Her ay olmaz bir sıkıntı yoksa ikili ve üçlü test zamanı gelince yine kan vereceksin sadece ama ben oğluma hamileyken ikisini de yaptırmadım sadece ayrıntılı ultrasona girdim ikili üçlü taramalara gerek duymadım doktorum da bana bıraktı
Selam kızlar bende 5+4 üm pazartesi 6+3 olucak daha kese için gitmedim. 6+3 gibi olunca kalp atışı duyulur mu ? Pazartesiye randevum var heyecanla bekliyorum :)
Selam kızlar bende 5+4 üm pazartesi 6+3 olucak daha kese için gitmedim. 6+3 gibi olunca kalp atışı duyulur mu ? Pazartesiye randevum var heyecanla bekliyorum :)
Allah baska dert vermesin ,saglikla sinamasin tabi ama ben de korkuyorum cok kilo alip verememekten, gobekli kalmaktan.
İlk dogumumda yasim da daha gencti tabi cabuk toparlandi vucudum ama Ama zaman girdi araya bakalim simdi nasil olacak.
Yas kacti senin ? Ben doğumda 30 olacagim, tabiki cok degil yas ama oncekine gore hirpalandi vücut
öyle canım ya Allah dert hastalık sıkıntı vermesin, benim yaş 37, 2015 mart annesiyim hamileyken az kilo aldım diyetteydim çabuk toparlandım sayılır:) bir sene sonra evlenmeden önceki kiloma dönmüştüm bile, inşallah bunda da öyle olur
Kizlar bugun doktora gittim ultrasondan bebegin kalp atisini goremedi ya kalbi calismiyor yada gec dollenme dedi ama benim adetim cok duzenlidir sanmiyorum oyle biseyin oldugunu yarin doktor vajinal bakacak nolursunuz bana dua edin lutfen
canım benim dualar seninle geç döllenmedir içini ferah tut gelince yaz mutlaka merak ederim... birde konuyla alakasız olacak ama egzama için gebelikte fito krem kullanılabiliyor bilgin olsun, gene atak yaptı benimki kullanmaya başladım..
Kizlar gunaydin pazartesi gunu lekenmem oldu doktora gittim hemen kalp atisini duyduk ama biraz az atiyo gibi dedi igne yaptirdi progestan basladi yarin tekrar kontrole gidicem