Yok canim korkma herkesinki farkli olur. Ben 2.geceden sonra istemedim agri kesici.
Ama ilk gun köpek gibi yalvardim
Ama benim anestezide bir problem olmustu yani hep ayni sey olacak diye bir sey yok.
Ama 3.gun falan damardan kan ilaci verildigini hatirliyorum mesela.
Ilk dogumda gerekliydi de simdi gerekmeyecek mi ki bunlar, ayni doktora gidiyorum simdi de.
Zaman gectikce uygulamalar da degisiyor herhalde.
Korkma ama ben ilk dogumuma kosarak gitmistim bir an once kurtulayim diye.
Simdi biraz daha farkli seyler hissediyorum
Merhaba kızlar
Doktor kontrölümüz vardı bugün
Benimki bir hafta önden gözüküyordu ama normale dönmüş şu an takvimdeki gibi
Tersti ama artık kafası aşagıda dönmüş yani sonunda :)
2.250 45 cm dedi
Her gün yürüyüş ve yoga yapar gibi bağdaş kurup oturup derin nefes alıp verme egzersizleri yap dedi
38 de çatı muayenesi yapıyormuş
Bizden bu kadar :)
Allah saglik versin kuzulara, hepsi bir şekilde olup bitecek, basa gelen cekikecek mecbur :)Önceden hep ilk bebek diye biran evvel göreyim sanciyi çekerim ama korkum dikişler diyordum, şimdi hepsinden korkar oldum arada eşime gıcıklığına diyorum bunun depozitosu varmı geri iade etmek istiyorum vs diye artik çok geç deyip gülüyoruz, ama şaka bi yana zaman yaklaştıkça müthiş bir korku ve heyecan basti , acaba ne yaşayacağım dönecek mi sezaryen mi olacağım normal mi çatı muayenesi istemiyorum , yapılması illa gereklimi vs kafamda deli sorularrrr:)))))
Bilmiyorumkızlar mama ne almaya karar verdiniz?
Ama senin ikinci dogumun niye bu kadar panik yapiyorsunKızlar merhabalar akşam bende dra gittim panik atak olmuşum galiba dra gidecem. En ufak bebeğin bir yerini dayamasını kasılma olarak düşünüyorum nefesim kesiliyor. Dr bi sıkıntı yok şimdilik dedi alttan rahim ağzımı ölçtü 3 cm çıktı dr çok normal dedi. Nstdr sancım hiç çıkmadı. Bebiş 2 hafta öndr gidyormuş dr bu takip edilsin doğum tarihini öne çekebiliriz dedi. Bu panik durumunu nasıl atlatacam bilmiyorum...
Cok gecmis olsun canimYa kızlar ben hala duzelemedim. grip öksürük geniz akıntısı fena. 1 haftayı geçti hiç böyle olmamıştım. ilaç yazdırdım bu ikinci antibiyotik ikisi de dokundu ishal karin agrisi yaptı ne yapayım sizce.
Doğal yollarla nasıl geçirebilirim vallahi yoruldum.
gözün aydın aysel ciğim bak demiştim ben sana dönecek diye :) boyu kilosu da yerinde maşallah kuzucuğa...Merhaba kızlar
Doktor kontrölümüz vardı bugün
Benimki bir hafta önden gözüküyordu ama normale dönmüş şu an takvimdeki gibi
Tersti ama artık kafası aşagıda dönmüş yani sonunda :)
2.250 45 cm dedi
Her gün yürüyüş ve yoga yapar gibi bağdaş kurup oturup derin nefes alıp verme egzersizleri yap dedi
38 de çatı muayenesi yapıyormuş
Bizden bu kadar :)
Hipp düşünüyorum canım ben ilk doğumda 6. gün gelmişti sütüm bunda daha çabuk gelir inşallah hastaneden de veriyorlar mama zaten bir de hast.nin karşında 20 tane eczane var gidip alırlar diye düşündüğüm için şimdi almayacağım ben...kızlar mama ne almaya karar verdiniz?
I ikizcan2016 Can'ım sabah sancıyla hastaneye gittim Doğuracam sandım meğer enfeksiyon olmuşum aslında çok su içen ve dikkat eden biriyim ama olmuş yine üromisin verdi doktor kendi doktorumda iç dedi ama içim rahat değil. Sen ne diyorsun?
@bugza @cordeliac I ikizcan2016 kızlar nasılsınız nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor hazırlıkları tamamladınız mı hiç yazmıyorsunuz artık ya...
Ayy kıyamam bu topicte en çok ikiz annelerine üzülüyorum zaten bizim çektiğimizin iki katını çekiyorsunuz her yönden Allah yardımcımız olsun hepimizi de sağ salim hayırlısıyla zamanında kurtarsın inşallah çok öptüm kolay gelsin sağlıcakla kal...canim walla ben pek giremiyorum 32 hafta bitiyor, dr her an hersey olabilir dedigi icin biraz tutustum, yastik yorgan yikama, nevresim yika utule.. o son rutuslara agirlik verdim, esim de yoktu bu hafta annem bizde kaldi, sagolsun birlikte hallettik baya bisey..
giremedim o yuzden :)
suan okudugum kitapta 1ay kala biberonlariniz dahi steril edilmis hazir beklio olmalisiniz diyor :))
onu okuyunca tutustum :)))
Ben de halledeyim biberonları ya. Siz nasıl yapacaksanız biberonlarını sadece kaynatsak kıcanim walla ben pek giremiyorum 32 hafta bitiyor, dr her an hersey olabilir dedigi icin biraz tutustum, yastik yorgan yikama, nevresim yika utule.. o son rutuslara agirlik verdim, esim de yoktu bu hafta annem bizde kaldi, sagolsun birlikte hallettik baya bisey..
giremedim o yuzden :)
suan okudugum kitapta 1ay kala biberonlariniz dahi steril edilmis hazir beklio olmalisiniz diyor :))
onu okuyunca tutustum :)))
Döner inş bence benimki geçen hafta döndü gece çok acıyla uyanmıştım o an dönüyordu bence :))Gozun aydin darisi basimiza artik insallah. Biz dun gittik hala makat gelis duruyor ama daha zamanimiz var donecegine inaniyorum :)
İnşallah dönsün tabi anne sözü dinlesin daha fazla büyümeden :))Dönüşün darısı bizlere inşaAllah bizim
Beyefendi dik duruyor otobüste yolculuk yapar gibi arada kiziyorum kendisine :))) ama bakalimm
Sağol canım evet söylemiştin ben de aslında hareket değişikliği hissediyordum alt tarafta sürekli bi oynama ve vajinaya basınç oluyordu tam kestiremiyordum ümitlenmek istemiyrdum ama sevindim valla :))gözün aydın aysel ciğim bak demiştim ben sana dönecek diye :) boyu kilosu da yerinde maşallah kuzucuğa...
Allah saglik versin kuzulara, hepsi bir şekilde olup bitecek, basa gelen cekikecek mecbur :)
Benim tecrübem var sozde ama olmayaydi daha iyiydi bence :)
Film seridi gibi derler ya öyle geciyor gözümün onunden bazi seyler, bir sey bilmeden doguma gitmek daha guzelmis kesinlikle :)
Allah yardimcimiz olsun
Ay Esram ilki normal ben değiştim galiba babamın hastalığı üstüne vefatı beni panik bir insan yaptı. Babamdan sonra çarpıntı sorunumda başladı.Ama senin ikinci dogumun niye bu kadar panik yapiyorsun
Sakin olmaya calis biraz, ilk dogumun normal miydi sezeryan mi?
Dogum kasilmasi oyle bir oluyor ki onu baska bir şeyle karistirman imkansiz.
Ilkine gore ben de daha heyecanliyim ama hep soyle düşünüyorum: ilk hissettigim sanci ya da kasilma dogru olsaydi simdiye kadar kirk kere dogururdum. Hala durduguma gore demek ki bunlar olagan süreç. Bebegin elini kolunu dayiyordur bir yerlere, kipirtilarini hissetmiyor musun o an? Ben bakiyorum bir yere yigiliyor kasiliyorum herhalde derken diger taraftan pit pit baska hareketler oluyor.
Kasilma sirasinda bebek oynamiyor bildigim kadariyla.
Icini ferahlatmaya calis az kaldi zaten erkenden pirtlatma cocugu boyle seyler dusunup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?