Arkadaşlar aranızda ikinci gebeliği olanlar var ilk bebeklerini hala emzirenler var mı acaba. Benim 20 aylık kızım var hamileyim ama hala emziriyorum. Bıraktıramıyorum. Benim gibi olan var mı aranızda. Nasıl bıraktırıcam bilmiyorum, çok düşkün, ben de çok hassasım hiç kıyamıyorum
Bebegi gordu kalp atislarini goremedi erken gebelik yani gec dollenme olabilir dedi ama benim adetim cok duzenlidir bide gecen haftalarda digital gebelik test yapmistim ta ozaman 4-5 haftalik yaziyordu icimde kotu bi his var ya hayirlisi bakalim karamsar olmak istemiyorum
canım benim dualar seninle geç döllenmedir içini ferah tut gelince yaz mutlaka merak ederim... birde konuyla alakasız olacak ama egzama için gebelikte fito krem kullanılabiliyor bilgin olsun, gene atak yaptı benimki kullanmaya başladım..
Arkadaşlar aranızda ikinci gebeliği olanlar var ilk bebeklerini hala emzirenler var mı acaba. Benim 20 aylık kızım var hamileyim ama hala emziriyorum. Bıraktıramıyorum. Benim gibi olan var mı aranızda. Nasıl bıraktırıcam bilmiyorum, çok düşkün, ben de çok hassasım hiç kıyamıyorum
Evet bencede kış bebeği her yönden iyi anne açısındanda en azından hava güzel olup sen evde lohusaliginla kalmiyorsun dışarda hava soğuk deyip keyfine bakıyorsun psikolojisini atlatmak daha kolay
Benimde 2. Hamileliğim ama bende kalp atışlarını bekliyorum merakla
İlkinde tiksinti falan olmuştu bunda yok garip geliyor acaba sorun mu var diye düşünmüyor değilim
canım bizde gittik duyamadık bazen olurmuş böyle daha sonradan duyulan bebekler var.. hemen korkuya kapılma içini rahat tut inşallah bir sorun olmayacak..
Kizlar gunaydin pazartesi gunu lekenmem oldu doktora gittim hemen kalp atisini duyduk ama biraz az atiyo gibi dedi igne yaptirdi progestan basladi yarin tekrar kontrole gidicem
Bebegi gordu kalp atislarini goremedi erken gebelik yani gec dollenme olabilir dedi ama benim adetim cok duzenlidir bide gecen haftalarda digital gebelik test yapmistim ta ozaman 4-5 haftalik yaziyordu icimde kotu bi his var ya hayirlisi bakalim karamsar olmak istemiyorum
Bende gecen çarsambadan beri yatıyorum canım hiç dısarı cıkmadım. Hep yattım. Banada iğne vurdular. Ikı gun başımı kaldıramadım. Bıgun kontrolum var çok heyecanlıyım. İnşallah geçmiştır benimde tehlikem. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun. Korktuklarımıza uğratmasın.
Bende gecen çarsambadan beri yatıyorum canım hiç dısarı cıkmadım. Hep yattım. Banada iğne vurdular. Ikı gun başımı kaldıramadım. Bıgun kontrolum var çok heyecanlıyım. İnşallah geçmiştır benimde tehlikem. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun. Korktuklarımıza uğratmasın.