- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
4 yılı bitirdi bende canım hele kız doğduktan sonra hergün,kız büyüdükçe günde iki kere süpürüyorum arada bi filtresini çıkarıp yıkıyorum daha çekiş gücü hiç azalmadıvalla güzel süpürüyorsa çekim alanıma giriyor direk. teşekkür ederim
Ay bilmiyorum ki o kadar komik ki. Beşiğine işedi odayı kilitlemeye başladılar. Beşiğe yapamayınca şimdi ortada puseti görür görmez gidip işiyor pusete :))) kız deli olacak artık gidiyo kediye "yapma yavrum etme kuzum" dil döküyor o kadar gülüyorum ki :) bez bağlarım bak diyor bide :)))yaaa kıyamam kıskanmış mı ki acaba, benim köpek onla ilgilenmezsem benim eşyalarıma işiyodu. 2 kere yaptıydı. kıyamam <3
kiskanmaz olurlar mi, misafirin bebegini sevince bile kiskaniyolar :))
alisacaklar mecbur..bebeklerin yaninda onlari da sevicez bol bol, kiskandirmamaya caliscaz bakalim :))
Çok geçmiş olsun canım bol meyva suyu iç ben öyle atlattım
evet Dyson süper denemiştim ama ikinci el tofaş fiyatına süpürge mi olur arkadaşkedilerde olduğu için koltuk üstünden tüyleri falan çekmesi lazım. tabi bide hafif olmalı şu hepa filtrelere bakayım en iyisi çok sağol canım bilgiler için bu sefer doğru süpürgeyi bulmalıyım.
Isiniz cok zor sen simdi bi bebis bi kedi alacaksin kucagina esinde bi bebis bi kedi :) haahha ay sizin ev cok eglencei olacak kedilerle bebisleri videolarini cek mutlaka hayvanlari sadece uzaktan seven biri olarak gercekten bebeklerle kedi köpek oyunlarini videolarini izlemeyw bayılıyorum yan yana uyuyorlar falan ..
Ben karsidan kopek gorsem diger caddeye gecerim
Geçen bi adamla tartistim diyo ki bebek o
Neresi bebekse kocaman 7 aylik diyo oldu bende 2 yasindayim :)
Ay bilmiyorum ki o kadar komik ki. Beşiğine işedi odayı kilitlemeye başladılar. Beşiğe yapamayınca şimdi ortada puseti görür görmez gidip işiyor pusete :))) kız deli olacak artık gidiyo kediye "yapma yavrum etme kuzum" dil döküyor o kadar gülüyorum ki :) bez bağlarım bak diyor bide :)))
bende çok merak ediyorum doğduktan sonra nasıl olcaklar diye. eminim çok sevecek oğlum kedileri tatlı videolarını çekmeyi dört gözle bekliyorumodayi kilitleyince inadina yapar :)
acsinlar bence, bi iki kez yapar alisir sonra :))
aman isesin napiym, yikariz, sanki bebekler isemicek mi :))
sidikli sidikli buyurler :)))
sen almamış mıydın kız halı?
M MinikPapatyacik canım bende dyson da var Philips te var bana sorarsan Philips daha iyi hatta dysonı ben eşimin ofisine göndercem Philips i ben kullancam.süpürgem bozulsun Philips alırım valla
Bende aynen bikaç kıyafet ve beşiği hazırladım. Kendimin hiçbir şeyi yok eşime sayıyorum eksikleri hallolur diyor. Erkeklere göre hemen hallolur ne yazık kibir sorum olacak benim. hazırlıklarınız nasıl gidiyor. ben pek bişi yapmadım sayılır. işte kıyafet falan aldım birde beşik aldım. eşimde bende yaparız yea modundayız. umarım patlamaz bir tarafımızda. hafiften tırsmaya başladım. sadece bebek masrafı için kenarda biraz paramız var.
aldim :)
bunlarda isim yaziyor ama :)
sizin icin arastiriyorum, kendime bakiyorsam nooolayim :)))
işte erkeklere göre öyle ya kadın dengeler genelde. bende oda yok. yoğun çalışıyorum birde. bizim bebe doğcak hala bişi yok ortada olcak diye korkuyom artık I ikizcan2016 daki enerji bende olsa keşke.Bende aynen bikaç kıyafet ve beşiği hazırladım. Kendimin hiçbir şeyi yok eşime sayıyorum eksikleri hallolur diyor. Erkeklere göre hemen hallolur ne yazık ki
bir sorum olacak benim. hazırlıklarınız nasıl gidiyor. ben pek bişi yapmadım sayılır. işte kıyafet falan aldım birde beşik aldım. eşimde bende yaparız yea modundayız. umarım patlamaz bir tarafımızda. hafiften tırsmaya başladım. sadece bebek masrafı için kenarda biraz paramız var.
Ahanda benim beğendiğim süpürge bu işte bundan istiyom reklamdaki hatun çok güzelEki Görüntüle 1897696 M MinikPapatyacik Can'ım ben sordum ablama Philips marathon ultimate modeliymiş hepa 13 filtre liymiş ahanda resmi bu
birikmiş dediğimde öyle büyük bir rakam değil ama yine halleder birçok şeyini diye düşünüyorum. ama işte kronik tembelim sanırımwalla ikiz diye biraz erken dogumdan korktugum icin,30.haftaya kadar herseyi halletme niyetindeydim bastan beri..
pek bi eksigim kalmadi, bi avize bi de uyku setleri kaldi..
hastane icin şık bi lohusa takimi, hastane kapi ve yatak susleri, fotografci.. ivir zivir var bi de :))
para hazirsa kolay halledersiniz, bende birikmis olmadigi icin zamana yaydim..
işte erkeklere göre öyle ya kadın dengeler genelde. bende oda yok. yoğun çalışıyorum birde. bizim bebe doğcak hala bişi yok ortada olcak diye korkuyom artık I ikizcan2016 daki enerji bende olsa keşke.
hihihi
onun bebegidir o :))
ya ben de uzaktan severdim, arkadasimin kedisi vardi evinde, yani mumkunse bana degmesin derdim, odaya almazdi fln..
eve gelince de komple herseyimi yikardim..
tiksinirdim cunku..
evlenince bi sekilde esim beni ikna etti, aldik bi kedi..
aman allahim, yok boyle bi sevgi..
ben cocuk da istemiyordum, vizelerimiz var 5-10yillik, dunyayi gezicez, iste, misirda, taylandda dalislara gidicez fln.. kediden sonra cocuk istemeye basladik :))))
bu killi tuylu, agzi dili olmayan yaratigi bile bu kadar seviyorsak, evlat nasil sevilir acaba demeye basladik :)
simdi arabamin bagaji mama dolu, sokakta nerde kedi kopek var onune koyuyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?