Çok geçmiş olsun sağlıkla al bebeğini kucağına
Spekulum normalinde smear testinde kullaniliyor. Doktorun bir bildigi vardir heralde. Yine icini rahatlatmak adina kesinlikle sorabilirsin canim.
Ve kanamanin durmasina cok sevindim canim. Umarim hersey yolunu girer
Bu kadar milimlere takılmayın ben sabah doktora gitmiştim 9 mm dedi. Akşam kanamalı acile gittim 12 mmdi. Daha sabah 9du dedim her zaman aynı olmaz dedi.Benim de öyle. Doktor bi enden bi boydan ölçtü. 4 mm ve 8 mm... Ona göre de gebelik haftası otomatik değişiyor. Uzun olanı alacaksın dedi.
Benim de dün başladı kanamam şimdi kesildi çok küçük lekeler oluyor korkuyorum. RAbbim beneklerimizi bize bağışlasın inşBenim bu lekelenmem ne olacak boyle bilmiyorum bi oluyor kesiliyor sonra yine oluyor iki gundur yine var.isin kotu tarafi calisiyorum raporluyum ise basladigimda yine gelirse yine rapor al bu hamileligim raporla gececek galiba.hem calisip hem hamile olmak cok sikintili.ev hanimi olanlar kiymeyini bilin valla
Benim bu lekelenmem ne olacak boyle bilmiyorum bi oluyor kesiliyor sonra yine oluyor iki gundur yine var.isin kotu tarafi calisiyorum raporluyum ise basladigimda yine gelirse yine rapor al bu hamileligim raporla gececek galiba.hem calisip hem hamile olmak cok sikintili.ev hanimi olanlar kiymeyini bilin valla
Benim bu lekelenmem ne olacak boyle bilmiyorum bi oluyor kesiliyor sonra yine oluyor iki gundur yine var.isin kotu tarafi calisiyorum raporluyum ise basladigimda yine gelirse yine rapor al bu hamileligim raporla gececek galiba.hem calisip hem hamile olmak cok sikintili.ev hanimi olanlar kiymeyini bilin valla
Amin canim benim.butun dusuk riski olan anneler ocak topinginde toplanmisiz.kan cekiyor demekki:)))oncekinde ekim annesiydim bir iki kisiydi dusuk riski olan.cok merak ediyorum kalan 7 ayim nasil gececek.gerci Rabbim bebislerimize saglik sihhat versinde raziyim ben bu lekelenmelereBenim de dün başladı kanamam şimdi kesildi çok küçük lekeler oluyor korkuyorum. RAbbim beneklerimizi bize bağışlasın inş
Amin canim benim.butun dusuk riski olan anneler ocak topinginde toplanmisiz.kan cekiyor demekki:)))oncekinde ekim annesiydim bir iki kisiydi dusuk riski olan.cok merak ediyorum kalan 7 ayim nasil gececek.gerci Rabbim bebislerimize saglik sihhat versinde raziyim ben bu lekelenmelereBenim de dün başladı kanamam şimdi kesildi çok küçük lekeler oluyor korkuyorum. RAbbim beneklerimizi bize bağışlasın inş
Istirahat edecen diyor nasil edeyim 7 aylik yaramaz bi oglum varValla canım tamamen sıkıntısız bir gebelik geçirmeme rağmen çalışıyor olsam yapamazdım diye düşünüyorum.
Şükürler olsun ki evdeyim en azından istediğimde uyuyabiliyorum.
Dr ne diyor lekelenmene?
AmiiiinnnnAynen kızlar calisan hamisler icin cok zor
Allah yardimciniz olsun
inşallah canım haber et bize mutlaka..
Insallah canim.neyseki yazin hamileligimiz ilk aylari olacak cok sikinti cekmeyiz.son ay cok sikintili oluyor yatakta donemiyonya bu gün aynı şeyi düşündüm cidden . Çok şükür rahat bir işim olmasına ragmen bu aralar gelmek eziyet evimde yatıyım istiyoorum havada bugün nanılmaz sıcak napcaz acaba o ciddi sıcaklarda evden çıkmak bile eziyet olacak sanırım... bide leke varsa tabiki sürekli yatmak gerekir. Umarım daha olmaz.
Insallah canim.neyseki yazin hamileligimiz ilk aylari olacak cok sikinti cekmeyiz.son ay cok sikintili oluyor yatakta donemiyon
Benim göğüslerimde çok ağırıyor. Acaba bende alsammmı. Aynen dediğin gibi yürürken bile ağırıyorlar sadece sırt üstü yatıyorum bende koyulaşma olmadı. bir yerde alttan destekleyen sütyenlerle şikayetleriniz azalır diyordu. Lcw yakın bana akşam giderken bende bakayımbide benimkiler büyüdü birazcık. Benim annem emekli ebe 25 yılı hamilelerin içinde geçmiş senin cildin kurudur. aktardan bağdem yağı al sür karnına valla çatlak çatlak olursun dedi. akşam aktarada uğrıyım bari
tatlım endişelenme hemen eğer bebiş iyise sıkıntı yok başka topicde tanışdığım arkadaşlar var sürekli lekelenmeleri ve hafif kanamaları olmuş hamilelik boyunca. tedirgin olur tabiiki insan ama içini ferah tut. bu arada ikisinde kızı olacak acaba kanamalı olunca kızmı oluyorBenim bu lekelenmem ne olacak boyle bilmiyorum bi oluyor kesiliyor sonra yine oluyor iki gundur yine var.isin kotu tarafi calisiyorum raporluyum ise basladigimda yine gelirse yine rapor al bu hamileligim raporla gececek galiba.hem calisip hem hamile olmak cok sikintili.ev hanimi olanlar kiymeyini bilin valla
sorma tatlım ya bitti yarın başlıyorum tekrar nası olacak bilmiyorum ama eğer dayanamazsam mecbur yine rapor alacağım. bugün ne yediysem kustum ilacada güvenemezsem artık yandımslm cnm is iznin bitmisti galiba nasıl calusuyorsun ya bulantilar laa allah yardimcilari olsun calisan hamislerin
Geçmiş olsun canımAmin canim benim.butun dusuk riski olan anneler ocak topinginde toplanmisiz.kan cekiyor demekki:)))oncekinde ekim annesiydim bir iki kisiydi dusuk riski olan.cok merak ediyorum kalan 7 ayim nasil gececek.gerci Rabbim bebislerimize saglik sihhat versinde raziyim ben bu lekelenmelere
Benımde kızıma hamıleyken kahverengi lekelerım oluyordu. Ama bu haftalarda değil bıraz daha sonraki haftalardaydı.tatlım endişelenme hemen eğer bebiş iyise sıkıntı yok başka topicde tanışdığım arkadaşlar var sürekli lekelenmeleri ve hafif kanamaları olmuş hamilelik boyunca. tedirgin olur tabiiki insan ama içini ferah tut. bu arada ikisinde kızı olacak acaba kanamalı olunca kızmı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?