2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
="Fctales, post: 46634846, member: zlar dua edin lutfep slarini duyamadik bugun tekrar gidip alttan muane olacam listeden silinmek istemiyorum [/QUOTE]
İnsallAh duyarsin.Rabbim sag salim kucagimiza almayida nsip etsn

[QUOhlas, post: 4dağınık , member: 514674"]oğlak ı olduklarıasnı bilmiyordum gerçi yalan yok bizde herkes inat, herkes ağa herkes paşa[/QUOTE]
Ben yayim iyimser ama daginik.bizimkide ya oglak yay olcak

Paylaşırsın inşallah iyi haberlerini canım

Çoklu E="Futuristictales, post: 46634758, member: 719650"]Normal ultrason mu canim yoksa alttan mi[/QUOTE]
Telde bi sıkıntı var.ultrasonla duyduk.10 gün o nce bizde duymamıştık

[QUOhlas, post: 4dağınık , member: 514674"]oğlak ı olduklarıasnı bilmiyordum gerçi yalan yok bizde herkes inat, herkes ağa herkes paşa
Ben yayim iyimser ama daginik.bizimkide ya oglak yay olcak[/QUOTE]

sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinlerde bakalım bizimki ne olacak?

ankaradaki arkadaşlar var mı doktor tavsiyeniz..birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor kafam allak bullak oldu..nereye gitceğimi hiç bilmiyorum
Bende hala doktora gitmedim ve arayışa devam ediyorum inşallah doğru düzgün bir doktor buluruz.

Çankaya canım, gidersem Turgut Özal Üniversitesi hastanesine giderim çok memnundum doktorumdan
Doktorunuz kimdi acaba?

Ben çok sabırsızım sen yine kalp atışını bekleyecek kadar sabırlıdır ben ilk bebiş cicisini aldım bile

Sık idrara gitmekten şikayetçi olan var mı aranızda? Günde 2.5 litreye yakın su içiyorum durmadan tuvaletteyim. Geceleri 1 kere kesin çoğu gecede 2 kere tuvalete gidiyorum. Normal mi?
Bende çok gider oldum gecede uyanıyorum sabahta uyanıp gidiyorum.
canım ben varım kızım hala emiyor 14 aylık bırakmayı da şimdilik düşünmüyorum, bir 5-6 ay daha keyif yapsın kuzucuk
Bu konuda bizim doktorlar abartıyor anladığım kadarıyla görümcemin 10 ayik bebeği var ikinciye hamile baya araştırdı yurt dışında doktorlar bizimkiler gibi bırakın hemen demiyormuş görümcemin doktoruda hele bir yaza kadar emzir bakalım demiş. Emzirmende zarar yok sadece sen fazla yipranırsın hamilelik ilerleyince demiş.

herkes bişey diyor canım ya bende araştırdım sadece annenin iyi beslenmesi gerekiyormuş birde ekstra dinlenme bakalım daha zaman var nasılsa doktorumda Yrd. Doç. Dr. Ebru Yüce

Doğumlar anne ile benzer mi?
Ayyy benzerse ben yandim. Ben ters dogmusum ayaklarımdan. Heo der yazik. Doğmucam diye ayak diredin zorla doğurdum diye

Sık idrara gitmekten şikayetçi olan var mı aranızda? Günde 2.5 litreye yakın su içiyorum durmadan tuvaletteyim. Geceleri 1 kere kesin çoğu gecede 2 kere tuvalete gidiyorum. Normal mi?
Ayni durumdayim. Aksam 8'den sonra icmicem artik. Uykunun bolunmesi iyi degil diye okudum bir yerde.

Kizlar bugun doktora gittim ultrasondan bebegin kalp atisini goremedi ya kalbi calismiyor yada gec dollenme dedi ama benim adetim cok duzenlidir sanmiyorum oyle biseyin oldugunu yarin doktor vajinal bakacak nolursunuz bana dua edin lutfen
Insallah hersey yolundadir.

Benim normal doğumdu ilki ama bunda karnım çok şişti daha birinci aydan çok belli karnım bilmeyen anlar yani
2 haftada 2 kilo aldim imdaattt. Sigarayi birakmak da istahimi iyice acti deliricem! !!!

Canlar bende akşam kalp atışını gordum bebegimin..dünyanın en güzel sesi..Allah sağlıklı kucagimiza aldığımız ginleride göstersin inş..bu sayfa cok iyi olmuş..

Kış bebeği olduğu için bende çok seviniyorum.
Ilk doğumumu ağustosun 21inde yaptım. Neler yaşadım bi bana sorun.
Banyoda islanip dolaşıyordum. Okadar sıcaktı ki

Bilerek kış aylarına denk getirdim.

Ama bi güzelliği vardı ki oğlum hiç hasta olmadı. Insallah buda çok güzel ve sorunsuz geçer.

İnşallah canım. Bugun daha bır duygusalım. Heyecan korku hepsi var şuanda. Hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun
Randevun kacta guzel haberlerle gelirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…