Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım. Allah razı olsun.Futuristictales gözün aydın. İyi haber gerireceğine dair içimde bir his vardı :)
D dorti seninde gözün aydın olsun canım :)
Vallahi bende şoktayım. Ultrasona bakınca göruyor. Belkıde aşagıda falanmı duruyoki. İnan bende anlamadım. Hayırlısıyla şu haftaları bir atlatsaydık.Hadi gozun aydin canim.benim anlamadigim dr ne goruyorda tehliken var diyor
Benim içim yanıyor sanki. Bıranda yıyesim geliyor meyveleri. Sızdede oluyormu.aşırı şekilde meyve istiyor canım ve yiyorum sebze ve salata da aynı şekilde
Bana da garip geldi. Başka bir doktorada mı görünsen acabaVallahi bende şoktayım. Ultrasona bakınca göruyor. Belkıde aşagıda falanmı duruyoki. İnan bende anlamadım. Hayırlısıyla şu haftaları bir atlatsaydık.
Sağol canım. Çok tesekkür ederimÇok tşk ederim iyi olmanızda çok sevindim maşallah
Hayırlısı olsun canım dedigim gibi sen en iyi tercihi yaparsın..Medipolün muayenesi ucuz, doğumlar pahalı.
Rumelinin doğumlarından herkes çok memnun. Millet güle oynaya doğuruyor. Fiyatı uygun. Muayeneler bi tık pahalı.
Medipolde ciddi otopark sorunu var rumeli'de yok.
İlk gebeliğimi Medipolde kaybetmiştim. Doktor hatası falan değil kimyasal gebelikti ama uzaklaştırdı beni.
Bilemiyorum valla. Sanırım rumeli'de devam ederim.
aynen...oğlumda soğan sarımsak ve et istemişti canım daha çok...Benim içim yanıyor sanki. Bıranda yıyesim geliyor meyveleri. Sızdede oluyormu.
yarın gideceğim ben de dr a inşallah en azından bebiş görünür kalp atışı için erken sanırımBenim içim yanıyor sanki. Bıranda yıyesim geliyor meyveleri. Sızdede oluyormu.
Hadi hayırlı haberlerle gel canım. Kalp atışını ekranda görebilirsinyarın gideceğim ben de dr a inşallah en azından bebiş görünür kalp atışı için erken sanırım
Kız olursa meyve tatlımı aşerılıyorduaynen...oğlumda soğan sarımsak ve et istemişti canım daha çok...
selam kızlar hepsini okuyamadım ama sizi çok sevdim umarım ilerleyen bir arkadaşlığımız olır Neva sana birşey sorcam ben 4+6 filan gibi hbcg baktırdım 15319 mu ne cıktı doktora 10 haziranda randevu aldım cok yogun biri bende kalp atışı filan herşey tamam olsun diye erken almadım ama seninki 1500filan ya arkadasım da benim değere yüksek ikiz olabilir demişti senin bhcg hangi günün
İnş canım. Benim sana da hayırlı olsun sanırım. Bu grupta 2. Bebis çok varHayirli olsun cnm senin ayni zamana denk geliyor benimde yeni ve ikinci ayin 7 sinde kontrol var umarim kalp atisini duyariz
aynen...oğlumda soğan sarımsak ve et istemişti canım daha çok...