2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Önceden hep ilk bebek diye biran evvel göreyim sanciyi çekerim ama korkum dikişler diyordum, şimdi hepsinden korkar oldum arada eşime gıcıklığına diyorum bunun depozitosu varmı geri iade etmek istiyorum vs diye artik çok geç deyip gülüyoruz, ama şaka bi yana zaman yaklaştıkça müthiş bir korku ve heyecan basti , acaba ne yaşayacağım dönecek mi sezaryen mi olacağım normal mi çatı muayenesi istemiyorum , yapılması illa gereklimi vs kafamda deli sorularrrr:)))))

Dönüşün darısı bizlere inşaAllah bizim
Beyefendi dik duruyor otobüste yolculuk yapar gibi arada kiziyorum kendisine :))) ama bakalimm

Allah saglik versin kuzulara, hepsi bir şekilde olup bitecek, basa gelen cekikecek mecbur :)
Benim tecrübem var sozde ama olmayaydi daha iyiydi bence :)
Film seridi gibi derler ya öyle geciyor gözümün onunden bazi seyler, bir sey bilmeden doguma gitmek daha guzelmis kesinlikle :)
Allah yardimcimiz olsun

Ama senin ikinci dogumun niye bu kadar panik yapiyorsun
Sakin olmaya calis biraz, ilk dogumun normal miydi sezeryan mi?
Dogum kasilmasi oyle bir oluyor ki onu baska bir şeyle karistirman imkansiz.
Ilkine gore ben de daha heyecanliyim ama hep soyle düşünüyorum: ilk hissettigim sanci ya da kasilma dogru olsaydi simdiye kadar kirk kere dogururdum. Hala durduguma gore demek ki bunlar olagan süreç. Bebegin elini kolunu dayiyordur bir yerlere, kipirtilarini hissetmiyor musun o an? Ben bakiyorum bir yere yigiliyor kasiliyorum herhalde derken diger taraftan pit pit baska hareketler oluyor.
Kasilma sirasinda bebek oynamiyor bildigim kadariyla.
Icini ferahlatmaya calis az kaldi zaten erkenden pirtlatma cocugu boyle seyler dusunup

Cok gecmis olsun canim
Dogal yollarla bol c vitamini ve sivi alarak destekleyebilirsin. Diger turlu hastalik ilac kullanma seviyesindeyse baska seyin faydasi olmuyor.
Doktorun kullan dediyse kullan, ilerlemesi daha kotu.
Ben tam 1 ay nefes alamadim sinuzitten.
Ates ve bogaz agrisi olmadigi icin dr antibiyotik vermedi ama uzun surunce cok rahatsizsan birkac gun daha bekleyip ilac baslayalim dedi. Cok sukur o birkac gunde toparladım.

gözün aydın aysel ciğim bak demiştim ben sana dönecek diye :) boyu kilosu da yerinde maşallah kuzucuğa...

kızlar mama ne almaya karar verdiniz?
Hipp düşünüyorum canım ben ilk doğumda 6. gün gelmişti sütüm bunda daha çabuk gelir inşallah hastaneden de veriyorlar mama zaten bir de hast.nin karşında 20 tane eczane var gidip alırlar diye düşündüğüm için şimdi almayacağım ben...

ic canim hic biseycik olmaz, ben 2 kez ictim 7 ayda..
artik sona yaklastik dikkat etmemiz lazim :)
enfeksiyon ciktiysa kullanmak zorundasin..
cok gecmis olsun

@bugza @cordeliac I ikizcan2016 kızlar nasılsınız nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor hazırlıkları tamamladınız mı hiç yazmıyorsunuz artık ya...

canim walla ben pek giremiyorum 32 hafta bitiyor, dr her an hersey olabilir dedigi icin biraz tutustum, yastik yorgan yikama, nevresim yika utule.. o son rutuslara agirlik verdim, esim de yoktu bu hafta annem bizde kaldi, sagolsun birlikte hallettik baya bisey..
giremedim o yuzden :)
suan okudugum kitapta 1ay kala biberonlariniz dahi steril edilmis hazir beklio olmalisiniz diyor :))
onu okuyunca tutustum :)))

Ayy kıyamam bu topicte en çok ikiz annelerine üzülüyorum zaten bizim çektiğimizin iki katını çekiyorsunuz her yönden Allah yardımcımız olsun hepimizi de sağ salim hayırlısıyla zamanında kurtarsın inşallah çok öptüm kolay gelsin sağlıcakla kal...

Ben de halledeyim biberonları ya. Siz nasıl yapacaksanız biberonlarını sadece kaynatsak kı

Benim de oglum icin tüm eksiklerim bitti. Artik sadece kendi eksiklerim kaldi. Ama yikamak icin erken diye düsünüyorum siz yikadiniz mi

Gozun aydin darisi basimiza artik insallah. Biz dun gittik hala makat gelis duruyor ama daha zamanimiz var donecegine inaniyorum :)
Döner inş bence benimki geçen hafta döndü gece çok acıyla uyanmıştım o an dönüyordu bence :))
Egzersiz yapmıştım ben faydası olduğunu düşünüyorum yaparken çok hareket ediyordu çünkü

gözün aydın aysel ciğim bak demiştim ben sana dönecek diye :) boyu kilosu da yerinde maşallah kuzucuğa...
Sağol canım evet söylemiştin ben de aslında hareket değişikliği hissediyordum alt tarafta sürekli bi oynama ve vajinaya basınç oluyordu tam kestiremiyordum ümitlenmek istemiyrdum ama sevindim valla :))

Aminnnnnn Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tek sefer de sıkıntısız sağlıklı sıhhatli doğuralım inşaAllah ( doğuralım dedim bi tuhaf oldum yine )

Ay Esram ilki normal ben değiştim galiba babamın hastalığı üstüne vefatı beni panik bir insan yaptı. Babamdan sonra çarpıntı sorunumda başladı.
Hayırlısıyla atlatayım şu hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…