Ne güzel Allah kabul etsin canım. Hazır hissediyo olman da çok güzel sonraki kontrollerde ben de detaylı konuşayım bu konuyu doktorumlaGünaydın canim Rabbim. Hepimize isteyen herkese nasip etsin ama inş ben bu sefer normal.istyrm benim kziim oturur pozisyonda olduğu için olmamistir bağdaşmayan kurup oturmuş ben umrede yim suan bende pek giremiyrm burdan bi ot var onu aldım. Doğum yaparken suya koyuyorsun duası var onu okuyosun ve doğumu kolaylastiriyor inş bu sefer hazır hissediyorum kendimi
Ultrason cihazıyla da alakalı bu ölçümler. Sağlıklı büyüsünler de uzunlukları önemli değilBu kadar milimlere takılmayın ben sabah doktora gitmiştim 9 mm dedi. Akşam kanamalı acile gittim 12 mmdi. Daha sabah 9du dedim her zaman aynı olmaz dedi.
Kahvaltidan sonra gene lekelenme olmuşLekelenmeleriniz için doktora gittiniz mi ne dedi. Ben kanama yüzünden hastanede yattım. Pazartesi sabah çıktım dün akşam lekelenmem oldu kanama gibi değil lekelenme gibi. Hastanedeyken kesilmişti. Hiçbir şey de yapmıyorum sadece tuvalete kalkıyorum. Lekelenme olmuş bir daha olmadı doktora gitsem mi
Benim hamile oldugumu ogrendigimden beri lekelenmem var ara ara yoruldugumda oluyor bir kere az kanamam olmustu ogun temizlik yapmistim kontrollerime gidoyorum bebekte bi sikinti yok Allaha şükür.her lekelenmede dra gitmiyorum.ama kanama oldugunda gitmek lazimLekelenmeleriniz için doktora gittiniz mi ne dedi. Ben kanama yüzünden hastanede yattım. Pazartesi sabah çıktım dün akşam lekelenmem oldu kanama gibi değil lekelenme gibi. Hastanedeyken kesilmişti. Hiçbir şey de yapmıyorum sadece tuvalete kalkıyorum. Lekelenme olmuş bir daha olmadı doktora gitsem mi
Benim kanamadan sonra lekelenmem 1 hafta surdu.en onemlisi istirahat etmekKahvaltidan sonra gene lekelenme olmuş
Bende dün gittim ilk muayenemi oldum bebeğide kalp atışınıda gördük doktor herşey yolunda dedi. Sat la uyumlu dün tam 6 haftalıktı. Testleri istedi ve 15 gün sonra kontrole çağırdı. Ben ayın 9una da devletten randevu almıştım. Ona giderim artık tahlilleri orada veririm inşallah diye düşünüyorum hayırlısı bakalım.5+2'de vajinal ultrasonla keseyi,6+1'de vajinal ultrasonla kalp atışlarını gördük.
Karnım zaten belliydi benimşimdi de davul gibi. Hem gaz hem kabız. Havaya ucacagım. Göğüslerim renk değiştirmedi daha.Uçları belirgin biraz daha. Bir de acıyorlar tabi. Acı 3 haftadır var.
LCW bakayım ben de
etrafındaki minik bezeler de belirginleşti mi?
Hayırlı olsun bebeğiniz. Ben dün tam 6 haftalıkken karından bebeğide kalp atışınıda gördüm. İnşallah sizde görürsünüz.Merhaba Ocak anneleri Adayları . Bende nasipse Ocak annesi olucam.6 ay önce ilk anneliği yaşadım... 2.bebeğim olucak Allah'ın izniyle. Yakın aralıklarla 2gebelik olunca yorgunluk biraz daha fazla oluyor ama onun dışında bir belirti yok şimdilik.
Haftaya kontrole gidicem insallah keseyi görür kalp atışlarını duyarız. Suan 6+1 iz. Rabbim hepimize uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin ...
Gözünaydın canımBende dün gittim ilk muayenemi oldum bebeğide kalp atışınıda gördük doktor herşey yolunda dedi. Sat la uyumlu dün tam 6 haftalıktı. Testleri istedi ve 15 gün sonra kontrole çağırdı. Ben ayın 9una da devletten randevu almıştım. Ona giderim artık tahlilleri orada veririm inşallah diye düşünüyorum hayırlısı bakalım.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Ben dün tam 6 haftalıkken karından bebeğide kalp atışınıda gördüm. İnşallah sizde görürsünüz.
Geçmiş olsun çalışıyosan zor olur. Evdeysen istırahat etmen şart. Çokda geçmezse doktora bır danış canım.Kizlar iki gundun feci bi bel agrim var ayakta duramiyorum. Ne ilac icebiliyorum ne bisey hamile olmasam yaki bandi kullanirdim ne yapacagimi sasirdim
Doktora gorunmelisin mutlaka.Kahvaltidan sonra gene lekelenme olmuş
Hayırlı olsun canım peki ilk bebeğini emziriyor musunMerhaba Ocak anneleri Adayları . Bende nasipse Ocak annesi olucam.6 ay önce ilk anneliği yaşadım... 2.bebeğim olucak Allah'ın izniyle. Yakın aralıklarla 2gebelik olunca yorgunluk biraz daha fazla oluyor ama onun dışında bir belirti yok şimdilik.
Haftaya kontrole gidicem insallah keseyi görür kalp atışlarını duyarız. Suan 6+1 iz. Rabbim hepimize uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin ...
Gel gel belirtisiz ben varımMerhaba arkadaşlar,
ben de inşallah Ocak annesi olmaya adayım :) biçoğunuzun mide bulantılarından ya da farklı belirtilerden bahsettiğini görüyorum. Benim derdim de hiçbişey hissedemiyor olmamNe mide bulantısı ne göğüs ağrısı, ne karın ağrısı hiçbirşey hissetmiyorum. Kan sonucum da olmasa hamile olduğuma inanamayacağım.
Bu arada listeye eklerseniz sevinirim
şehir: istanbul, meslek: memur, sat: 25/04/2016, doğum tarihi: 30/01/2017, cinsiyet tahmini erkek, 1. bebek
Bende o da yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?