canım bence de kullanma diyecem ama enfeksiyonun bebeğine zararı var mı yok mu onu da araştır, hapı veren doktor kadın doğum doktorunsa gebe olduğunu bilerek vermiştir, ancak içini rahatlamak için ikinci bir doktora git derim o zaman kafan rahat olabilir Allah acil şifa versin inşallah
Bebeğe zararı olmazmış şimdilik sadece son aylara kadar enfeksiyon geçmezse erken doğum riski olabilir dedi evet kadın doğum doktorum verdi sordum bebeğe zararı olmaz mı diye bebekle ilgili bişey demedi sadece idrarda enfeksiyon çıkan tüm hastalara veriyorum dedi bebeği düşünmüyor bu konularda doktorlar sadece anneyi düşünüyorlar bir de ilk 3 ay yani üç ayı atlatmış olsam neyse dicem de ya bir anormallik olsa bebekte ilaç yüzünden ben kendimi affedebilir miyim adamlar açık açık yazmışlar prospektüsünde hamileyken kullanılmamalıdır diye ve parantez içinde özellikle ilk 3 ayda yazıyor yani kullanmam ben bol su içmeye çalışıcam ve 1 ay sonra kontrole gittiğimde tekrar idrar tahlili yapmasını isterimHamileler kullanamiyorsa doktor bunu neden yaziyor ki anlamiyorum hamilelerin kullanacagi baska ilaclarda mutlaka vardir sen bol bol su ic canım
Can'ım bol su iç benim de bulantıdan dolayı suyu görmek istemiyorum ama mecbur bir de çamaşırlarını mutlaka yüksek derecede yıka ve ütüle bu dönem enfeksiyon çok olurYani enfeksiyonun bebeğe zararı olmaz dedi sadece ilerlerse senin böbreklerine vurur dedi bebek açısından sadece son aya kadar geçmezse erken doğum riski olabilir dedi beklicem 12 hafta bitene kadar kendi kendine geçmesini bakalım
Yinede baska bi doktoralka konus canimBebeğe zararı olmazmış şimdilik sadece son aylara kadar enfeksiyon geçmezse erken doğum riski olabilir dedi evet kadın doğum doktorum verdi sordum bebeğe zararı olmaz mı diye bebekle ilgili bişey demedi sadece idrarda enfeksiyon çıkan tüm hastalara veriyorum dedi bebeği düşünmüyor bu konularda doktorlar sadece anneyi düşünüyorlar bir de ilk 3 ay yani üç ayı atlatmış olsam neyse dicem de ya bir anormallik olsa bebekte ilaç yüzünden ben kendimi affedebilir miyim adamlar açık açık yazmışlar prospektüsünde hamileyken kullanılmamalıdır diye ve parantez içinde özellikle ilk 3 ayda yazıyor yani kullanmam ben bol su içmeye çalışıcam ve 1 ay sonra kontrole gittiğimde tekrar idrar tahlili yapmasını isterim
Benim kanamam oldu septik müdahalede yattım son 2 gün kesilmişti sonra çıkardılar beni hastaneden çıkarken kalp atışı da vardı 1 gün evde de olmadı dün ve bugün çok çok az lekelenme geldi kahverengi. Geçen gebeliğim düşükle sonuçlandı ondan çok pinpirikliyim.Benim kanamadan sonra lekelenmem 1 hafta surdu.en onemlisi istirahat etmek
İlacım var zaten progestan verdi hastanede yattığımda da 3 iğne yaptılar bunun dışında ne yapabilirler kiDoktora gorunmelisin mutlaka.
20 gundur benim 2 defa lekelenmem oldu ama dr dusebilir ona gore hareket et diyor.
Ve bir defa olmasi her an yeniden olabilecegi anlamina gelirmis.
Hic vakit kaybetmeden doktorunla gorus, belki ilac vs verir.
Calisiyorsan rapor alabilirsin vs vs kisacasi dikkat etmek gerekli
Yatışın mı yapıldı iğne kalçadan değil mi benimde kanama oldu kalçadan iğne yaptılar progestan verdiler şimdi evde lekelenmem var lekelenmeye de mi yapıyorlarCan'ım Van'a bişey demedi iki gün iğne ilaç tedavisi verdi benim ikiz olduğu için riskli
Benim lokosit 10 ilaç vermek istemiyorum devam ederse 2. Trimesterde vereceğim sen şimdi bol su iç dediKızlar idrar tahlili sonucumda lökosit 2 çıkmış yani idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktoriki tane ilaç verdi biri antibiyotik ve ikisinin de reçetesinde gebelikte kullanılmamalıdır özellikle ilk 3 ayında yazıyor o yüzden aldım ama kullanmadım bol su içmeye çalışıyorum ama midem bulandığı için ve kazındığı için çok içemiyorum moralim bozuldu ya oysaki hiçbir şikayetim yok ağrı yanma filan niye kullanayım ki ilaçları bebeğe zarar verirse ne olacak
Ben de bugün senin gibiyim. Acayip bel ağrım var. İnşallah sıkıntı olmazKizlar iki gundun feci bi bel agrim var ayakta duramiyorum. Ne ilac icebiliyorum ne bisey hamile olmasam yaki bandi kullanirdim ne yapacagimi sasirdim
Hmm anladım canım sağol o zaman benim de kullanmama gerek yok ilaçları bol su içersek atlatırız inşallah ikimiz de benim şikayetim de yok yani ağrı yanma filan senin var mı bu tür şikayetlerinBenim lokosit 10 ilaç vermek istemiyorum devam ederse 2. Trimesterde vereceğim sen şimdi bol su iç dedi
Çok üzüldüm gerçekten. Allahım gene nasip etmiş çok şükür.Allahım inşaAllah evlatlarımızı kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin AminTesekkÜr ederim canım seninde hayırlı olsun.maalesef bebeğim vefat etti doğumdan 5gün sonra.oyüzden bu kadar kısa süre sonra tekrar hamile kalmak istedim
Su tek kullanimlik saselerden mi verdi dr?Hmm anladım canım sağol o zaman benim de kullanmama gerek yok ilaçları bol su içersek atlatırız inşallah ikimiz de benim şikayetim de yok yani ağrı yanma filan senin var mı bu tür şikayetlerin
Anladim, ben hic gitmedin sandim doktora.İlacım var zaten progestan verdi hastanede yattığımda da 3 iğne yaptılar bunun dışında ne yapabilirler ki
Ben 2 aydir kullaniyorum herhangi bir sorun yaşamadimKızlar folbiol içip kilo alan varmı sanki beni şişiyor mu desem ,belim acayip kilo mu almış desem siz ne durumdasiniz
Evet canım ilaçlardan bir tanesi tek kullanımlık diğeri antibiyotik kapsül 20 tane filan var içinde ben de kullanmamayı düşünüyorum canım dediğin gibi bişey olursa şuçluluk duyarım diğer kontrolde tekrar tahlil yapıp baktırırım canım ama ilk 3 ay ilaç kullanma taraftarı değilim Allah mecbur bırakmasın inşSu tek kullanimlik saselerden mi verdi dr?
5 haftalikken bana da verdi, hic sikinti yaratmaz icebilirsin dedi. Ben o gun ictim ertesi gun kanamam oldu. Prospektusune sonradan baktim kullanilmamalidir diyor.
Hatta kar -zarar iliskisi vs...
Kanama ondan mi oldu tabi bilemem de pisman oldum ben kullandigima.
Amin, insallah.Evet canım ilaçlardan bir tanesi tek kullanımlık diğeri antibiyotik kapsül 20 tane filan var içinde ben de kullanmamayı düşünüyorum canım dediğin gibi bişey olursa şuçluluk duyarım diğer kontrolde tekrar tahlil yapıp baktırırım canım ama ilk 3 ay ilaç kullanma taraftarı değilim Allah mecbur bırakmasın inş
Ben sadece folbiol kullaniyorumFolbiol tek başına yeterli mi? Benim bildiğim folik asitin vücutta emilimi için b12 desteğine de ihtiyaç var ve bildiğim kadarı ile Folbiol'un içinde b12 takviyesi yok.
Ben normalde Folio kullanıyordum. Onu kullandığım zaman şehir dışına çıkarken evde unutup Folbiol bulabilmistim. Prospektusunden hatırlıyorum b12 icermedigini. Şimdi Imom omega kullanıyorum. Gerçi doktorlar daha iyi bilir ama merak ettim. Ekstra b12 alıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?