yok kiz ben dedim, bunu kabul etme, bisey almaz fakir dedim, bakar bakar durur, gariban bu dedim :))))
Kızlar mevlüt için bebek kolonyası varya ondan yapacam ama ben içine deniz kumu koyacam o şişeletdrn sipariş edeniniz var mı acaba sitelere güvenemedim açıkçası
Ya neden akıntıya öle dedi acaba? Benim de var az akıntımKIZLAR merhabalar bugün kendi drumuzda randevumuz vardı. 25+2 33 cm 840 gram dedi drumuz suyumuz ve beşim çok iyiydi şükür ama biz başaşağı pozisyondayız. Şeker yüklememizi haftaya yaptıracaz. Akıntım olduğunu söyledim fitil verdi ve 25indr tekrar çağırdı rahim ağzını ölçecem akıntı bizim düşmanımız dedi.
teşekür ederim canım. accayip kolay , el, ayak çok kullanılmıış diye bunu şeçtim, koyunlusu bi de woswoslusu vardı. ikisine de ayrı bayıldım, korkma al sen, ben sana yardımcı olurum, yaparsın gerçekten çok kolay.
Canım kolonya içinden uçup gidiyor o yüzden hoşuma gitmedi. Renkli deniz kumları var çok güzel duruyor ablamız bir sürüde deniz kabuğu toplamış onlardan koyacazKuzum onları sahibinden.com'da toptan satıyorlar. Hatta içinde kokulu rengarenk kolonyalar olanlar da var.
Badem şekeri de çok güzel duruyor onların içinde.
Canım benim normaldr cardı akıntım artış gösterdi.Ya neden akıntıya öle dedi acaba? Benim de var az akıntım
Drum bana da genital bölge yıkama jeli verdi. Normal deilmiş gbi davrandı. Sana da öle demiş bak. Ama internette akıntı olcak normal, diyo.. annamıyom.
Bunu kurdelayla kuru çiçekle falan susleyecek misin? Yaparsan ondan sonra da at.
Benim beceremem dediğim bebişlerimizin şunun gibi kendi el ayak kalıbı. Aynı kokulu taş malzemesi gibi bir malzemeyle bebeğin elini ayağını batırıp, boyayıp yapıyorsun.
Senin yaptığın model çok güzel. Normalde hep emzik ya da yatan bebek modellerini görüyorum bunların.
waaaay çok güzelmiş, bunu da araştırayım bakim ben :)
kutuyla süsleyeceğim, geçen aldığım malzemelerden mavi dantelli kurdela ile bağlayıp, teşekkürler notu yapıştıracağım. mika kutuların üzerinde çok sevemedim dantelli kurdelayı. içime sinmedi bir türlü, yeni kurdela siparişi verdim, gelsin bakalım, bir tur ondan da deneme yapıcam. sanıyorum ki daha güzel olcak, ayrı ayrı yollarım resimlerini.
belki gaza gelirsem alırım koyun ile woswosu da. baksana ne şirinler :)
Eki Görüntüle 1897437 Eki Görüntüle 1897438
Evet cnm iki tane yeter de ben bunu aliexpres orda gordum normal magzalarda satiliyormu bilmiyorum magzada bulsaj alirdim yıkanmış olur kurumaz acil durumlar icij iyi :)Çok faydalı birşey bence canım nerden buldun bunu :) Yazık günah eskitemeden kenara kaldırıcaz badileri, 2 tane alsak bundan ciddi badi masrafından kurtarır. Adı ne diye geçiyor nasıl alıcaz?
kızlar yawf, doktora yakın zamanda gidip çocuğun top gibi bi yerde kasılmasını soran olmdu mu? bugün iyice huzursuz oldum. gündüz migrenimle yarı zombi dolaştığım için doktoru aramayı akıl edemedim.yarın sabah ilk iş arayacağım. iki hafta öcne gittim kontrole, bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. kararsız kaldım gideyim mi, gitmeyeyim mi diye
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Yok yapmadım daha ben de kavanoz alacağım :))) inş güzel olurÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık
ben birazda yiyecek ekmeği içecek suyu varsa sapa sağlam dünyaya gelir Allah'ın izniyle modundayım.bana ilk hamileliğimde 28. hafta da doktor her an kaybedebiliriz hazırlıklı ol dedi dünyayı başıma yıktı teee 37. haftada sapa sağlam geldi kızım dünyaya.bence bizler elimizden gelen dikkati gösterelim Allah ne dediyse o olurVallahi şu 28. içine girdim ya. Karada ölüm yok daha bana Aslı. Gidiyorsun her seferinde ayrı bir şey çıkartıyorlar. Hem kendimi kurcalatıyorum diye bebeği rahatsız etmekten vicdan azabı duyuyorsun, aksinde de bir şey mi oldu paniği. Usg'ye girmekten ben tiksindim artık. Baksın iyi desin bir an önce çıkayım şeyindeyim. Acaip bi' meraksızlık hasıl oldu bende. Böbrek şeyinde girdiklerimde hiç boyunu kilosunu falan da takip etmedik. Bu ara kontrolüm vardı. Doğum yapacağım hastanede gideceğim zaten diye ona da gitmedim. Bilmiyorum sende de durumlar böyle mi. Doğunca göreceğiz zaten yea modundayım bu aralar.
Peki canım bu dediğin sabun cevizi nasıl kullanılıyor. Jokerde filan sabun seklinde satılıyor. Bununla makinede yıkama yapılıyor mu yoksa elde mi yıkamak gerekiyor?Ben sıvısını almadım kuzum. Doğrudan sabun cevizi meyvesi olarak doğal formunda aldım. Sıvısını da ondan çıkartıyorlar zaten. Hatta evde genel temizlik için sabun cevizlerini kaynatıp sen bile çıkartabilirsin.
100 yikamalik paketi 45 liraydı. Yıkama başına 45 kuruşa geliyor yani. 100 yıkama da minimum sayı. 5 tane sabun cevizini tükenene kadar 3-4 defa kullanabiliyorsun. Marketten omo baby falan alsan daha pahalıya gelir yani.
Sivisina da güvenebilirsin o da aynı malzemeden çıkan doğal bir şey neticede.
Mom's Green'in ben de setini aldım komple. Içinde leke çıkarıcı sprey falan da var.
Bizimde hic yok yuzunu hic gostermedi ayrintilida bile supriz yapacak herhalde :)Ay ne kadar net çıkmış bizim hiç böyle bir resmimiz yok sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Uyuyordur kendi duzeni var tatli birseyler yiyip biraz uzansaydin keske. Ama doktorun orada olması iyi olmuş guzel haberlerle gel insallahBen pek tedirgin oldum kizlar, 3-4 saattir cocugum hareketini hic hissetmedim. Hastaneyi aradim , sansa benim doktor nobetciymis. Gel bakalim dedi. İlk defa gece gece doktora gidiyorum. Umarim yolundadir hersey.
Peki canım bu dediğin sabun cevizi nasıl kullanılıyor. Jokerde filan sabun seklinde satılıyor. Bununla makinede yıkama yapılıyor mu yoksa elde mi yıkamak gerekiyor?
Sabun şeklinde değil kuzum o. Kutunun üstünde organic laundry soap yazmasına aldanma. Içinden sabun cevizi çıkıyor. Benim sipariş gelsin canlısını da gösteririm.
Bak şu kutunun üzerindeki gibi kutuda kesesiyle beraber geliyor o keseye 5-6 tane sabun cevizi koyup makinenin kazanına atıyorsun. O köpürüyor yıkanırken.
Elde yıkama içinde sabun cevizlerini sıcak suya atıp bekletiyorsun.
Ben aspirin gibi genel temizlik sıvısı çıkartayım dersen kaynatıyorsun.
Hiçbir şekilde toksik etkisi olmadığı için durulanma derdi yok. Aksine egzama bebeklerde sıklıkla görülen atopik dermatit gibi rahatsızlıkları tedavi ettiği yönünde çalışmalar yapılıyor.
Ikinci resimde yeni ve kullanılıp bitmiş hali. 5-6 tane sabun cevizini bitene kadar makinede 3-4 yıkama yaptırabiliyorsun.
Doğal bir sabun yani. Eskiden anneannelerimiz odun külünü suda bekletip sabun yaparmış, onunla çamaşır yıkarmış ya. Bu da onun gibi bir şey. Sabun etkisine sahip bi' meyvenin kabuğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?