Sık idrara gitmekten şikayetçi olan var mı aranızda? Günde 2.5 litreye yakın su içiyorum durmadan tuvaletteyim. Geceleri 1 kere kesin çoğu gecede 2 kere tuvalete gidiyorum. Normal mi?
Sık idrara gitmekten şikayetçi olan var mı aranızda? Günde 2.5 litreye yakın su içiyorum durmadan tuvaletteyim. Geceleri 1 kere kesin çoğu gecede 2 kere tuvalete gidiyorum. Normal mi?
Enfeksiyon veya rahimin baskısından olabiliyormuş doktora soracağım cuma randevum var zaten. Daha önce enfeksiyon geçirmiştim şüphelendim. Bir de hapşururken kasık ağrısı oluyor başka belirtim yok zaten.
Enfeksiyon veya rahimin baskısından olabiliyormuş doktora soracağım cuma randevum var zaten. Daha önce enfeksiyon geçirmiştim şüphelendim. Bir de hapşururken kasık ağrısı oluyor başka belirtim yok zaten.
enfeksiyon olmasında ilaç kullanmakta sıkıntı, ama hamişlerin geneli ilk zamanlar sık idrara çıkmaktan şikayetçi, biraz zaman geçsin hafifler sonra yine sıklaşır, başa gelen çekilir napalım
Evet dorticim kanamam var benim, ilk gebeligimde de vardi simdi de yasiyorum ayni seyleri.
Takvim yapmadim evet, kritik sureci gecirmek istiyorum once. 7+3 olmaliyim bugun
Ben de ayniyim. Kum dokuyorsun dedi dr bana.
Gundelik yasamimda da cok merakliyim idrar yolu enfeksiyonu gecirmeye masallah.
Bakalim gebelikte nasil olacak.
benim kimse bilmiyor, önceki gebeliğimde de 7. aya girecekken anladılar, millet tabi şok nerde sakladın bunu felanşimdi hafif desem değil bayağı göbüş var niye böyle oldu anlamadım kilo aynı ama
İlk doguk sezeryan miydi?
Sezeryan kesisi dikey gelen karin kaslarini yatay olarak kestigi icin tibben tamamen toparlanmasi mumkun olmuyor maalesef.
Benim karnim normalde nerdeyse dumduz olmasina ragmen birazcik usuteyim gazim olsun dedigin gibi ilk gebeligimdeki 6 aylik hamile halime donuyorum.
Ha seninki normal dogumsa bilemiyorum ama sonucta karinlar tecrubeli olunca daha cabuk büyüyordur :)
İlk doguk sezeryan miydi?
Sezeryan kesisi dikey gelen karin kaslarini yatay olarak kestigi icin tibben tamamen toparlanmasi mumkun olmuyor maalesef.
Benim karnim normalde nerdeyse dumduz olmasina ragmen birazcik usuteyim gazim olsun dedigin gibi ilk gebeligimdeki 6 aylik hamile halime donuyorum.
Ha seninki normal dogumsa bilemiyorum ama sonucta karinlar tecrubeli olunca daha cabuk büyüyordur :)
Allah baska dert vermesin ,saglikla sinamasin tabi ama ben de korkuyorum cok kilo alip verememekten, gobekli kalmaktan.
İlk dogumumda yasim da daha gencti tabi cabuk toparlandi vucudum ama Ama zaman girdi araya bakalim simdi nasil olacak.
Yas kacti senin ? Ben doğumda 30 olacagim, tabiki cok degil yas ama oncekine gore hirpalandi vücut
Amin canım. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. Daha pıt pıtları hızlanacak, hareket etmeye başlayacak zamanla inşallah. Ben de 7+4'den sonra gitmeyi düşünüyorum. Benim sat 6 nisan, yumurtlama 24 nisanda olduğu için, bizimki bir hafta geriden geliyor. O zaman duyarım, görürüm ben de inşallah.
Hahaha nasıl olur ama düşünsene herkes eğlencesindem hastaneye koşuyor.
Babaannem halamlarla kasımda umreye gidecekti. Belki erken gelir diye seneye nisanda gitmeye karar vermişler. Milli plan bozucuyum.
Kizlar bugun doktora gittim ultrasondan bebegin kalp atisini goremedi ya kalbi calismiyor yada gec dollenme dedi ama benim adetim cok duzenlidir sanmiyorum oyle biseyin oldugunu yarin doktor vajinal bakacak nolursunuz bana dua edin lutfen