2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar bu arada elektrikli supurgem ölüyor sanirim. Cekisi guzel bir supurge almam lazim malum kedilerde var. Masrafli donemde hem uygun hem iyi bir supurge onerisi olan var mi biliyorum cok sey istiyorum ama tamamen duygusal

Annem Samsung Vivid almış yeni Teknosa'dan minik. Onun da kedileri var.
Manyak çekiyor diyor. Hepa 13 filtre mi neymiş. Toz haznesinin fotoğrafını atmıştı bana çok memnun kaldım deyü. 250'ye almış anam. O civarlarda bir şey düşünüyorsan philips'in de parke söken cinsten bi' tık daha pahalı bir modeli var.

Ben de bebek olacak diye güçlü emen dikey şipşak süpürgelerden araştırıyorum bu ara. Hakkımı doğumdan sonraya kullanacağım.

ya benim elimdeki de samsung bende 250 ye aldım. bir buçuk yıllık evliyim ve bildiğin çekmiyor. ama dediğine bakacağım kesin. gözüm philips maratonlarda güzele benziyor. çoğunluk beğenmiş sanki indirimde bulursam alacağım max limit 750

Can'ım ya Philips in herşeyi güzel ütüsü süpürgesi.bu arada illa maraton almak zorunda da değilsin haberin olsun birkaç ay önce ablama aldık 700-750 civarıydı fiyatı çok memnun ben modelini öğrenip sana söylerim

çok teşekkür ederim. öğrenebilirsen çok iyi olur benim için. resmen isyanlardayim evi süpürürken sesi çıkıyor ama çeken birşey yok

aaaa iyiymiş yakın valla burda Maltepe park var avm evime çok yakın olmadı oradaki Boyner'e getirtip bakarım.bide unnado dada oluyor mu carters

doğumdan sonra kedileri evden uzaklaştıracak mısın cnm ? bebekte kedi tüyü alerjisi oluşmasın , bebekli
evde kedi köpek beslemek iy ideğil diye biliyorum

yanlis biliyorsun canim :)
yok uzaklastirmicam tabiki, onlar benim ilk evlatlarim, kıllı evlat :)))
aksine bebeklerin hayvanla buyumesi desteklenmesi gereken bi durum..
kedi tuyu alerjisi olusmaz, olusursa da alisir bunyeleri zamanla..

O limite Rowenta Silence Force'lar var ama ben bizzat tavsiye etmiyorum. Haftada 1 storlardan peteklere kadar süpürüyorum. Yarım saate inanılmaz düşüyor emiş gücü. Gerçi annemle birlikte ikimizde iki buçuk sene önce almıştık. O zaman marathon'dan da pahalıydı. Şimdiki nasıldır bilmiyorum. Bunun da toz hanesi var ama içinde huni şeklinde oluklu mukavvadan bi' filtre var. Siklonik filtre mi ne zikkimsa o. Onu 6 ayda bir değiştirmen gerekiyor. Yanlışlıkla çok hafif ıslak bir yeri çekince bile süpürge çalışmıyor. O filtreyi silkeleyince her yer batıyor. Annem dayanamadı bu yüzden. Şimdiki aldığının altında minik bi' sünger bi' de fiş kısmında bir filtre daha varmış. Minik süngeri yikiyormus arada sadece.

Alacaksan aynı şekilde hepa 11 ya da 13 al.
Marathon'un bi' alt modeli var işte 500-600 civarı. Arkadaşım kullanıyor, parkeye yapışıyor diyor. Çok memnun.
Mağazada denemeden alma bi' de. Teknosa falan denettiriyor ürünlerini. Orada dene uygunsa netten al.

En temizi Dyson al kurtul aslında da. Onda da fiyatlar malum.

evet Dyson süper denemiştim ama ikinci el tofaş fiyatına süpürge mi olur arkadaş kedilerde olduğu için koltuk üstünden tüyleri falan çekmesi lazım. tabi bide hafif olmalı şu hepa filtrelere bakayım en iyisi çok sağol canım bilgiler için bu sefer doğru süpürgeyi bulmalıyım.

aaaa iyiymiş yakın valla burda Maltepe park var avm evime çok yakın olmadı oradaki Boyner'e getirtip bakarım.bide unnado dada oluyor mu carters

Var kuzum su an Unnado'da carters. Tulumlar 45 tl, 55 tl arası hattâ. Oskosh'un da çıtçıtlı gömlekleri 30 civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…