çok saol tatlım, inşallah. iki hafta önceki kontrolde normale dönmüştü. gerçekten anlamıyorum ne yükseltiyor değeri.
neysem artık düşünmeyeceğim. :) gece gece gidişimle ilk defa yüzünü görmüş oldum çocuğun. gerçi acil ultrasonu olduğu için çok kaliteli değildi. kime benziyor anlamadım valla :) ikimize de benzetemedim.
Kızı küçük evin lorasına döndürecektin demek gel arada bizimkinde denemeler yap bari
Cordi doğal olması güzelde acaba temiz yıkıyor mu malum ek gıda demek bol lekeli giysiler demek.
Çok güzel olmuş eline sağlık. Cordiden sonra seninde el işi yapmaya başlaman süper varan 2 Darısı Iikizcan2016
a ki hala sepetleri sipariş vermeyi planlıyor.
walla dün serumu alırken 2 kere daha oldu, daaha da olmadı. sanki hakikaten azaldı yawf. bilemedim gün içerisinde olacak mı dikkat edicem tüm gün. belki poposudur. :/
walla dün serumu alırken 2 kere daha oldu, daaha da olmadı. sanki hakikaten azaldı yawf. bilemedim gün içerisinde olacak mı dikkat edicem tüm gün. belki poposudur. :/
benden bi tane daha, nolceek bizim bu halimiz ikizcanim.
hamileliğin başından beri 2 tane battaniye yarım kaldı, içimden de yapmak gelmiyor valla. en az duyduğum 6 kişi battaniye yapmış. şimdi ben yapcam da bitcek de ona sıra gelcek de, meeh. uğraşamıcam sanıırım.
İçinş doldurmazsan bence o kadar dağılmaz o kadar. Ya o çocuktan çocuğa değişiyor bence benim kızımda bağlanma diye bi duygu yok.cidden yok yani. Emzik bırakmak,oyun arkadaşı bırakmak,biberon bırakmak,sallayarak uyumayı bırakmak,bezden ayrılmak,odaları ayırmak hiç birinde sorun yaşamadık hatta kreşe başladı kreş müdürü tek ağlamayan çocuk sizin kız dedi :)))
ben biraz da burçlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.aynen benim büyük kızım da boğa Burcu rahattır.2,5 yaşında birkaç günde parmak emmeyi bıraktı ki parmağı bırakmak emzikten daha zor derler.hiç bir şey de sorun yaşamadık ama inatçı bazen aha böyle kafamı duvarlara vuruyorum.oğlak burcu olacak yavrularımız onlarda duygusal değiller ben bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum
ben biraz da burçlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.aynen benim büyük kızım da boğa Burcu rahattır.2,5 yaşında birkaç günde parmak emmeyi bıraktı ki parmağı bırakmak emzikten daha zor derler.hiç bir şey de sorun yaşamadık ama inatçı bazen aha böyle kafamı duvarlara vuruyorum.oğlak burcu olacak yavrularımız onlarda duygusal değiller ben bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum
ben 14. haftadan sonra kullanmaya başladım , 12-13 hafta hiç bişey kullanmak istemedim . ilk hafta , günde 1 bazen 2 defa sürüyorum . 5. aydan itibaren de göbeğimde kaşıntılar oluşmaya başladı , gratisten bio-oil aldım şimdi geceleri onu sabah sebamed sürüyorum .
kaşıntım da geçti , çatlağımda henüz oluşmadı , bio oil de zararsızmış , okuduğum tüm yorumlarda doktorların
tavsiye ettiği yazıyor