2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadaşlar kan değerleriniz nasıl? Ben talasemi taşıyıcısıyım o yüzden genelde biraz düşük oluyor kan değerlerim, ama doktorlar benim vücudumun normalinin bu şekilde olduğunu söylediler hep. Bugün sağlık ocağından kan tahlili sonuçlarımı aldım 7,9 çıktı hiç bu kadar düşük olmamıştı. Doktor ferro sanol verdi. Her gün bulantılarıma rağmen folik asit ve magnezinc alıyorum bi de bu eklendi bebeğim için katlanırım diyorum ama kanım yükselmezse ne yaparım

Çok üzüldüm gerçekten. Allahım gene nasip etmiş çok şükür.Allahım inşaAllah evlatlarımızı kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Amin
Evet şükür yeniden nasip etti Rabbim sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza.amin canım

Ben de sadece folibol kullanıyordum. Kan değerlerimde kansızlık çıktı ama Dr hiçbir şey söylememişti, dün başka bir doktora gittim ve kansızlık için ilaç başlamadınız mı diye şaşırdı, sonra ferro yazdı bir de Imom verdi takviye şart diye. Ben et yumurta vs de yiyemediğim için bu takviyeler rahatlattı içimi.

Pimpirikli olman cok normal.oncesunde dusugun olmasa bile pimpirikli ol.progestani agizdanmi aliyorsun vajinalmi.ben vajinal kullaniyorum.lekelenmem kesilene kadar kullaniyorum.drun bir daha ne zaman kontrole cagirdi.benim bir dahaki kontrolum haziran 30 bir sikintin olursa gelirsin dedi.haziranin 13 raporum bitiyor iş basi yapacam.calisirken lekelenmem gelirse yine gider rapor alirum.iş benim bebegimden onemli degil.kendimizi yormamamiz gerekiyor ama bir aydir wcyi banyoyu temizlemiyordum biraz once temizledim ve yoruldum simdi dinleniyorum.7 aylik bir oglum var onunlada ilgileniyorum mecbur kucakliyorum.biz elimizden geleni yapacagiz gerisi Rabbimin taktiri.senin isini yemegini yapacak varsa sadece wcye git yat dinlen

Benim doktorum da Folio'yu yazarken kansızlık oluşmaması için b12 takviyeli bir folik asit yazıyorum. Emilimi daha iyi olur dedi. Içinde iyot da vardı onun ama ben içemedim. Acaip mide bulantısı yaptı bende. Et ürünlerini ben de yiyemiyorum. Doktora sorarak Imom aldım. Şimdi rahatım. Bulantı falan gitti.

Çok geçmiş olsun canım

Gözünaydın canım. Bızde duysaydık hayırlısıyla. Zaman geçmiyor sanki.

İmom iştahını açıyormu senınde. Bende ondan kullanıyorum ama çok sık acıkıyorum. İlactandır dıyolar ama doğrumuki

gözün aydın canım

Biraz once bir arkadasla konustuk 9 ay boyunca kanamasi lekelenmesi olmus kizi var.vallaha yandim.kadin hep yatmus kaynanasi bakmis bize bakacak kimsede yok
Allah yardımcın olsun canım benimde ailem ve kayınvaldeler hepsi uzakta eşimle beniz destek oluyor sağolsun

bende hep bulanti var migdem su dolu gibi bastirmai icin yiyorum hep birselyler ekemk fln 10 dk sonra yine ayni kusssam rahatlarmiyim acaba onuda yapamiyorum :) soda iyi geliyor cook oldugu zaman iciyorum gunde 2 tane
evet tatlım sodayı bende yeni keşfettim iyi geliyor banada. korkma almazsin daha sen ye yiyebildiğin kadar :)

İmom iştahını açıyormu senınde. Bende ondan kullanıyorum ama çok sık acıkıyorum. İlactandır dıyolar ama doğrumuki

Aaa bak sen söyleyince cuk oturdu. Ben Folio'yu bıraktığımdan beri deli gibi yemek yiyorum. Demek Imom yüzünden desene. Ağzım hiç durmuyor.

Folio icerken değil yemek düşüncesi bile tiksindiriyordu beni. Ben de birdenbire bulantım geçti. Bu kadar iyi oldum diye endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…