2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
yok kiz ben dedim, bunu kabul etme, bisey almaz fakir dedim, bakar bakar durur, gariban bu dedim :))))

Yavrum hakikaten o segmente göre fakirim yani. Inkar edemeyeceğim.

500 lira verirsem o takıma verirsem 20 yaşına kadar giydiririm onu çocuğa ben. Affetmeem.

Sayfada boğuldum resmen ya bu arada. Pembeler, maviler..

Kızlar mevlüt için bebek kolonyası varya ondan yapacam ama ben içine deniz kumu koyacam o şişeletdrn sipariş edeniniz var mı acaba sitelere güvenemedim açıkçası

Kuzum onları sahibinden.com'da toptan satıyorlar. Hatta içinde kokulu rengarenk kolonyalar olanlar da var.

Badem şekeri de çok güzel duruyor onların içinde.

Ya neden akıntıya öle dedi acaba? Benim de var az akıntım
Drum bana da genital bölge yıkama jeli verdi. Normal deilmiş gbi davrandı. Sana da öle demiş bak. Ama internette akıntı olcak normal, diyo.. annamıyom.

Bunu kurdelayla kuru çiçekle falan susleyecek misin? Yaparsan ondan sonra da at.

Benim beceremem dediğim bebişlerimizin şunun gibi kendi el ayak kalıbı. Aynı kokulu taş malzemesi gibi bir malzemeyle bebeğin elini ayağını batırıp, boyayıp yapıyorsun.

Senin yaptığın model çok güzel. Normalde hep emzik ya da yatan bebek modellerini görüyorum bunların.

Eklentiler

• Screenshot_20161013-213725_1.webp
    8 KB · Görüntüleme: 77
Kuzum onları sahibinden.com'da toptan satıyorlar. Hatta içinde kokulu rengarenk kolonyalar olanlar da var.

Badem şekeri de çok güzel duruyor onların içinde.
Canım kolonya içinden uçup gidiyor o yüzden hoşuma gitmedi. Renkli deniz kumları var çok güzel duruyor ablamız bir sürüde deniz kabuğu toplamış onlardan koyacaz

Canım benim normaldr cardı akıntım artış gösterdi.

waaaay çok güzelmiş, bunu da araştırayım bakim ben :)

kutuyla süsleyeceğim, geçen aldığım malzemelerden mavi dantelli kurdela ile bağlayıp, teşekkürler notu yapıştıracağım. mika kutuların üzerinde çok sevemedim dantelli kurdelayı. içime sinmedi bir türlü, yeni kurdela siparişi verdim, gelsin bakalım, bir tur ondan da deneme yapıcam. sanıyorum ki daha güzel olcak, ayrı ayrı yollarım resimlerini.

belki gaza gelirsem alırım koyun ile woswosu da. baksana ne şirinler :)

Vosvos'lar güzel. Koyunlar şahane ya. Bittim resmen. Kesin yap bundan Mine.

Bu üstüne eklediğin isimli etiketleri de instagram'da uyguna basan yerler var. Mika kutular, şişeler bu taşlar için basıyorlar.

Çok faydalı birşey bence canım nerden buldun bunu :) Yazık günah eskitemeden kenara kaldırıcaz badileri, 2 tane alsak bundan ciddi badi masrafından kurtarır. Adı ne diye geçiyor nasıl alıcaz?
Evet cnm iki tane yeter de ben bunu aliexpres orda gordum normal magzalarda satiliyormu bilmiyorum magzada bulsaj alirdim yıkanmış olur kurumaz acil durumlar icij iyi :)

Suan o durum hepimizde var canim
Hepimiz normal diyoruz ama bi forumda bi arkadas sordu herkez normal dedi bizde de var aynisi oluyo gercektende oyle bende de oluyor ama kiz bugun gitti doktora erken dogum bebek gelmek istiyormuş daha acilma olmamis serum vermisler biz ne desek bos doktoruna danis mutlaka

Benim arkadaşım da bunlardan yapacak bana inş
nmine içine hangi boyayı katıyorsun bilmiyorum ama akrilik boya katarsan böyle tonlar elde edebiliyorsun

Eklentiler

• IMG_5875.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_5874.webp
    16 KB · Görüntüleme: 96
ben birazda yiyecek ekmeği içecek suyu varsa sapa sağlam dünyaya gelir Allah'ın izniyle modundayım.bana ilk hamileliğimde 28. hafta da doktor her an kaybedebiliriz hazırlıklı ol dedi dünyayı başıma yıktı teee 37. haftada sapa sağlam geldi kızım dünyaya.bence bizler elimizden gelen dikkati gösterelim Allah ne dediyse o olur

Peki canım bu dediğin sabun cevizi nasıl kullanılıyor. Jokerde filan sabun seklinde satılıyor. Bununla makinede yıkama yapılıyor mu yoksa elde mi yıkamak gerekiyor?

Ben pek tedirgin oldum kizlar, 3-4 saattir cocugum hareketini hic hissetmedim. Hastaneyi aradim , sansa benim doktor nobetciymis. Gel bakalim dedi. İlk defa gece gece doktora gidiyorum. Umarim yolundadir hersey.

Ben pek tedirgin oldum kizlar, 3-4 saattir cocugum hareketini hic hissetmedim. Hastaneyi aradim , sansa benim doktor nobetciymis. Gel bakalim dedi. İlk defa gece gece doktora gidiyorum. Umarim yolundadir hersey.
Uyuyordur kendi duzeni var tatli birseyler yiyip biraz uzansaydin keske. Ama doktorun orada olması iyi olmuş guzel haberlerle gel insallah

Peki canım bu dediğin sabun cevizi nasıl kullanılıyor. Jokerde filan sabun seklinde satılıyor. Bununla makinede yıkama yapılıyor mu yoksa elde mi yıkamak gerekiyor?

Sabun şeklinde değil kuzum o. Kutunun üstünde organic laundry soap yazmasına aldanma. Içinden sabun cevizi çıkıyor. Benim sipariş gelsin canlısını da gösteririm.

Bak şu kutunun üzerindeki gibi kutuda kesesiyle beraber geliyor o keseye 5-6 tane sabun cevizi koyup makinenin kazanına atıyorsun. O köpürüyor yıkanırken.
Elde yıkama içinde sabun cevizlerini sıcak suya atıp bekletiyorsun.

Ben aspirin gibi genel temizlik sıvısı çıkartayım dersen kaynatıyorsun.

Hiçbir şekilde toksik etkisi olmadığı için durulanma derdi yok. Aksine egzama bebeklerde sıklıkla görülen atopik dermatit gibi rahatsızlıkları tedavi ettiği yönünde çalışmalar yapılıyor.

Ikinci resimde yeni ve kullanılıp bitmiş hali. 5-6 tane sabun cevizini bitene kadar makinede 3-4 yıkama yaptırabiliyorsun.

Doğal bir sabun yani. Eskiden anneannelerimiz odun külünü suda bekletip sabun yaparmış, onunla çamaşır yıkarmış ya. Bu da onun gibi bir şey. Sabun etkisine sahip bi' meyvenin kabuğu.

Eklentiler

• images.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20161013-224345_1.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

Bende bunu merak ediyordum resimdeki den mi canim dedigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…