2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Orayada bakayim o zaman ben bu trendyol isyerimde bilgisayarda kisayol olarak ekli aliskanlik olmus

Valla bebeğimin maşallah ı var,bu ilacı verende Türkiyenin sayılı proflarindan.Dr verdiyse hiç endişelenme derim.

ya evlenmeden once boyle degildim aslinda, zamanla yoruldum mu nedir, ugrasamiyorum..
bi de takintiliyim ben, yarim birakamam hicbiseyi.. illa bitecek..
kendime eziyet eder bitiririm..
eziyet cekip de ördugum seyin ne hayri olacak :))
hic ugrasmam mutlu mutlu ördururum:))

kız bişey kalmamış ki hepsi tükenmiş.kızlar yine haber verin ben carters dan birşey alamadan kapandı ya instagram adresi içine dert oldu carters birşeyler almazsam gözüm açık gider

kız bişey kalmamış ki hepsi tükenmiş.kızlar yine haber verin ben carters dan birşey alamadan kapandı ya instagram adresi içine dert oldu carters birşeyler almazsam gözüm açık gider

Unnado'dan sepete iki tulum, bi' takım attım bekliyorum. Son zamanlarda denediğim yöntem bu Aslı. 15 dakika sonunda vazgeçmezsem alıyorum.

Boyner'in sitesine de yakınlarda varsa mağazasına da bak arada indirim oluyor carters'da, hopi falan da kazanıyorsun. Hatta onlar siteden satın aldığını mağazaya yolluyor, mağazada bakıp beğenmezsen direkt orada iade edebiliyorsun.

Bende sepet için sipariş verdim

Kızlar dün instagram'da marangoz ararken tesadüfen montessori yataklarının direkt imalatçısı bi' atölye buldum. Hatta bu sırf montessori yatağı satan paravan sayfalar bundan yaptırıyor herhalde fotoğraflardan tanıdım atolyeyi.

@cihanmobilyaaksesuar sayfanın adı. Montessori yaptırmayı düşünenler atın kenara dursun.

Bende sepet için sipariş verdim

Ben hiç örgü bilmeden tığla battaniye başladım bitirdim, ikinciye başladım Nur. Bana battaniye, tulum ören sayfalar hâlâ örüyor iki aydır. En son şu kadar örmüştü battaniyeci. Ondan sonra bi' daha sesi de çıkmadı. Bi' daha böyle büyük bir şey sipariş etmem herhalde.

Eklentiler

• Screenshot_20161014-123713.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 64
Kizlar bu arada elektrikli supurgem ölüyor sanirim. Cekisi guzel bir supurge almam lazim malum kedilerde var. Masrafli donemde hem uygun hem iyi bir supurge onerisi olan var mi biliyorum cok sey istiyorum ama tamamen duygusal

Canım araya sipariş sıkıştırıyorlar o yüzden grç kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…