- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Benim de aynı siz kalp atışı almadınız dimi 3hazirana randevu aldım ben amaseninle aynı zamanda sat ve doğumumuz canım
Ne güzel maşallahhayırlısı olsun canım inşallah kolay olur
benimki tüp bebek bu arada
İlk bebeğim Şubat doğumlu bence kış bebeği iyi oluyorKış bebeği niye zor @CeYz ?
İşte tam kendini toplayıp mıncıklanacak zamana geldiğinde yaz oluyor.
Daha iyi değil mi?
Bu arada doğumlar 40 haftayı bekliyor mu?
Diyorum ki yılbaşı gecesi doğursam herkesin eğlencesini hiç etsem
Aynen 5.5 kg doğmuşum annen hep övünür dikişsiz nakışsız doğurdum sizi diyeOo Maşallah. Peki ben kaç kilo doğmuşum tahmin et, 5400Hem de normal doğum.Kardeşim de o civardaymış.
Benim için de ŞubatBende aynı. 20 ocak çıkma yıldönümümüz. 22 ocak evlilik yıldönümümüz. 16 ocak doğum günüm. Bebeğimi 13 ocakta bekliyoruz. Bu ocakta bir keramet var.
Fasulye olmuş oSlm Kızlar kanamasi düşük tehlikesi olan arkadaslar insallah en kisa zamanda atlattirlar..
Bugun doktora gittim mercimegim diyemiycem bayagi buyumus :) 13 mm olmus allahin sag saglim doğurmayi nasip etsin hepimize
Gitmekte fayda var onlar bu takip işlerini çok iyi yapıyor bebeğin aşısı vsKızlar sağlık ocağında tam olarak ne yapılıyordu? Gitmesek ne olur, bir de onun için izin almak istemiyorum zaten dün izinliydim
Allah hayırlısını ve gönlünün istediğini versinKizlar bugun doktora gittim ultrasondan bebegin kalp atisini goremedi ya kalbi calismiyor yada gec dollenme dedi ama benim adetim cok duzenlidir sanmiyorum oyle biseyin oldugunuyarin doktor vajinal bakacak nolursunuz bana dua edin lutfen
O zaman ki besin içerikleri daha kuvvetli idi.. Şimdi çoğu sentetikBazen düşünüyorum annelerimiz doktor yüzü görmeden hiç bi takviye almadan nasıl çocuk doğurmuşlar heleki ikiz!!! Ben ikiz eşiyim 2600 ben 2500 erkek ikizim doğmuş üstelik normal doğum. Hamile olunca aslında ne zorluklar çektiğini anlamaya başladım. Kaç yaşında olursan ol anne yine sana kıyamıyo akşam konuşurken kızım sezaryen yaptır sen dayanamazsın ben sana kıyamam diyo sanki kendi 3 çocuk doğurmamış gibi
Allah bağışlasın. Darısı bize. Benim oğlum 15 gün erken kızıma 15 gün geç doğmuştu. İkiside normal. Bakalım bunda nasıl olacakMerhabalar ocak ve ocak görünümlü aralık anneleri :) bende ocak annesiydim sata göre ama aralıkta doğum yaptım şuan 5.5 aylık oğlum var yazdıklarınızı okudukça eski heyecanım geldi aklıma ve yazmadan edemedim. Umarım sağlıklı Mutlu bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Bir tavsiye bol bol uyuyun bebişlere gelince ihtiyacınız olacak.
Benim normal doğumdu ilki ama bunda karnım çok şişti daha birinci aydan çok belli karnım bilmeyen anlar yanimaalesef sezeryan canım ya güzel toparlanmıştı göbüşüm ama neyse napalım hayırlısı
Vajinal istemem ben karıdan duymak için diyorum canımGitsen bugün bile duyarsın satımız aynı ben cuma duydum tabi vajinal bakıldı
Vajinal bende istemiyorum. Bende cumaya gideceğim. İnşallah duyarız bizde.Vajinal istemem ben karıdan duymak için diyorum canım
Maşallah aminSlm Kızlar kanamasi düşük tehlikesi olan arkadaslar insallah en kisa zamanda atlattirlar..
Bugun doktora gittim mercimegim diyemiycem bayagi buyumus :) 13 mm olmus allahin sag saglim doğurmayi nasip etsin hepimize
Seninki duyulur inş canım çünkü senin bebiş bir hafta büyük benimkinden :) inş benimki de duyulur aslında 6 haziranda gitmeyi düşünüyordum ama sabırsızlandım biraz :)Vajinal bende istemiyorum. Bende cumaya gideceğim. İnşallah duyarız bizde.
Benimde 1.5 aylik oldu bugün ama 3aylık gibi sistim bu arada ilk gebeliğimBenim normal doğumdu ilki ama bunda karnım çok şişti daha birinci aydan çok belli karnım bilmeyen anlar yani
Gecmis olsun canim kanama ve kramp birden gelirse kotu diye biliyorim tabi ki kanama olunca doktora gitmeliyiz ama kramp olmadigi surece panik yapmayalim cunku vucudunuz hemen etlileniyorArkadaşlar gecen cuma günü ani kanama gecirdim gece doktoruma gittim ve bebegim rabbime şükürler olsunki iyi lütfen kanamalara dikkat edin öyle bir tehlikeniz varsa morelinizi yüksek tutun unutmayın herseyin başı morel
Bende sis karnim ama 2 kilo gitmis benden :)Benimde 1.5 aylik oldu bugün ama 3aylık gibi sistim bu arada ilk gebeliğim
Ben geçen hafta çarşamba günü duydum karından bakıldı üstelik. Sat 04.04 benim. İki gün var aramızda ve bir hafta oldu ben baktıralı. Aklınızda kalmasın gidin bence. Tabi herkeste farklı bir süreç işliyor onu da unutmamak lazım. İnşallah siz de duyarsınız, güzel haberlerinizi bekliyorum ben deVajinal istemem ben karıdan duymak için diyorum canım
Ne güzel canım duymuşsunuz pıt pıtları darısı başımıza inş gidersem yazarım canım haberleri sağolasınBen geçen hafta çarşamba günü duydum karından bakıldı üstelik. Sat 04.04 benim. İki gün var aramızda ve bir hafta oldu ben baktıralı. Aklınızda kalmasın gidin bence. Tabi herkeste farklı bir süreç işliyor onu da unutmamak lazım. İnşallah siz de duyarsınız, güzel haberlerinizi bekliyorum ben de
Ben de hiç kıyamıyordum 10 nisanda bıraktım emzirmeyi çalışıyorum zaten gündüz emmiyordu geceleri emiyordu sadece 6 nisan sat ve mayısta da hamileliğimi öğrendim tesadüfen o ayda bırakmıştım ama isabet olmuş iyi ki bıraktırmışım 1 ay geçince hamile olmuşum Allah büyük herşeyde bir hayır var bir kez daha gördüm bunu hiç tahmin etmezdim emzirmeyi bıraktıktan 1 ay sonra hamile olacağımıArkadaşlar aranızda ikinci gebeliği olanlar var ilk bebeklerini hala emzirenler var mı acaba. Benim 20 aylık kızım var hamileyim ama hala emziriyorum. Bıraktıramıyorum. Benim gibi olan var mı aranızda. Nasıl bıraktırıcam bilmiyorum, çok düşkün, ben de çok hassasım hiç kıyamıyorum
Ahhh ahh o çatala çıkması yokmuKızlar vajinal kontrolden neden korkuyorsunuz
Hamileligimin basindan beri 3 kere girdim 8 haftaligim iki kerede demirlerle baktilar kanama falan varmi diye gerci elimde olsa baktirmam o demirlerle ama bu doktorlarin isine karisilmiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?