İyi geceler hamileler, yarın ilk randevuma gideceğim, kızıma hamileyken bu haftaya kadar 2-3 kere gitmiştim doktora, ikinci Bebek olunca be peşpeşe olunca heyecan bayagı az oluyor :) kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştunuz sizler?ben yarın 6+3 olacağım duyulurmu acaba
İyi geceler hamileler, yarın ilk randevuma gideceğim, kızıma hamileyken bu haftaya kadar 2-3 kere gitmiştim doktora, ikinci Bebek olunca be peşpeşe olunca heyecan bayagı az oluyor :) kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştunuz sizler?ben yarın 6+3 olacağım duyulurmu acaba
Benide 2 hafta süründüren bulantılar tiksinmeler 3 gündür yok çok sakin geçiyor hatta bugün soğan bile kavurdum hatta yaptıgım o soganlı yemegi bile iştahla yedim. Tırsmaya başladım bende eşime diyorum böyleyken böyle durum sanada hiç bişi yaranmıyor dedi
Sana da günaydın canım. Kabızlık ve gaz konusuna katılıyorum. Çok fena. Resmen benim de karnımın içinde gaz yumruları oluşuyor. Ben de süt tüketiyorum bol bol o daha da fena yapıyordu. Şimdi laktozsuz süt almaya başladım. Ciddi fark var sindiriminde. Tavsiye ederim. Insanı karın ağrısından iki büklüm etmiyor en azından.
Gaz başlarda vardı geçti ama şu kabızlık çok fena zaten normalde de sık sık yaşadığım bir problem şuan durum çok fena bitkisel çözümlerde kullanamıyoruz napıcaz biz