2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnşallah dönsün tabi anne sözü dinlesin daha fazla büyümeden :))
Egzersiz yapıyor musun dönsün diye ?

Hayır :)) bi ara bayağı bi yürüyordum günde 6.5 km vs gözüm dönmüştü kolay doğum yapacağım yürüyüş yapman lazım diye :))) son 1 aydır ye iç yat modundayım:))
Modumu seviyim bu moddan çıkmam lazım yoksa sezaryen yolu görünüyor sanırım

Off sinirlerim bozuluyor benim son gunlerde surekli. Catacak yer ariyorum gibi ama bir yandan da bakiyorum hakliyim.
Su saat oldu yataktan kalktigimdan beri is yapiyorum. Sadece yemek vakitlerinde oturdum.
Esim de yapiyor sagolsun o da hic oturmadi ama benden cok sikayet ediyor halinden.
Ufacik bir sey yapsin beli agriyor, surekli yoruldugundan dem vuruyor.
Kucucuk kizim bile oturdugu yerden bir baskasinin destegini almadan kalkamaz oldu.
Hadi yemek yok simdi de.
Dolandilar dolandilar gecip oturdular iceri.
Hazirlamiyorum ben de gidip uzanacagim.
Sanki kocam is yaparken ben ayaklarimi uzatıp oturmusum gibi bir hali var ya da ben fazla alinganim asabim bozuluyor bu halleri gördükçe.

Bende çok sevdim bu modu ama 34 ten sonra yürüyecem değilse doğuramayacam

Kızlar yaptığınız egzersizleri videolarını filanda paylaşsanız faydalı olabilir. Netten bir iki baktım egzersizleri de doğru düzgün bişey bulamadım. Bir sürü saçma sapan şey çıkıyor.

En sinir bozucu olay haklısın. Erkekler bir yerde hasta moduna geçiyor. Bende diyorum yapmayacam yemek ama çocuk olunca kuzu kuzu kalkıp yapıyorum. Sakin olmaya çalış canım bebişini etkileme

Bende okudukca sasiriyorum hele ki 1 2 gunde sezeryanla eve yolluyorlar

Bende çok sevdim bu modu ama 34 ten sonra yürüyecem değilse doğuramayacam

Aynen canım doguramayacam bu gidişte, bebek döndürme egzersizleri yazdım google amcaya görsellerde aşağı inerken. Normalle sezaryen görüntüsü geldi Oyyyyy içim kıyıldı. Ayyy bu çocuk nasıl çıkacak diye strese girdim ;((

En sinir bozucu olay haklısın. Erkekler bir yerde hasta moduna geçiyor. Bende diyorum yapmayacam yemek ama çocuk olunca kuzu kuzu kalkıp yapıyorum. Sakin olmaya çalış canım bebişini etkileme
Kizima hamileyken bu kadar zoruma gitmiyordu isler demek ki yapmiyordum:)
Simdi dedigin gibi evde cocuk olunca mecburen her seye kosturuyorsun.
Gectim iceri 10 dk uzandim sonra mecbur kalktim da neyse esim anladi en azindan geldi yardim ediyor.
Sagolsun yardimlarini inkar edemem ama insan yine de daha fazla beklentiye giriyor iste.
Bu isin bir de dogum sonrası var. Bakalim bebekle ne kadar yetisebilecegiz bu islere.

Ben de halledeyim biberonları ya. Siz nasıl yapacaksanız biberonlarını sadece kaynatsak kı

ben steril etmek icin makine almistim onu kullanicam canim, kaynatmak da olur tabi, sonucta mikrobu kirilsin amac..
sizin daha vaktiniz var ama ya halledersiniz :)
benim doguma 1ay kaldi :))

Ben de 3 gündür atlatmaya çalışıyorum. Bağışıklık sistemimi güçlendirmesi için kuşburnu çayı içtim işe yaradığını düşünüyorum. öksürük içinde zencefil bal limon karışımı içiyorum. yatmadan önce rahat uyumak için karabiberli süt de içiyorum. Ben de işe yaradı çok ilerlemeden durduracak gibi. İnşallah senin de kısa sürede geçer. çok zor.

Doğum sonrası beni acayip korkutuyor. Kızım 2. Sınıf ödevleri var babamızla hiç anlaşamıyor ödev yaparken inş sıkıntısız atlatırız bu süreci

Kızlar kanguru alan var mı? Slingi sarmak gözümde büyüyor boba 4g kangurunun içinde yeni doğan yastığı varmış yeni doğana uygunmuş. İki masraf olmasın diyorum hem sling hem kanguru. Fikri olan var mı? Ergobaby de var ama ona ayrıca yenidoğan için kılıf almak gerekli.

ben steril etmek icin makine almistim onu kullanicam canim, kaynatmak da olur tabi, sonucta mikrobu kirilsin amac..
sizin daha vaktiniz var ama ya halledersiniz :)
benim doguma 1ay kaldi :))
Ayy hafi hayırlısıyla gelsin prensesler... bizim 2 ay var gibi ama iyice ağırlaştık.

Doğum sonrası beni acayip korkutuyor. Kızım 2. Sınıf ödevleri var babamızla hiç anlaşamıyor ödev yaparken inş sıkıntısız atlatırız bu süreci
Aynen nur cuğum benim oğlan da 2. sınıfa gidiyor ve ödevleri ben yaptırıyorum babası sabırsız kızıveriyor hemen hiç yapmak istemiyor onunla ne edeceğiz bilmiyorum... bir de kardeş kardeş diye zorla çocuk yaptırdı bana şimdi de karnım büyüyünce bebeğe alınanları görünce bana niye almadın diyor durup dururken sarılıp öpüp duruyor iyice düşkünleşti bana doğduğunda hastaneye gelmeyeceğim sıkılırım diyor :))

Benimkide herkesin kardeşi var benim niye yok diye 1 yıl ağladı. Şimdilik bi sıkıntı yok ben vakacam ben uyutacam modunda ama nasıl olacak. Ödevler beni çok düşündürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…