2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Katiliyorum arkadaşım Allah muhafaza aldirmyi dusunmedigime gore ikili üçlü teste gerek yok.cvremde 9 ayı zehir olup sağlıklı bebegi olanlar oldu.

Selam kızlar bende 5+4 üm pazartesi 6+3 olucak daha kese için gitmedim. 6+3 gibi olunca kalp atışı duyulur mu ? Pazartesiye randevum var heyecanla bekliyorum :)

Oğlak inatçı olur yay tanıdığım olmadı ama ben oğlağım ailem şikayetçi. Eniştem oğlak halam şikayetçi. Dediğim dedik çaldığım düdük.

inatçı olduklarını bilmiyordum gerçi yalan yok bizde herkes inat, herkes ağa herkes paşa

Bugün bende hamiş olduğumu öğrendim rabbim herkese hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eğlesin inşallah

Aramıza hoşgeldin hayırlı olsun.

Normal ultrason mu canim yoksa alttan mi

Kizlar dua edin lutfen dun kalp atislarini duyamadik bugun tekrar gidip alttan muane olacam listeden silinmek istemiyorum

Canım dualarımız seninle.
Peki bebeği ya da kalp atışını gördünüz mü? Duyulması için erken olan zamanda görülebiliyor çünkü.

Katiliyorum arkadaşım Allah muhafaza aldirmyi dusunmedigime gore ikili üçlü teste gerek yok.cvremde 9 ayı zehir olup sağlıklı bebegi olanlar oldu.
Aynen canım Allahın verdiği canı aldırmayı asla düşünmem o yüzden gerek duymadım çok şükür sağlıklı oğlum inşallah ikinciyi de sağlıkla verir rabbim

öyle canım ya Allah dert hastalık sıkıntı vermesin, benim yaş 37, 2015 mart annesiyim hamileyken az kilo aldım diyetteydim çabuk toparlandım sayılır:) bir sene sonra evlenmeden önceki kiloma dönmüştüm bile, inşallah bunda da öyle olur

Kizlar bugun doktora gittim ultrasondan bebegin kalp atisini goremedi ya kalbi calismiyor yada gec dollenme dedi ama benim adetim cok duzenlidir sanmiyorum oyle biseyin oldugunu yarin doktor vajinal bakacak nolursunuz bana dua edin lutfen

canım benim dualar seninle geç döllenmedir içini ferah tut gelince yaz mutlaka merak ederim... birde konuyla alakasız olacak ama egzama için gebelikte fito krem kullanılabiliyor bilgin olsun, gene atak yaptı benimki kullanmaya başladım..

Kizlar gunaydin pazartesi gunu lekenmem oldu doktora gittim hemen kalp atisini duyduk ama biraz az atiyo gibi dedi igne yaptirdi progestan basladi yarin tekrar kontrole gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…