Tesekkur ederim biraz rahatladim çok sıkıntılı oldugunu anlatiyorlar o yuzden merak ettim düşük sebebinin buyuk bölümü kan pıhtılaşması sebebiyle ortaya cikiyormus cok iyi bir doktorum varda bu testleri hamile kalmadan once istemisti hatta testler cikinca kontrol icin gidicektik bi baktim hamileyim Allah yardimcimiz olsun gobegim mosmor ve igneyi yaparken gozumden yaş geliyo
Ne demek rica ederim. Bişey sormak istersen yardimci olurum elimden geldiğince. Igne işi hakikaten çok kötü. Yaniyo resmen gobegim. Oğlum' anne bu halin ne' diyo Doktorumu ben de çok seviyorum. 7 senelik doktorum arkadaş gibiyiz zaten
Ne demek rica ederim. Bişey sormak istersen yardimci olurum elimden geldiğince. Igne işi hakikaten çok kötü. Yaniyo resmen gobegim. Oğlum' anne bu halin ne' diyo Doktorumu ben de çok seviyorum. 7 senelik doktorum arkadaş gibiyiz zaten
Kizlar ben acliktan ölüyorum ya canım hic bi sey istemiyo hayatimdan bezdim sut yumurta yogurt meyve tiksindim bu gun bi kalp atisini duysam hamile oldugumu azda olsa anlıycam şu asermeler baslasada karnım doysa
Kızlar iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Şuan iyiyim tutundurma iğnesi yapıldı progestan yutuyorum. Zaten geldiğimde kalp atışını görmüştüm. Müdahalemi acil doktoru yaptı ve demir bir alet takıp öksürttü beni kalp atışını duymadan önce internetten baktım demir aletin adı spekulummuş ondan çok korktum. Bebeğime zarar verir mi vermez mi merak ediyorum. Daha önce yaşayan oldu mu? Şuan çok iyiyim merak etmeyin kanamam durdu gibi doktor daha hiç gelmedi ama gelse şu spekulumu soracağım. İyi günler
Kizlar merhaba size birsey soracagim ben dr a gittigimde ultrason kagidi verdi ultrason kagidinda iki tane deger var.sizdede oyle oldu mu hangisine inanacagimi sasirdim.bi 6 hafta 1 gun yaziyor birdr 6 hafta 5 gunluk yaziyor boyunu bi 7.3mm yaziyor birde 4.3 mm yaziyor hangi degeri baz alicam anlayamadim
Kizlar hafta sonu diye uzun uzuuun uyurum diye demistim, ama her 3 saatte felan tuvalete kalkmak zorunda kaldim. Sözdede varmi bi sik sik tuvalete gitmek? Gercekten bazen cildirtmak noktasina geliyorum
Kızlar iki gündür hafiften adet Ağrım var. Biraz bel ve bacak Ağrım ayrıca. Sizde de böyle mi? Regl zamanları yaklaşınca ağrı olur diye duymuştum. Doğruluğu var mı ki? Adet Zamanıma az kaldı aslında. Sat a göre 8+3 doktora göre 7+4 üm.
Çok soru sordum ama bi de alıntı problemim var. Doktor fitil ve krem verdi ama prospektüste hamileliğin ilk üç ayında kullanmayın diyor. Neden verdi ki doktor öyleyse?