Kızlar merhaba, bende aranıza katıldım ama hala inanamıyorum. Çünkü kaygı bozukluğumdan dolayı ilaç kullanırken hamile kaldım.
Son adet tarihime göre 5 haftalik görünüyor.
1 senedir korunmuyorduk fakat ilaç prolaktin hormonu mu yükseliyordu sanırım göğsümden süt geliyordu çünkü ve Ben hamile kalamamami buna bağlıyordum salmistim artık hamile kalamam diye.
Ve şubat ayında o ilacı bırakıp başka ilaca geçtim daha düşük doz ama antidepresan. Ama onun yan etkileri daha az di göğsümden süt gelmesi kesildi.
Ve ben adetim 6 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı inanamadım gittim kan verdim 666 çıktı sonuç. Ki ben o güne kadar hala ilaç kullanıyordum ve adetim gelecek diye ağrı kesici içip durdum.
2 gün önce ağrım olunca kendi doktoruma da randevu bulamayınca başka doktora gittim. Öyle bi umursamazca ultrason baktı 2 dk. Görünmez zaten bu sonuca göre dedi. 48 saat sonra tekrar kan ver 2 kat artması lazım dedi.
Artmazsa sabah gel dedi.
İlaç kullanıyordum ben dedim çünkü.
Çok küçük zaten düşerse kanama şeklinde olur dedi o kadar umursamaz konuştu ki canımı yaktı sözleri.
Biz zaten eşimle hala sevinemiyoruz bile.
Kimseye söylemedim.
Kalp atışlarını duymayı nasip etsin Rabbim bize inşallah.
4 yıllık evliyim kızlar Rabbim bize bi mucize verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin hayırlısı olsun tabi ama bebeğim bizi bıraksın istemiyorum
Bu arada dün kan verdim tekrar, değerim artmış 1862 falan olmuş.