2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne güzel Allah kabul etsin canım. Hazır hissediyo olman da çok güzel sonraki kontrollerde ben de detaylı konuşayım bu konuyu doktorumla

Kahvaltidan sonra gene lekelenme olmuş

Benim hamile oldugumu ogrendigimden beri lekelenmem var ara ara yoruldugumda oluyor bir kere az kanamam olmustu ogun temizlik yapmistim kontrollerime gidoyorum bebekte bi sikinti yok Allaha şükür.her lekelenmede dra gitmiyorum.ama kanama oldugunda gitmek lazim

Kizlar iki gundun feci bi bel agrim var ayakta duramiyorum. Ne ilac icebiliyorum ne bisey hamile olmasam yaki bandi kullanirdim ne yapacagimi sasirdim

Bende dün gittim ilk muayenemi oldum bebeğide kalp atışınıda gördük doktor herşey yolunda dedi. Sat la uyumlu dün tam 6 haftalıktı. Testleri istedi ve 15 gün sonra kontrole çağırdı. Ben ayın 9una da devletten randevu almıştım. Ona giderim artık tahlilleri orada veririm inşallah diye düşünüyorum hayırlısı bakalım.

Hayırlı olsun bebeğiniz. Ben dün tam 6 haftalıkken karından bebeğide kalp atışınıda gördüm. İnşallah sizde görürsünüz.

Gözünaydın canım

Kahvaltidan sonra gene lekelenme olmuş
Doktora gorunmelisin mutlaka.
20 gundur benim 2 defa lekelenmem oldu ama dr dusebilir ona gore hareket et diyor.
Ve bir defa olmasi her an yeniden olabilecegi anlamina gelirmis.
Hic vakit kaybetmeden doktorunla gorus, belki ilac vs verir.
Calisiyorsan rapor alabilirsin vs vs kisacasi dikkat etmek gerekli

Hayırlı olsun canım peki ilk bebeğini emziriyor musun

Merhaba arkadaşlar,
ben de inşallah Ocak annesi olmaya adayım :) biçoğunuzun mide bulantılarından ya da farklı belirtilerden bahsettiğini görüyorum. Benim derdim de hiçbişey hissedemiyor olmam Ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı, ne karın ağrısı hiçbirşey hissetmiyorum. Kan sonucum da olmasa hamile olduğuma inanamayacağım.
Bu arada listeye eklerseniz sevinirim
şehir: istanbul, meslek: memur, sat: 25/04/2016, doğum tarihi: 30/01/2017, cinsiyet tahmini erkek, 1. bebek

Gel gel belirtisiz ben varım iyotsuztuz var. benim tek belirtim silikonlu göğüslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…