2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
yaaa kıyamam kıskanmış mı ki acaba, benim köpek onla ilgilenmezsem benim eşyalarıma işiyodu. 2 kere yaptıydı. kıyamam <3
Ay bilmiyorum ki o kadar komik ki. Beşiğine işedi odayı kilitlemeye başladılar. Beşiğe yapamayınca şimdi ortada puseti görür görmez gidip işiyor pusete :))) kız deli olacak artık gidiyo kediye "yapma yavrum etme kuzum" dil döküyor o kadar gülüyorum ki :) bez bağlarım bak diyor bide :)))

kiskanmaz olurlar mi, misafirin bebegini sevince bile kiskaniyolar :))
alisacaklar mecbur..bebeklerin yaninda onlari da sevicez bol bol, kiskandirmamaya caliscaz bakalim :))

Isiniz cok zor sen simdi bi bebis bi kedi alacaksin kucagina esinde bi bebis bi kedi :) haahha ay sizin ev cok eglencei olacak kedilerle bebisleri videolarini cek mutlaka hayvanlari sadece uzaktan seven biri olarak gercekten bebeklerle kedi köpek oyunlarini videolarini izlemeyw bayılıyorum yan yana uyuyorlar falan ..
Ben karsidan kopek gorsem diger caddeye gecerim
Geçen bi adamla tartistim diyo ki bebek o
Neresi bebekse kocaman 7 aylik diyo oldu bende 2 yasindayim :)

Kuzum bi' de dipnot unutmadan. Philips'lerin birçoğunun içinden çıkıyor, çıkmazsa da şu mini turbo denen küçük kumaş başlıklarından ekstra muhakkak al servisten 20-30 lira bir farkı oluyor. Hortumdan normal ya da kenar başlığına gelen emiş gücünden daha kuvvetli çekiyor. Özellikle kedi varsa zaten çok rahat edersin. Kenar köşe başlığından daha fazla yüzeyi temizliyor.

Eklentiler

• images.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 51

hihihi
onun bebegidir o :))
ya ben de uzaktan severdim, arkadasimin kedisi vardi evinde, yani mumkunse bana degmesin derdim, odaya almazdi fln..
eve gelince de komple herseyimi yikardim..
tiksinirdim cunku..
evlenince bi sekilde esim beni ikna etti, aldik bi kedi..
aman allahim, yok boyle bi sevgi..
ben cocuk da istemiyordum, vizelerimiz var 5-10yillik, dunyayi gezicez, iste, misirda, taylandda dalislara gidicez fln.. kediden sonra cocuk istemeye basladik :))))
bu killi tuylu, agzi dili olmayan yaratigi bile bu kadar seviyorsak, evlat nasil sevilir acaba demeye basladik :)
simdi arabamin bagaji mama dolu, sokakta nerde kedi kopek var onune koyuyom :))

odayi kilitleyince inadina yapar :)
acsinlar bence, bi iki kez yapar alisir sonra :))
aman isesin napiym, yikariz, sanki bebekler isemicek mi :))
sidikli sidikli buyurler :)))

odayi kilitleyince inadina yapar :)
acsinlar bence, bi iki kez yapar alisir sonra :))
aman isesin napiym, yikariz, sanki bebekler isemicek mi :))
sidikli sidikli buyurler :)))
bende çok merak ediyorum doğduktan sonra nasıl olcaklar diye. eminim çok sevecek oğlum kedileri tatlı videolarını çekmeyi dört gözle bekliyorum

M MinikPapatyacik canım bende dyson da var Philips te var bana sorarsan Philips daha iyi hatta dysonı ben eşimin ofisine göndercem Philips i ben kullancam.süpürgem bozulsun Philips alırım valla

M MinikPapatyacik canım bende dyson da var Philips te var bana sorarsan Philips daha iyi hatta dysonı ben eşimin ofisine göndercem Philips i ben kullancam.süpürgem bozulsun Philips alırım valla
o kadar para vereydim onu salona süs olarak koyardım valla. galiba philips ağır basıyor benim içinde reklamlarında ççıkan hatununda etkisi olabilir tabikisi

bir sorum olacak benim. hazırlıklarınız nasıl gidiyor. ben pek bişi yapmadım sayılır. işte kıyafet falan aldım birde beşik aldım. eşimde bende yaparız yea modundayız. umarım patlamaz bir tarafımızda. hafiften tırsmaya başladım. sadece bebek masrafı için kenarda biraz paramız var.

Bende aynen bikaç kıyafet ve beşiği hazırladım. Kendimin hiçbir şeyi yok eşime sayıyorum eksikleri hallolur diyor. Erkeklere göre hemen hallolur ne yazık ki

Bende aynen bikaç kıyafet ve beşiği hazırladım. Kendimin hiçbir şeyi yok eşime sayıyorum eksikleri hallolur diyor. Erkeklere göre hemen hallolur ne yazık ki
işte erkeklere göre öyle ya kadın dengeler genelde. bende oda yok. yoğun çalışıyorum birde. bizim bebe doğcak hala bişi yok ortada olcak diye korkuyom artık I ikizcan2016 daki enerji bende olsa keşke.

walla ikiz diye biraz erken dogumdan korktugum icin,30.haftaya kadar herseyi halletme niyetindeydim bastan beri..
pek bi eksigim kalmadi, bi avize bi de uyku setleri kaldi..
hastane icin şık bi lohusa takimi, hastane kapi ve yatak susleri, fotografci.. ivir zivir var bi de :))
para hazirsa kolay halledersiniz, bende birikmis olmadigi icin zamana yaydim..

Eki Görüntüle 1897696 M MinikPapatyacik Can'ım ben sordum ablama Philips marathon ultimate modeliymiş hepa 13 filtre liymiş ahanda resmi bu
Ahanda benim beğendiğim süpürge bu işte bundan istiyom reklamdaki hatun çok güzel

birikmiş dediğimde öyle büyük bir rakam değil ama yine halleder birçok şeyini diye düşünüyorum. ama işte kronik tembelim sanırım

işte erkeklere göre öyle ya kadın dengeler genelde. bende oda yok. yoğun çalışıyorum birde. bizim bebe doğcak hala bişi yok ortada olcak diye korkuyom artık I ikizcan2016 daki enerji bende olsa keşke.

ikizcan 27 haftadir ise bile gidemiyor kuzum, paso yatis, ne enerjisi :))
bak masallah sen calisabiliyorsun :)
yaparsin panik olma, haftasonu baslayin hafiften..

Bende cok korkuyorum esim kizim cok seviyor kac tNe aldik benim yuzumden geri verdik
Balik aldik ilgilenemedim
Kus aldik icini tekizleyemedim ucurdum sonra yanlislikla tekini digeride o gidince oldu
Tavsan aldik onlarda teki kacti digeri arkasindan öldu
En son kedi aldik cok sevimliydi istemedim ama kizima da dayanamadim oda da kaldi hapis gunduzleri ikimiz evde miyavliyo sev diyr nasil seveyim camin arkasindan sevdim odaya giremedim esim dayanamadi sevgi gorecegi bi yere verdi artik sizin günahınjza girmem dedi hic bir hayvan almayacak :) kizim uzuldu ama yapacak birsey yok çünkü herseyini ben yapmam lazim evde oldugum icin yapamiyorum yazik hayvanların günahına girmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…