- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Allah kolaylık versin canım 1. sınıf kabus gibiydi özellikle 1. dönem herkes 1. sınıfta zor olur 2 ye geçince daha rahat olur bebek dediler Allah da öyle denk getirdi çok şükür...Benimki de 1 e baslayacak tam bebegin hareketlendigi emekledigi donemlere.
Isimiz zor :)
Bence de geç degil dönmesi için ama benim karnım dar ve 34. Hafta oldum dönmeseydi bence zor dönerdi sankiEgzersiz için 35. Hafta falan diyordu nette 31+1 şuan geçen sadece 1 kere denedim 10dk popo yukarıda tutamıyorum ;(
Canım ben popo kaldırma hareketini yaptım bu hareketler bebegi olduğu yerde rahatsız edip harekete geçiriyor en rahat edeceği pozisyon kafaları altta olan zaten normal olmaları gereken o oldugu için biz harekete geçirince aşagıya dönmeye çalışıyorlarmış. Yere uzan poponu baş seviyesinden 30-40 cm daha yüksekte tutmaya çalış koltuktan yastıklardan destek alarak yaptım ben :)) Bebek acayip harekete geçiyor zaten ittiriyor kendini :)mrs_aysel canım hareketleri bizede söylesen bizde yapsak doktora gittim dün makat gelişli dedi dönsün benim bebişimdeee =))
aman dikkat et kendine hem kızına hem bebişe lazımsın sen dahaAy Esram ilki normal ben değiştim galiba babamın hastalığı üstüne vefatı beni panik bir insan yaptı. Babamdan sonra çarpıntı sorunumda başladı.
Hayırlısıyla atlatayım şu hamileliği
Ayy hafi hayırlısıyla gelsin prensesler... bizim 2 ay var gibi ama iyice ağırlaştık.
Benim de öyle canım ikizler erken geliyor 4 yada 5 hafta tabi erken gelmezlerse
ALlah kolaylık versin canım... bizim 1. Sınıfımız çok rahat geçti inş. sizinde öyle olur...Benimki de 1 e baslayacak tam bebegin hareketlendigi emekledigi donemlere.
Isimiz zor :)
İnş. canım benim dra gidecem en azından bu dönemde destek almam iyi gelecekaman dikkat et kendine hem kızına hem bebişe lazımsın sen daha
çok düşünmemeye çalış kafanı dağıtacak şeyler yap az kaldı zaten inşallah sorunsuz geçsin en güzel şekilde
Ayy valla allah yardımcın olsun bana 2 kilo bebişle daral geldi. Kızımda iyi teyzesi damla antibiyotik toparladık baya... o zorluyor beni ödevlerimiz fazla sürekli başında oturuyorum babaya güvenmiyor anne sen öğretmensin srn anlarsın babam anlamaz diyoraminnn :)
siz agirlastiysaniz biz ölelim :))))
kizin nasil oldu canim?
Normal Doğum en önemli egzersizler nefes ve kegel egzersizleriymiş canım yürüyüş zaten olacak onu saymıyorum :)Kızlar yaptığınız egzersizleri videolarını filanda paylaşsanız faydalı olabilir. Netten bir iki baktım egzersizleri de doğru düzgün bişey bulamadım. Bir sürü saçma sapan şey çıkıyor.
Bence onla ilgisi yok benim yengem var hem 1.48 flndır boyu hem de aşırı zayıf ama 4 kez çok kolay normal Doğum yapmış2. doğumunu yapıcak anneler içinizde minyon tipli olan var mı..ben minyonum ufak tefek bişeyim o yüzden acaba çatım dar mıdır diye takılıyor aklıma?minyonlukla ilgisi var mı bu çatının?
İlk aylar için en iyisi sling diyorlar ama bende sarma konusunda tereddütlüyüm düzgün dolamak Lazım onu iyice öğrenmek lazımKızlar kanguru alan var mı? Slingi sarmak gözümde büyüyor boba 4g kangurunun içinde yeni doğan yastığı varmış yeni doğana uygunmuş. İki masraf olmasın diyorum hem sling hem kanguru. Fikri olan var mı? Ergobaby de var ama ona ayrıca yenidoğan için kılıf almak gerekli.
Tam tarih vermedi 3 hafta önceki kontrolde 8 hafta sonra alırız dedi engeç. Salı kontrol var bakalım ne diyecek? Sorma sağa yatsam tekme sola yatsam tekme uykusuzum sürekliaaaaa evet senin de ikizdi :))
bi an karistirdim kusura bakma, sen de iki yandan tekme yiyorsunnn :))
senin erkekti galiba, daha guclu vuruyolardir bi de :)
bizimkiler gecen hafta 1600gram olmuslardi..
2500 de alicam dedi dr..
36. 37. hafta arasi alacakmis daha erken gelmezlerse..
sana ne zaman diyor dr?
Canım ben popo kaldırma hareketini yaptım bu hareketler bebegi olduğu yerde rahatsız edip harekete geçiriyor en rahat edeceği pozisyon kafaları altta olan zaten normal olmaları gereken o oldugu için biz harekete geçirince aşagıya dönmeye çalışıyorlarmış. Yere uzan poponu baş seviyesinden 30-40 cm daha yüksekte tutmaya çalış koltuktan yastıklardan destek alarak yaptım ben :)) Bebek acayip harekete geçiyor zaten ittiriyor kendini :)
bi de karnın altına ses dinlettirin yada babası konuşsun diyorlar sesin geldiği yöne doğru harekete geçebilirmiş
Karanlık bi odada yine alttan ışık tutun diyorlar Bebek ışığa yönelirmiş.
inşallah öyledir canım..kemik yapım ince olunca acaba orada dar mıdır dedim ama bakalım inşallah değildir:) biz hamileler dert sıkıntı etcek bişey buluyoruz öyle yada böylee:) hayırlısı ile gelseydi bebişler kucağımızaaBence onla ilgisi yok benim yengem var hem 1.48 flndır boyu hem de aşırı zayıf ama 4 kez çok kolay normal Doğum yapmış
Annem de aynı şekilde 3 kardeşiz 3 müzde kesisiz dikişsiz yapmış ve çok minyondur o da.
Ben de öyleyim bakalım nasıl olcak :) kendini korkutma şimdiden
Canım ben biraz minyonum boyum 1.60 kilom şu anda 57 normalim 50-52 arası bildiğim kadarıyla çatı kemiğinin minyonlukla alakası yok nitekim ilk gebeliğimde dr kemik yapın müsait demişti...2. doğumunu yapıcak anneler içinizde minyon tipli olan var mı..ben minyonum ufak tefek bişeyim o yüzden acaba çatım dar mıdır diye takılıyor aklıma?minyonlukla ilgisi var mı bu çatının?
Aynen öyle her şeyi düşünüyoruz ince ince sonra da dert oluyor bende düşüne düşüne bunalıp kafayı yicek gibi oluyorum bazeninşallah öyledir canım..kemik yapım ince olunca acaba orada dar mıdır dedim ama bakalım inşallah değildir:) biz hamileler dert sıkıntı etcek bişey buluyoruz öyle yada böylee:) hayırlısı ile gelseydi bebişler kucağımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?