- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
İnşallah dönsün tabi anne sözü dinlesin daha fazla büyümeden :))
Egzersiz yapıyor musun dönsün diye ?
İnşallah dönsün tabi anne sözü dinlesin daha fazla büyümeden :))
Egzersiz yapıyor musun dönsün diye ?
Bende çok sevdim bu modu ama 34 ten sonra yürüyecem değilse doğuramayacamHayır :)) bi ara bayağı bi yürüyordum günde 6.5 km vs gözüm dönmüştü kolay doğum yapacağım yürüyüş yapman lazım diye :))) son 1 aydır ye iç yat modundayım:))
Modumu seviyimbu moddan çıkmam lazım yoksa sezaryen yolu görünüyor sanırım
En sinir bozucu olay haklısın. Erkekler bir yerde hasta moduna geçiyor. Bende diyorum yapmayacam yemek ama çocuk olunca kuzu kuzu kalkıp yapıyorum. Sakin olmaya çalış canım bebişini etkilemeOff sinirlerim bozuluyor benim son gunlerde surekli. Catacak yer ariyorum gibi ama bir yandan da bakiyorum hakliyim.
Su saat oldu yataktan kalktigimdan beri is yapiyorum. Sadece yemek vakitlerinde oturdum.
Esim de yapiyor sagolsun o da hic oturmadi ama benden cok sikayet ediyor halinden.
Ufacik bir sey yapsin beli agriyor, surekli yoruldugundan dem vuruyor.
Kucucuk kizim bile oturdugu yerden bir baskasinin destegini almadan kalkamaz oldu.
Hadi yemek yok simdi de.
Dolandilar dolandilar gecip oturdular iceri.
Hazirlamiyorum ben de gidip uzanacagim.
Sanki kocam is yaparken ben ayaklarimi uzatıp oturmusum gibi bir hali var ya da ben fazla alinganim asabim bozuluyor bu halleri gördükçe.
Ben de haftaya yıkamayı düşünüyorum canım 33 dolmuş olacak çantaları da hazırlarım artık...Benim de oglum icin tüm eksiklerim bitti. Artik sadece kendi eksiklerim kaldi. Ama yikamak icin erken diye düsünüyorum siz yikadiniz mi
Ablam sabaha karşı normal doğum yapmıştı. Hemen öğlen kendi isteğiyle çıkışını yaptılar. Dikişi olmasına rağmen . Yani herhangi bir durum söz konusu olmadığı sürece çıkartıolar:) Burası Türkiye . Aslında doktor kontrolunde olmak daha iyi sanki.
Ben ilk dogumumda 3 gece kaldim hastanede. Sezeryandi ve herhangi bir olumsuz durum yoktu. Sürekli serum vs verildi.
Simdi 2 gece kalacaksin dedi dr, oncekini dusununce az geliyor tabi.
Ama 1 gun de cok azmis yahu.
Agri kesici falan yapiyorlar surekli hastanede, evde nasil olacak o isler @ecrinny
Bende çok sevdim bu modu ama 34 ten sonra yürüyecem değilse doğuramayacam
Kizima hamileyken bu kadar zoruma gitmiyordu isler demek ki yapmiyordum:)En sinir bozucu olay haklısın. Erkekler bir yerde hasta moduna geçiyor. Bende diyorum yapmayacam yemek ama çocuk olunca kuzu kuzu kalkıp yapıyorum. Sakin olmaya çalış canım bebişini etkileme
Ben de halledeyim biberonları ya. Siz nasıl yapacaksanız biberonlarını sadece kaynatsak kı
Ben de 3 gündür atlatmaya çalışıyorum. Bağışıklık sistemimi güçlendirmesi için kuşburnu çayı içtim işe yaradığını düşünüyorum. öksürük içinde zencefil bal limon karışımı içiyorum. yatmadan önce rahat uyumak için karabiberli süt de içiyorum. Ben de işe yaradı çok ilerlemeden durduracak gibi. İnşallah senin de kısa sürede geçer. çok zor.Ya kızlar ben hala duzelemedim. grip öksürük geniz akıntısı fena. 1 haftayı geçti hiç böyle olmamıştım. ilaç yazdırdım bu ikinci antibiyotik ikisi de dokundu ishal karin agrisi yaptı ne yapayım sizce.
Doğal yollarla nasıl geçirebilirim vallahi yoruldum.
Benim de öyle canım ikizler erken geliyor 4 yada 5 hafta tabi erken gelmezlerseben steril etmek icin makine almistim onu kullanicam canim, kaynatmak da olur tabi, sonucta mikrobu kirilsin amac..
sizin daha vaktiniz var ama ya halledersiniz :)
benim doguma 1ay kaldi :))
Doğum sonrası beni acayip korkutuyor. Kızım 2. Sınıf ödevleri var babamızla hiç anlaşamıyor ödev yaparken inş sıkıntısız atlatırız bu süreciKizima hamileyken bu kadar zoruma gitmiyordu isler demek ki yapmiyordum:)
Simdi dedigin gibi evde cocuk olunca mecburen her seye kosturuyorsun.
Gectim iceri 10 dk uzandim sonra mecbur kalktim da neyse esim anladi en azindan geldi yardim ediyor.
Sagolsun yardimlarini inkar edemem ama insan yine de daha fazla beklentiye giriyor iste.
Bu isin bir de dogum sonrası var. Bakalim bebekle ne kadar yetisebilecegiz bu islere.
Ayy hafi hayırlısıyla gelsin prensesler... bizim 2 ay var gibi ama iyice ağırlaştık.ben steril etmek icin makine almistim onu kullanicam canim, kaynatmak da olur tabi, sonucta mikrobu kirilsin amac..
sizin daha vaktiniz var ama ya halledersiniz :)
benim doguma 1ay kaldi :))
Aynen nur cuğum benim oğlan da 2. sınıfa gidiyor ve ödevleri ben yaptırıyorum babası sabırsız kızıveriyor hemen hiç yapmak istemiyor onunla ne edeceğiz bilmiyorum... bir de kardeş kardeş diye zorla çocuk yaptırdı bana şimdi de karnım büyüyünce bebeğe alınanları görünce bana niye almadın diyor durup dururken sarılıp öpüp duruyor iyice düşkünleşti bana doğduğunda hastaneye gelmeyeceğim sıkılırım diyor :))Doğum sonrası beni acayip korkutuyor. Kızım 2. Sınıf ödevleri var babamızla hiç anlaşamıyor ödev yaparken inş sıkıntısız atlatırız bu süreci
Benimkide herkesin kardeşi var benim niye yok diye 1 yıl ağladı. Şimdilik bi sıkıntı yok ben vakacam ben uyutacam modunda ama nasıl olacak. Ödevler beni çok düşündürüyorAynen nur cuğum benim oğlan da 2. sınıfa gidiyor ve ödevleri ben yaptırıyorum babası sabırsız kızıveriyor hemen hiç yapmak istemiyor onunla ne edeceğiz bilmiyorum... bir de kardeş kardeş diye zorla çocuk yaptırdı bana şimdi de karnım büyüyünce bebeğe alınanları görünce bana niye almadın diyor durup dururken sarılıp öpüp duruyor iyice düşkünleşti bana doğduğunda hastaneye gelmeyeceğim sıkılırım diyor :))
Benimki de 1 e baslayacak tam bebegin hareketlendigi emekledigi donemlere.Doğum sonrası beni acayip korkutuyor. Kızım 2. Sınıf ödevleri var babamızla hiç anlaşamıyor ödev yaparken inş sıkıntısız atlatırız bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?