2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

canım ben varım kızım hala emiyor 14 aylık bırakmayı da şimdilik düşünmüyorum, bir 5-6 ay daha keyif yapsın kuzucuk

Aramıza hoşgeldin hayırlı olsun.

Canım dualarımız seninle.
Peki bebeği ya da kalp atışını gördünüz mü? Duyulması için erken olan zamanda görülebiliyor çünkü.
Bebegi gordu kalp atislarini goremedi erken gebelik yani gec dollenme olabilir dedi ama benim adetim cok duzenlidir bide gecen haftalarda digital gebelik test yapmistim ta ozaman 4-5 haftalik yaziyordu icimde kotu bi his var ya hayirlisi bakalim karamsar olmak istemiyorum

Merhaba kizlar. Bende 5 haftalik hamileyim :) gecen hafta hcg degerim 131 cikti henuz kese gozukmedi. Yarin yine gidicez insallah goruruz keseyi. Ilk hamileligim cok heyecanliyim :) Rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :)

Sagol canim insallah gebeligim devam ediyorsa alirim benimkiler de feci

Kız kardeşim aktardan sabır taşı diye bişey aldı 2 günde tamam
Evet bencede kış bebeği her yönden iyi anne açısındanda en azından hava güzel olup sen evde lohusaliginla kalmiyorsun dışarda hava soğuk deyip keyfine bakıyorsun psikolojisini atlatmak daha kolay
Lohusa kısmına katılıyorum herkes zaten evde kapalı
Bugün bende hamiş olduğumu öğrendim rabbim herkese hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eğlesin inşallah
Gözünaydın hoşgeldin
Gunaydin deneyimli arkadaslar bu rutin kan tahlilleri her aymi olacak bilgi verebilirmisiniz delik desik oldum biktim yemin ederim kan vermekten
Doktoruna bağlı biraz da benim doktorum her ay yapar
daha keseyi de görmedik biz canım pembepatron
Ben de 3 hazirana randevu aldım ama dedim fazla mı rahatım
Coook sukur minnnakimin kalp atışlarını duyduk.Allahim cok güzel ikinci kez anne olmak.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım inşallah
Kizlar dua edin lutfen dun kalp atislarini duyamadik bugun tekrar gidip alttan muane olacam listeden silinmek istemiyorum
Allahım sağlıklı ise nasip etsin canım hayırlısını iste

Benimde 2. Hamileliğim ama bende kalp atışlarını bekliyorum merakla
İlkinde tiksinti falan olmuştu bunda yok garip geliyor acaba sorun mu var diye düşünmüyor değilim

Kizlar dua edin lutfen dun kalp atislarini duyamadik bugun tekrar gidip alttan muane olacam listeden silinmek istemiyorum

canım bizde gittik duyamadık bazen olurmuş böyle daha sonradan duyulan bebekler var.. hemen korkuya kapılma içini rahat tut inşallah bir sorun olmayacak..

Gunaydin arkadaslar.sabah kahverengo akintim geldi.dr.a gittik.kesede bozulma yok dedi kalbide atiyo.progestan igne oldum banada dua edin

inşallah bir sorun olmayacak canım sen gönlünü ferah tut.. dua et bol bol bizde ederiz tabiki..

İnşallah hersey yoluna gırecek canım. Rabbim yardıncın olsun.

Gunaydin arkadaslar.sabah kahverengo akintim geldi.dr.a gittik.kesede bozulma yok dedi kalbide atiyo.progestan igne oldum banada dua edin
Bende gecen çarsambadan beri yatıyorum canım hiç dısarı cıkmadım. Hep yattım. Banada iğne vurdular. Ikı gun başımı kaldıramadım. Bıgun kontrolum var çok heyecanlıyım. İnşallah geçmiştır benimde tehlikem. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun. Korktuklarımıza uğratmasın.

İnşallah geçmiştir ama sen dikkat et yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…