2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
alemsin aynı sıkıntı bende de var kolu muhakkak karnimda ille bir temas oluyo ben biraz daha buyuyunce karnım yatagımı ayıracagim simdi bile o uyuduktan sonra kaciyorum

Kızlar kesenin şeklinden yorum yapanlar vardı kkda hatta varmış bilginiz varmı

Ben o yastığı şimdiden alayım en iyisi. Karnım büyüyene kadar eşim de kullanır hem.

alemsin aynı sıkıntı bende de var kolu muhakkak karnimda ille bir temas oluyo ben biraz daha buyuyunce karnım yatagımı ayıracagim simdi bile o uyuduktan sonra kaciyorum

Tamamen içgüdüsel. Ben de öyleyim. Kolunu dahi atsa karnıma hemen uyanıyorum. Önceden hiç uyanmazdim mesela. Bir de insan uyuyunca ağırlığını serbest bırakıyor ister istemez. Sanki üstümde bacak değil gergedan varmış gibi hissediyorum.

Kızlar merhaba dün biraz üsütmüsüm kasiklarimda agri ve idrar yollarimda yanma ile uyandım sabah napsam gitsem mi doktora. Randevum haftaya cuma. Beklesem mi yoksa bol su mu içsem bu arada. Zaten daha kalp atışını duymadım doktor 2 hafta sonra gel gelmişti hala endişeliyim

Dua edin benim için

ayy cok güldüm Allah'ta seni guldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…