Benim Allah a şükür bir sorunum yok. Oruç tutmayı düşünüyorum. Rabbim yardım eder. Gerçekten dini bütün bir doktora sormak lazım. Bence şimdiki doktorların hepsi tutma der. Eğer zorlanırsam tutmayacağım. Sahurda ve iftarda yeterince sıvı alır ve beslenirsem sorun olmaz diye düşünüyorum. Ankarada şuan havalar serin. İnşallah ramazanda da böyle olurKizlar kalçanizda bacaginizda agrı varmi birde ramazanda oruç tutacakmisinz sizede danisaym bi dedim
Gonlunden ne geciyorsa Allah onu nasip etsin insallahBu hamileliğim çok farklı. Oğlumda bir kere bile midem bulanmadi. Bunda acayip bulantım var. Belim çok ağrıyor bir de. Kız mi acaba diyorum
Balık yumurta süt hayatımda yok şu an. Bebek beslenemiyormudur diye çok korkuyorum.Bende oyleyim demir eksikligide var sapsarıyım rengim benzim attı
Ilk 3 ay bebek kendini besliyor diyorlar ama bilemiyorum ki ben sut iciyorum suan hic te sevmem ama napiyimBalık yumurta süt hayatımda yok şu an. Bebek beslenemiyormudur diye çok korkuyorum.
Evet doktor geçen kontrolumde söyledi ilk üç ay yediklerimizden beslenmiyomus doktor kilolarca et yesen sut içsen ona gitmiyo 3 aydan sonra yediklerimizden beslemiyormuşIlk 3 ay bebek kendini besliyor diyorlar ama bilemiyorum ki ben sut iciyorum suan hic te sevmem ama napiyim
Bende tam anlamıyorum ama şimdi resme bakınca normalde sagda oluyor dıyelım. Ozaman karnımıza tutunca soldamı oluyor keseBak bakalim teyzesi
Ben soldan yumurtluyorum o yuzden kese solda canımBende tam anlamıyorum ama şimdi resme bakınca normalde sagda oluyor dıyelım. Ozaman karnımıza tutunca soldamı oluyor kese
Doğru duymuşum demekkiEvet doktor geçen kontrolumde söyledi ilk üç ay yediklerimizden beslenmiyomus doktor kilolarca et yesen sut içsen ona gitmiyo 3 aydan sonra yediklerimizden beslemiyormuş
Ben istanbul'dayim dr.um Bülent Kars kartalda gulen tıp merkezinde çok başarılı ve muhteşem bir insan iyi ki varmavili33 hangi şehirdesiniz doktorunuz kim merak ettim daha gebe kalmadan pıhtılaşma testi yapan doktor benim hayallerimde ki doktordu ama bulamadım
Ultrason resmı duruyomu canım oğlunun. 8 haftalık falanKeseye göre cinsiyet tahminini ben de duymustum
Oglum sağ taraftaydı ve resimde uzun çıkıyordu tam soylenilen gibi.
Bu pazartesi doktorun hangi tarafa bakacağına dikkat edeceğim ve resme tabi
Var ama foto yukleyemedimUltrason resmı duruyomu canım oğlunun. 8 haftalık falan
Canım benim doktorum hurma yeme dedi. Rahim de açılma yapıyormus. Bir de maydanoz ,dereotu ve nar yeme dedi.o yüzden onları hayatımdan çıkardım. Bulantı için soda içiyorum o iyi geliyor birazKızlar bu haftalarınızda kurutulmuş hurma yiyen oldu mu?
Şimdi benim iki gundur bulantilarim tavan yaptı. Içtiğim suyu bile çıkartır haldeydim. Kaç gündür de canım hurma istiyordu, geçiyordu ama bugün artık aşerdim resmen. (Bulantiya en iyi gelen şeymiş bu arada. Vücut boşuna istemiyor demek.) Yaklaşık 15 tane kadar yedim ama sonra okuyunca, hurmanin erken gebelikte tavsiye edilmedigini gördüm. Düşük tehlikesi yaratabiliyormus. Bulantim da azaldı bu arada ama şimdi de tedirgin oluyorum bir şey olacak diye.
Kızlar bu haftalarınızda kurutulmuş hurma yiyen oldu mu?
Şimdi benim iki gundur bulantilarim tavan yaptı. Içtiğim suyu bile çıkartır haldeydim. Kaç gündür de canım hurma istiyordu, geçiyordu ama bugün artık aşerdim resmen. (Bulantiya en iyi gelen şeymiş bu arada. Vücut boşuna istemiyor demek.) Yaklaşık 15 tane kadar yedim ama sonra okuyunca, hurmanin erken gebelikte tavsiye edilmedigini gördüm. Düşük tehlikesi yaratabiliyormus. Bulantim da azaldı bu arada ama şimdi de tedirgin oluyorum bir şey olacak diye.
Canım benim doktorum hurma yeme dedi. Rahim de açılma yapıyormus. Bir de maydanoz ,dereotu ve nar yeme dedi.o yüzden onları hayatımdan çıkardım. Bulantı için soda içiyorum o iyi geliyor biraz
Kızlar bu haftalarınızda kurutulmuş hurma yiyen oldu mu?
Neyse bi kereden bişey olmaz Allahın izniyle. Soda günde 3 taneye izin verdi doktorumCanim o kadar istedi ki. Dayanamadım. Sonra okuyunca korktum.Evet içinde potasyum ihtiva eden gıdalar bulantıya iyi geliyormuş. Maden suyu ve muz da iyiymiş. Ben normalde çok maden suyu içerim ama bitmişti bu sefer.
ben günde 3 tane falan yiyorum siz çok yemişsiniz ama Allahın izniyle birşey olmaz bundan sonra biraz dikkat edin . Hurmayı genelde son aylarda bol bol tavsiye ediolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?