gunaydin gözün aydınMerhaba kizlar bende dun bebegimin kalp atisini duydum))
gunaydin bende cok gergin ve huzursuzum ama normal hormonlar canım o bölümü izlerken bende cok eglenmistimKızlar akşamdan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum. Gülerken ağlıyorum birden sonra yine gülüyorum. Size de olluyor mu dalgalanmalar?
1 Kadın 1 Erkek 2 çocuk 23. bölüm. Doğum sancıların başlangıcı,hastane,sonrası....ay öldüm gülmekten bi yandan da ağlamaktan. Biz de böyle mi olacagız acaba?
Kızlar akşamdan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum. Gülerken ağlıyorum birden sonra yine gülüyorum. Size de olluyor mu dalgalanmalar?
1 Kadın 1 Erkek 2 çocuk 23. bölüm. Doğum sancıların başlangıcı,hastane,sonrası....ay öldüm gülmekten bi yandan da ağlamaktan. Biz de böyle mi olacagız acaba?
Hayırlı olsun canım. Son adetın neydı senın.Merhaba kizlar bende dun bebegimin kalp atisini duydum))
Ekşi tatlı olayına göre cinsiyet belli olmuyor. Aslında genelde ekşi tuzlu yıyenler erkek oldu dıyolar. Hersey nasip. Bende hep ekşi tuzlu yıyorum. Bol limon sıkıyorum herseye. Domates doğrayıp içine limonu doldurruyorum resmen. Tatlı ve çikolatadan nefret ettım. Ekşili herseyı yıyorum. Hayırlısı bakalım. İnşallah gönlümüzdeki kucağımıza gelsinKızlar benim kızım mı olacak ki? Salataya limon sıktım öyle böyle diil ama. Karpuza limon sıktım. Habire ekşi tat alıyorum ağzımda.Aşermek bu mu. Ekşi mi aşeriyorum ben?
Arkadaşlar kan değerleriniz nasıl? Ben talasemi taşıyıcısıyım o yüzden genelde biraz düşük oluyor kan değerlerim, ama doktorlar benim vücudumun normalinin bu şekilde olduğunu söylediler hep. Bugün sağlık ocağından kan tahlili sonuçlarımı aldım 7,9 çıktıhiç bu kadar düşük olmamıştı. Doktor ferro sanol verdi. Her gün bulantılarıma rağmen folik asit ve magnezinc alıyorum bi de bu eklendi bebeğim için katlanırım diyorum ama kanım yükselmezse ne yaparım
dikkat etmeye çalışıyorum.ilk hamileliğimde ilk aydan itibaren kilo almaya başlamıştım. inşallah daha az alırım.en azından bayrama kadar almasam iyi olacakKızlar sizlerde kilo alımı ne durumda? Ne yesem kilo olarak geliyor bana. İlk 3 aylık dönemde almak istemiyordum halbuki
Ben şimdilik 1 kilo almışım 2 ay için iyidir sanırım 65.5 la hamile kaldım şimdi tartıldım 66.5 inşallah çok almamKızlar sizlerde kilo alımı ne durumda? Ne yesem kilo olarak geliyor bana. İlk 3 aylık dönemde almak istemiyordum halbuki
canım pekmez iç sabahları aç karnına bir de yeşil yapraklı sebzeler ve kırmızı et bol bol...gıdalarla takviye etmeye çalış...Kimse cevap yazmamış bana
canım büyük geçmiş olsun düşüğün acısını bilirim ama üzülme Rabbim zamanı gelince yeniden nasip ediyorBu sabah kanamayla bebeğini kaybettim simdi kurtaj olma ihtimali var doktor tekrar beta HCG istedi onun sonucunu bekliyorum sonuca göre kurtaja giricem
iştah sıfır kesin kilo veririm yine 3 ayda sonra almaya başlarım önceki hamileliğim gibi...Kızlar sizlerde kilo alımı ne durumda? Ne yesem kilo olarak geliyor bana. İlk 3 aylık dönemde almak istemiyordum halbuki
Hadı guzel haberlerle gel canımHerkese günaydınlar bugün 11 de kontrolüm var akşamdan beri çok heyecanlıyım inşallah yine duyarım kalp atışını
aynen canım yemek yemek için sanki hamile kalmayı beklemiş gibi yiyorum çok şükür mide bulantım yok 58 kilo ile hamile kaldım şu anda 61 kiloyum 2 ayda 3 kilo aldım bu gidişle doğuma da yuvarlanarak gidecemKızlar sizlerde kilo alımı ne durumda? Ne yesem kilo olarak geliyor bana. İlk 3 aylık dönemde almak istemiyordum halbuki
son ay neredeyse hiç uyuyamadım diyebilirim nefes bile alamıyordum sırtıma yastık koyup yarı oturur vaziyette uyukluyordum sadeceKızlar ben öncelikle özellikle önceden doğum yapmış arkadaşlara sormak istiyorum. Ilerleyen aylarda birlikte uyumak problem oluyor mu göbekten dolayı?
Benim eşim çok deli manyak uyuyor. Bi'de biz evlenirken birbirimizden pek uzaklaşmayalım romantizmiyle yatağı küçük ebat aldik.
Önceden sıkıntı etmezdim de son 1 haftadır eşimin kolunu bacağını üzerimden toplamaktan gece 10 kere uyanıyorum.
Kolunu çeksem, bacağını atıyor. Onu çeksem ahtapot gibi sarılıyor. Illâ bi' temas edecek. Dün gece yine bacağını karnımın üzerine atmıştı. "30 yıldır benimle mi uyuyorsun. Ne bu samimiyet. " diye şakayla uyandırdım. Uyudu yine aynısı. Normalde hoşuma bile gidiyor ama işte annelik içgüdüsü. Ilerleyen aylarda problem olur mu bu?
Şimdi göbüş de büyüyecek adamın da ayağını yüksekte tutma sevdası var ya, çocuğum doğmadan baba baskısına maruz kalmasın.
Tatlım sen istesen de istemesen de bebiş üzerine bişey koydurmaz Tekmeler çek onu diye, çok çıkmazda kalırsan hamüle yastığı alırsın şu büyük olanlardan sırt destekli olanlardan ister istemez bariyer olur eşineKızlar ben öncelikle özellikle önceden doğum yapmış arkadaşlara sormak istiyorum. Ilerleyen aylarda birlikte uyumak problem oluyor mu göbekten dolayı?
Benim eşim çok deli manyak uyuyor. Bi'de biz evlenirken birbirimizden pek uzaklaşmayalım romantizmiyle yatağı küçük ebat aldik.
Önceden sıkıntı etmezdim de son 1 haftadır eşimin kolunu bacağını üzerimden toplamaktan gece 10 kere uyanıyorum.
Kolunu çeksem, bacağını atıyor. Onu çeksem ahtapot gibi sarılıyor. Illâ bi' temas edecek. Dün gece yine bacağını karnımın üzerine atmıştı. "30 yıldır benimle mi uyuyorsun. Ne bu samimiyet. " diye şakayla uyandırdım. Uyudu yine aynısı. Normalde hoşuma bile gidiyor ama işte annelik içgüdüsü. Ilerleyen aylarda problem olur mu bu?
Şimdi göbüş de büyüyecek adamın da ayağını yüksekte tutma sevdası var ya, çocuğum doğmadan baba baskısına maruz kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?