2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oyy maşallah buna severim ben bunu

siparis vereydim coktaaan elimdeydi sepetlerim :))
ben örsem daha pahaliya gelir, B.kunu cikaririm, ipin her rengini alir sepeti yapar, ipleri bi koseye atarim..

Canım çok geçmiş olsun bende kasılma sanıyordum dün drun yanında oldu. Kasılma değil poposunu dayıyor dedi

walla dün serumu alırken 2 kere daha oldu, daaha da olmadı. sanki hakikaten azaldı yawf. bilemedim gün içerisinde olacak mı dikkat edicem tüm gün. belki poposudur. :/

walla dün serumu alırken 2 kere daha oldu, daaha da olmadı. sanki hakikaten azaldı yawf. bilemedim gün içerisinde olacak mı dikkat edicem tüm gün. belki poposudur. :/
geçmiş olsun canm . benimkide dayıyo arada popoyu cidden kasılma gibi oluo korkma bişey olmaz inşallah

siparis vereydim coktaaan elimdeydi sepetlerim :))
ben örsem daha pahaliya gelir, B.kunu cikaririm, ipin her rengini alir sepeti yapar, ipleri bi koseye atarim..

benden bi tane daha, nolceek bizim bu halimiz ikizcanim.

hamileliğin başından beri 2 tane battaniye yarım kaldı, içimden de yapmak gelmiyor valla. en az duyduğum 6 kişi battaniye yapmış. şimdi ben yapcam da bitcek de ona sıra gelcek de, meeh. uğraşamıcam sanıırım.

Canım çok dikkat edince psikolojikte yapıyoruz galiba

ben biraz da burçlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.aynen benim büyük kızım da boğa Burcu rahattır.2,5 yaşında birkaç günde parmak emmeyi bıraktı ki parmağı bırakmak emzikten daha zor derler.hiç bir şey de sorun yaşamadık ama inatçı bazen aha böyle kafamı duvarlara vuruyorum.oğlak burcu olacak yavrularımız onlarda duygusal değiller ben bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Bende boğa burcuyum ama baktığında pammık gibi bir insanımdır demek isterdim ama keçi inadı var bende.

trendyolda carters indirime girmiş yaaaa yine batıcam galiba çok hoş şeyler var. ben batıyorum sizde batın bari

Yav arkadaş yazmayın böyle indirimleri n'avlursunuz ya. Birinizin saçını yoliciym en son.

Yedi aydır kendime don almadım o indirimler yüzünden. Bi' kere de hanımlar için şurada indirim var yaa.

Yav arkadaş yazmayın böyle indirimleri n'avlursunuz ya. Birinizin saçını yoliciym en son.

Yedi aydır kendime don almadım o indirimler yüzünden. Bi' kere de hanımlar için şurada indirim var yaa.
tek başıma batmıyım dedim toplu olarak girelim içeri bi sepet yaptım aklın durur azcık eliyim bari

benim de aynı iki gündür hem şiş hem acıyor napcaz?

Ay bilmiyorum eşim 2 haftadır grip ondan mı geçti bilmiyorum ki. Yutkunamıyorum sıcak süt içip,gargara yapıp,bal falan tüketelim

tek başıma batmıyım dedim toplu olarak girelim içeri bi sepet yaptım aklın durur azcık eliyim bari

Seçili ürünlerde indirim var ya. Öyle aman aman da değilmiş, içim rahat etti şimdi.
Yalnız o eldivenleri kim bitirdiyse ona çok pis sövdüm.

Unnado'ya da bak arada kuzum, orada carters'lar daha uygun olabiliyor genelde.

Kizlar bu krem gebelikte kullanilabilir mi ? Bilgisi olan var mi. Eki Görüntüle 1897373

ben 14. haftadan sonra kullanmaya başladım , 12-13 hafta hiç bişey kullanmak istemedim . ilk hafta , günde 1 bazen 2 defa sürüyorum . 5. aydan itibaren de göbeğimde kaşıntılar oluşmaya başladı , gratisten bio-oil aldım şimdi geceleri onu sabah sebamed sürüyorum .
kaşıntım da geçti , çatlağımda henüz oluşmadı , bio oil de zararsızmış , okuduğum tüm yorumlarda doktorların
tavsiye ettiği yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…