2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hamileler kullanamiyorsa doktor bunu neden yaziyor ki anlamiyorum hamilelerin kullanacagi baska ilaclarda mutlaka vardir sen bol bol su ic canım
Bebeğe zararı olmazmış şimdilik sadece son aylara kadar enfeksiyon geçmezse erken doğum riski olabilir dedi evet kadın doğum doktorum verdi sordum bebeğe zararı olmaz mı diye bebekle ilgili bişey demedi sadece idrarda enfeksiyon çıkan tüm hastalara veriyorum dedi bebeği düşünmüyor bu konularda doktorlar sadece anneyi düşünüyorlar bir de ilk 3 ay yani üç ayı atlatmış olsam neyse dicem de ya bir anormallik olsa bebekte ilaç yüzünden ben kendimi affedebilir miyim adamlar açık açık yazmışlar prospektüsünde hamileyken kullanılmamalıdır diye ve parantez içinde özellikle ilk 3 ayda yazıyor yani kullanmam ben bol su içmeye çalışıcam ve 1 ay sonra kontrole gittiğimde tekrar idrar tahlili yapmasını isterim

Yani enfeksiyonun bebeğe zararı olmaz dedi sadece ilerlerse senin böbreklerine vurur dedi bebek açısından sadece son aya kadar geçmezse erken doğum riski olabilir dedi beklicem 12 hafta bitene kadar kendi kendine geçmesini bakalım

Can'ım bol su iç benim de bulantıdan dolayı suyu görmek istemiyorum ama mecbur bir de çamaşırlarını mutlaka yüksek derecede yıka ve ütüle bu dönem enfeksiyon çok olur

Mrh .kızlar bugün 6+3 gün oldu cok sukur 2 gündür yemek yedikten sonra aşırı baş dönmesi yaşıyorum gözlerim kararıyor aya kalkamıyorum. Bu durumu yaşayan varmı.

Yinede baska bi doktoralka konus canim

Benim kanamadan sonra lekelenmem 1 hafta surdu.en onemlisi istirahat etmek
Benim kanamam oldu septik müdahalede yattım son 2 gün kesilmişti sonra çıkardılar beni hastaneden çıkarken kalp atışı da vardı 1 gün evde de olmadı dün ve bugün çok çok az lekelenme geldi kahverengi. Geçen gebeliğim düşükle sonuçlandı ondan çok pinpirikliyim.

İlacım var zaten progestan verdi hastanede yattığımda da 3 iğne yaptılar bunun dışında ne yapabilirler ki

Can'ım Van'a bişey demedi iki gün iğne ilaç tedavisi verdi benim ikiz olduğu için riskli
Yatışın mı yapıldı iğne kalçadan değil mi benimde kanama oldu kalçadan iğne yaptılar progestan verdiler şimdi evde lekelenmem var lekelenmeye de mi yapıyorlar

Benim lokosit 10 ilaç vermek istemiyorum devam ederse 2. Trimesterde vereceğim sen şimdi bol su iç dedi

Benim lokosit 10 ilaç vermek istemiyorum devam ederse 2. Trimesterde vereceğim sen şimdi bol su iç dedi
Hmm anladım canım sağol o zaman benim de kullanmama gerek yok ilaçları bol su içersek atlatırız inşallah ikimiz de benim şikayetim de yok yani ağrı yanma filan senin var mı bu tür şikayetlerin

Benim randevum haftayaydı ama ben dayanamadım dün gittim :) 2.07 cm olmuş ve sata göre 4 gün ileride. Benim de yumurtam erken çatlamış. Dünkü ultrasona göre 8+5 im

TesekkÜr ederim canım seninde hayırlı olsun.maalesef bebeğim vefat etti doğumdan 5gün sonra.oyüzden bu kadar kısa süre sonra tekrar hamile kalmak istedim
Çok üzüldüm gerçekten. Allahım gene nasip etmiş çok şükür.Allahım inşaAllah evlatlarımızı kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Amin

Hmm anladım canım sağol o zaman benim de kullanmama gerek yok ilaçları bol su içersek atlatırız inşallah ikimiz de benim şikayetim de yok yani ağrı yanma filan senin var mı bu tür şikayetlerin
Su tek kullanimlik saselerden mi verdi dr?
5 haftalikken bana da verdi, hic sikinti yaratmaz icebilirsin dedi. Ben o gun ictim ertesi gun kanamam oldu. Prospektusune sonradan baktim kullanilmamalidir diyor.
Hatta kar -zarar iliskisi vs...
Kanama ondan mi oldu tabi bilemem de pisman oldum ben kullandigima.

Folbiol tek başına yeterli mi? Benim bildiğim folik asitin vücutta emilimi için b12 desteğine de ihtiyaç var ve bildiğim kadarı ile Folbiol'un içinde b12 takviyesi yok.
Ben normalde Folio kullanıyordum. Onu kullandığım zaman şehir dışına çıkarken evde unutup Folbiol bulabilmistim. Prospektusunden hatırlıyorum b12 icermedigini. Şimdi Imom omega kullanıyorum. Gerçi doktorlar daha iyi bilir ama merak ettim. Ekstra b12 alıyor musunuz?

Evet canım ilaçlardan bir tanesi tek kullanımlık diğeri antibiyotik kapsül 20 tane filan var içinde ben de kullanmamayı düşünüyorum canım dediğin gibi bişey olursa şuçluluk duyarım diğer kontrolde tekrar tahlil yapıp baktırırım canım ama ilk 3 ay ilaç kullanma taraftarı değilim Allah mecbur bırakmasın inş

Amin, insallah.
Bol bol su icerek atlatirsin umarim

Ben sadece folbiol kullaniyorum
Gebelikte b12 kullaniminin da sartlari oldugunu saniyordum.
Benim dusuktu igne vurunuyordum, 2 ignem kaldi dr yaptirma dedi
Hatta kanda folik asit degerim bir hayli yuksek ciktigi icin folbiolu de gun asiri kullaniyorum.yanlis anlasilmazsa cok fazla sentetik vitamin destegini de dogru bulmuyorum. Cok gerekliyse kullanilmali bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…