diye düşünüyorum açıkçası bu durumu bende de oluyor göbeğim hemen solunda toplanıyor bazen
benim randevu haftaya o zaman sorabilirim

sevinirim canım, bende sorucam zaten yarın. dikkat etmemiz gereken birşeyse yazarım mutlaka.

ay ben bu işi pek sevdim, mavinin de renk tonunu daha açık ayarlarsam olmuş bu iş , hepsini gidip yapasım var

Eki Görüntüle 1897414
Aaa çook güzel olmuuş canım ellerine sağlık :)
Kokulu mum dedikleri şey mi bu? Doğuma kadar bu gidişle dünyaları yaparsın sen, senden umutluyum hepsi çok güzel olucak belli :)

Eki Görüntüle 1897414

Ay minoş çok güzel olmuş kuzum ya. Ilke göre çok başarılı gerçekten.

Sen bunu becerdiysen bebişin el ayak kalıbını da alırsın kiii. Onun da kitleri var, beceremem diye almıyorum ben. :/

oha demek istiyorum, esin niye verdi ki?

cok guzelll
ben de pembesini alicam :))
Ikı gündür paylaşıyım dıyorum bı resımlerını cekıp yukleyemedım
Bende begendım kullanışlı da
Daha sonra oyuncak kutusu falanda olur baya büyük
Bu arada lılıden uyku tulumu dıktırıcek arkadaşlar yenıdoganın ıçın öyle bı tulum dıkmışkı maşşallah eşim sen gırersın dedi
Boyun kısmı okadar genışkı tehlıkelı ya ıyı bı tadılat gerekıyo ya da kullanılamaz

yok kiz ben dedim, bunu kabul etme, bisey almaz fakir dedim, bakar bakar durur, gariban bu dedim :))))

Aaa çook güzel olmuuş canım ellerine sağlık :)
Kokulu mum dedikleri şey mi bu? Doğuma kadar bu gidişle dünyaları yaparsın sen, senden umutluyum hepsi çok güzel olucak belli :)

:) ay umarım yawf, severim böyle şeylerle uğraşmayı, sıpam olmayaydı organizasyon şirketi açıyodum vlla arkadaşımla, kına malzemeleri vs almıştım hep, sitem de hazır sayılırdı, sıpa süpriz yaptı, elimde patladı herşey kokulu taş bu tatlım, mumu da var mı bilmiyorum, bir de sabunu var da o daha çok iş gerektiriyor sanırım malzemelerinden anladığım kadarıyla.

Kızlar mevlüt için bebek kolonyası varya ondan yapacam ama ben içine deniz kumu koyacam o şişeletdrn sipariş edeniniz var mı acaba sitelere güvenemedim açıkçası

Ay minoş çok güzel olmuş kuzum ya. Ilke göre çok başarılı gerçekten.

Sen bunu becerdiysen bebişin el ayak kalıbını da alırsın kiii. Onun da kitleri var, beceremem diye almıyorum ben. :/

teşekür ederim canım. accayip kolay , el, ayak çok kullanılmıış diye bunu şeçtim, koyunlusu bi de woswoslusu vardı. ikisine de ayrı bayıldım, korkma al sen, ben sana yardımcı olurum, yaparsın gerçekten çok kolay.

Çok güzel olmuş canım brndr yapacaktım ama atkadaşım ben hediye yapacacam dedi. Bende ağanın rli tutulmaz dedim

teşekkür ederim canimoo, şanslısın valla yaa, :) yapanım da yok ayol benim, neredeyse tüm arkadaşlarım çalışıyor, kendilerine hayırları yok maalesef. :) artık ben onlara yaparım.

teşekkür ederim canimoo, şanslısın valla yaa, :) yapanım da yok ayol benim, neredeyse tüm arkadaşlarım çalışıyor, kendilerine hayırları yok maalesef. :) artık ben onlara yaparım.
Brnimkide çalışıyor dışarıyada yapıyor işide güzeldir güvenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…