bak bu hıckırma bende de var dua ette bende acıkıyım yahu ölüücüüüm açlıktanBende aşırı hıçkırma durumu var mavilim.
O kadar hıçkırıyprum ki midem kasılıyor ama kusma dersen yok.
Aç hiç kalmıyorum. Ölürüm
Umudu da kestim açıkçası.
Aaa ben hiç böyle düşünmemiştim doğru diyorsun zaten takacak yer arıyorum büyümemiş zannedersem iyice paranoyak olurum benBen öyle gittim. Şimdiki aklım olaa gitmezdim.
Ölçüm ve makine farkından dolayı "büyümüyor mu ya?" Algısı oluyor.
6+4 te boy 6mmdi ve 6+3 yazıyordu.
7+2de en 7 boy 11 mmdi ve 6+4 görünüyordu usgde.
Bence öyle gitme. Aynı yere git ya da.
bak bu hıckırma bende de var dua ette bende acıkıyım yahu ölüücüüüm açlıktan
Başkasına gideceksen de belki ona devam ederim diye git.Aaa ben hiç böyle düşünmemiştim doğru diyorsun zaten takacak yer arıyorum büyümemiş zannedersem iyice paranoyak olurum benDoktoruma da kendimi hemen belli etmeyeyim diye başkasına gideyim demiştim ama bakalım dayanamazsam yüzümü kızdırır giderim artık
Aminn. Hakkında hayırlısı olsun canım.Kizlar merhaba rabbim hepinizin evlatlarinizi sizlere bagislasin insallah saglikli bir sekilde dogum yapip saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz...Bende ocak annesi olacaktim..Ama malesef 6 haftalikken kalp atisi duyulmadigi icin kurtaja karar verildi.Haftaya sali malesef kurtaj olucam cok kotuyum kac gundur agliyorum geriye bana kalan ultrason fotografi oldu rabbim yanina aldi Allah ima sukur 2 yasinda bir oglum var rabbim onu bana bagislasin insallah onunla teselli buluyorum yapacak biseyim yok elden birsey gelmiyor rabbimden gelen hersey basim gozum ustune...Allah im kimseye evlat acisi yasatmasin insallah...
Kizlar merhaba rabbim hepinizin evlatlarinizi sizlere bagislasin insallah saglikli bir sekilde dogum yapip saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz...Bende ocak annesi olacaktim..Ama malesef 6 haftalikken kalp atisi duyulmadigi icin kurtaja karar verildi.Haftaya sali malesef kurtaj olucam cok kotuyum kac gundur agliyorum geriye bana kalan ultrason fotografi oldu rabbim yanina aldi Allah ima sukur 2 yasinda bir oglum var rabbim onu bana bagislasin insallah onunla teselli buluyorum yapacak biseyim yok elden birsey gelmiyor rabbimden gelen hersey basim gozum ustune...Allah im kimseye evlat acisi yasatmasin insallah...
Canim rabbim insallah evladini sana baguslar insallah evladin sonradan gorundugu gibi kalp atisida gorunur.Rabbim kimseye evlat acisi vermesin.Benimde haftaya kurtajim var kalp atisi olmadigi icin 6 haftalikti bebegim normlde 7 haftalk olmasi lazimdi.Yapacak birsey yok rabbimden asla umit kesilmez kendimi ameliyata hazirladim ama rabbim isterse bebegimi bana bagislar iki ultrasonsada gorunmeyen kalp atisim gorunmeye baslar.Bunu dusunmek bile o kadar mutlu ediyor ki beni...Rabbim herseyin hayirlisini nasip eylesin insallahselam kizlar en basindan beri sizi izliyorum ama yazmak bugun nasip oldu.Aslinda yine yazmayi hala düsünmüyordum durumum hala netlesmis degil ama benim gibi olan birileri varsa onlara belki bir fikir olur diye yazmaya karar verdim. Ben cok bebek kaybettim sayisini bile hatirlamiyorum bile. Hamileligimi ögrendikten bir kac gün sonra en fazla 5 haftalikken karnimda ölüyordu bebeklerim. Hic kalp atisi göremedim simdiye kadar. Bu sefer hamileligimi ögrendigimde bat 2 gün gecmisti. ama bu sefer karindan 0,6 lik kan sulandirici igne vurdum diger hamileliklerimden farkli olarak digerlerinde 0,4 lük kullanmistim tabii baska kullandigim ilaclarda var (bu arada ben avusturyadayim türkiyede izmirdeki drum prf bunu deneyebiliriz dedi)ve bu sefer yine karar verdim iki aylik olana kadar dr a gitmemeye. Ve bu sali ilk dr kontrolume gittim drum on dakika bebegi aradi ama bulamadi.Yok bebek ortada yoktu ve o gün hcg 24 bin olmustu. bu degerde mutlaka görünmesi lazim dedi. ama bende cok miyom var belki de onlarin arasinda gizlenmistir dedi veya da dis gebelik olabilir dedi. Dün de yani persembe günü beni hastaneye yolladi hastanede de kac dr bir araya geldi ama bebegi bir türlü bulamadilar yine kanimi aldilar ve bugün icin beni tekrar cagirdilar ve ac karnina gelmemi istediler dis gebelikse ameliyat yapmak icin.Bütün gece dua ve ibadetle gecirdim tabii yine de olumsuz olacagi tarafi daha agir basiyordu daha önceki tecrübelerden.Bugün dr son kez bakalim dedi cünkü hcg yükselmemisti üzgün bir sekilde ultrasala girdim ve koca bir bebek karsimiza cikti hic kendini aratmadan 2 cm yakindi ama kötü haber kese cok kücük yavrum bütün keseyi kaplamis ayrica kalp atisida yok herkes sokta ama bu koca bebek nereye saklanmis diye sali günü randevumuz var yine ama kalp atisi olmasa bile ilk defa bu asamaya geldigim icin rabbime hamd ettim diyecegim o ki dis gebelik diye hemen vazgecmeyin belki benim sonucum iyi olmayabilir ama bu baskasinda öyle olacak diye birsey yok... biraz uzun oldu hakkinizi helal edin uzun süre sizi izleyip yazmama verin :) ... dualarinizi bekliyorum
Allah hakkında hayırlısını versin inşallahselam kizlar en basindan beri sizi izliyorum ama yazmak bugun nasip oldu.Aslinda yine yazmayi hala düsünmüyordum durumum hala netlesmis degil ama benim gibi olan birileri varsa onlara belki bir fikir olur diye yazmaya karar verdim. Ben cok bebek kaybettim sayisini bile hatirlamiyorum bile. Hamileligimi ögrendikten bir kac gün sonra en fazla 5 haftalikken karnimda ölüyordu bebeklerim. Hic kalp atisi göremedim simdiye kadar. Bu sefer hamileligimi ögrendigimde bat 2 gün gecmisti. ama bu sefer karindan 0,6 lik kan sulandirici igne vurdum diger hamileliklerimden farkli olarak digerlerinde 0,4 lük kullanmistim tabii baska kullandigim ilaclarda var (bu arada ben avusturyadayim türkiyede izmirdeki drum prf bunu deneyebiliriz dedi)ve bu sefer yine karar verdim iki aylik olana kadar dr a gitmemeye. Ve bu sali ilk dr kontrolume gittim drum on dakika bebegi aradi ama bulamadi.Yok bebek ortada yoktu ve o gün hcg 24 bin olmustu. bu degerde mutlaka görünmesi lazim dedi. ama bende cok miyom var belki de onlarin arasinda gizlenmistir dedi veya da dis gebelik olabilir dedi. Dün de yani persembe günü beni hastaneye yolladi hastanede de kac dr bir araya geldi ama bebegi bir türlü bulamadilar yine kanimi aldilar ve bugün icin beni tekrar cagirdilar ve ac karnina gelmemi istediler dis gebelikse ameliyat yapmak icin.Bütün gece dua ve ibadetle gecirdim tabii yine de olumsuz olacagi tarafi daha agir basiyordu daha önceki tecrübelerden.Bugün dr son kez bakalim dedi cünkü hcg yükselmemisti üzgün bir sekilde ultrasala girdim ve koca bir bebek karsimiza cikti hic kendini aratmadan 2 cm yakindi ama kötü haber kese cok kücük yavrum bütün keseyi kaplamis ayrica kalp atisida yok herkes sokta ama bu koca bebek nereye saklanmis diye sali günü randevumuz var yine ama kalp atisi olmasa bile ilk defa bu asamaya geldigim icin rabbime hamd ettim diyecegim o ki dis gebelik diye hemen vazgecmeyin belki benim sonucum iyi olmayabilir ama bu baskasinda öyle olacak diye birsey yok... biraz uzun oldu hakkinizi helal edin uzun süre sizi izleyip yazmama verin :) ... dualarinizi bekliyorum
Buarada canim ayrintili ultrasonada baktirdilar mi ordada gorunmedi kalp atisi?Ve bebek gozukmdigi zamnlarfa ayrintilida da bakmismilardi?selam kizlar en basindan beri sizi izliyorum ama yazmak bugun nasip oldu.Aslinda yine yazmayi hala düsünmüyordum durumum hala netlesmis degil ama benim gibi olan birileri varsa onlara belki bir fikir olur diye yazmaya karar verdim. Ben cok bebek kaybettim sayisini bile hatirlamiyorum bile. Hamileligimi ögrendikten bir kac gün sonra en fazla 5 haftalikken karnimda ölüyordu bebeklerim. Hic kalp atisi göremedim simdiye kadar. Bu sefer hamileligimi ögrendigimde bat 2 gün gecmisti. ama bu sefer karindan 0,6 lik kan sulandirici igne vurdum diger hamileliklerimden farkli olarak digerlerinde 0,4 lük kullanmistim tabii baska kullandigim ilaclarda var (bu arada ben avusturyadayim türkiyede izmirdeki drum prf bunu deneyebiliriz dedi)ve bu sefer yine karar verdim iki aylik olana kadar dr a gitmemeye. Ve bu sali ilk dr kontrolume gittim drum on dakika bebegi aradi ama bulamadi.Yok bebek ortada yoktu ve o gün hcg 24 bin olmustu. bu degerde mutlaka görünmesi lazim dedi. ama bende cok miyom var belki de onlarin arasinda gizlenmistir dedi veya da dis gebelik olabilir dedi. Dün de yani persembe günü beni hastaneye yolladi hastanede de kac dr bir araya geldi ama bebegi bir türlü bulamadilar yine kanimi aldilar ve bugün icin beni tekrar cagirdilar ve ac karnina gelmemi istediler dis gebelikse ameliyat yapmak icin.Bütün gece dua ve ibadetle gecirdim tabii yine de olumsuz olacagi tarafi daha agir basiyordu daha önceki tecrübelerden.Bugün dr son kez bakalim dedi cünkü hcg yükselmemisti üzgün bir sekilde ultrasala girdim ve koca bir bebek karsimiza cikti hic kendini aratmadan 2 cm yakindi ama kötü haber kese cok kücük yavrum bütün keseyi kaplamis ayrica kalp atisida yok herkes sokta ama bu koca bebek nereye saklanmis diye sali günü randevumuz var yine ama kalp atisi olmasa bile ilk defa bu asamaya geldigim icin rabbime hamd ettim diyecegim o ki dis gebelik diye hemen vazgecmeyin belki benim sonucum iyi olmayabilir ama bu baskasinda öyle olacak diye birsey yok... biraz uzun oldu hakkinizi helal edin uzun süre sizi izleyip yazmama verin :) ... dualarinizi bekliyorum
13Nisan cnm bnmHayırlı olsun canım. Son adetın neydı senın.
Saol cnm bnmgunaydin gözün aydın
Ben de hep kusuyosunuz diye gelmiyorum başlığa.
Ben kusmuyorum ya kıskançlık işte.
Bira daha kusarsanız başlığa hortum tutcam kızlar!
herşeye rağmen hayata tutunman ve umutlu olman ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gösterir. Veren Rabbimiz sana en sonunda sağlıklı bebişinide verecektir inşallah artık çok fazla bekletmedenselam kizlar en basindan beri sizi izliyorum ama yazmak bugun nasip oldu.Aslinda yine yazmayi hala düsünmüyordum durumum hala netlesmis degil ama benim gibi olan birileri varsa onlara belki bir fikir olur diye yazmaya karar verdim. Ben cok bebek kaybettim sayisini bile hatirlamiyorum bile. Hamileligimi ögrendikten bir kac gün sonra en fazla 5 haftalikken karnimda ölüyordu bebeklerim. Hic kalp atisi göremedim simdiye kadar. Bu sefer hamileligimi ögrendigimde bat 2 gün gecmisti. ama bu sefer karindan 0,6 lik kan sulandirici igne vurdum diger hamileliklerimden farkli olarak digerlerinde 0,4 lük kullanmistim tabii baska kullandigim ilaclarda var (bu arada ben avusturyadayim türkiyede izmirdeki drum prf bunu deneyebiliriz dedi)ve bu sefer yine karar verdim iki aylik olana kadar dr a gitmemeye. Ve bu sali ilk dr kontrolume gittim drum on dakika bebegi aradi ama bulamadi.Yok bebek ortada yoktu ve o gün hcg 24 bin olmustu. bu degerde mutlaka görünmesi lazim dedi. ama bende cok miyom var belki de onlarin arasinda gizlenmistir dedi veya da dis gebelik olabilir dedi. Dün de yani persembe günü beni hastaneye yolladi hastanede de kac dr bir araya geldi ama bebegi bir türlü bulamadilar yine kanimi aldilar ve bugün icin beni tekrar cagirdilar ve ac karnina gelmemi istediler dis gebelikse ameliyat yapmak icin.Bütün gece dua ve ibadetle gecirdim tabii yine de olumsuz olacagi tarafi daha agir basiyordu daha önceki tecrübelerden.Bugün dr son kez bakalim dedi cünkü hcg yükselmemisti üzgün bir sekilde ultrasala girdim ve koca bir bebek karsimiza cikti hic kendini aratmadan 2 cm yakindi ama kötü haber kese cok kücük yavrum bütün keseyi kaplamis ayrica kalp atisida yok herkes sokta ama bu koca bebek nereye saklanmis diye sali günü randevumuz var yine ama kalp atisi olmasa bile ilk defa bu asamaya geldigim icin rabbime hamd ettim diyecegim o ki dis gebelik diye hemen vazgecmeyin belki benim sonucum iyi olmayabilir ama bu baskasinda öyle olacak diye birsey yok... biraz uzun oldu hakkinizi helal edin uzun süre sizi izleyip yazmama verin :) ... dualarinizi bekliyorum
Telden giriyorum ve çoklu alinti nasil yapiliyor bilmedigim icin tek tek cevap veriyorum iyi dileklelerin icin Allah razi olsun canim rabbimsenin bebegini de sana bagislasin yanlis okumadiysam bir cocugun varmis mmasaallah ona en azindan o var tesellin birde hcg ne bakildimi gecen hafta kardesimin arkadaşı 8 haftalik kalbi yok alacagiz demisler yarin gel oda baska dra gitmis kalp sesini duymus sende hemen pes etme rabbimden ümit kesilmezbetulanil .!.:Canim rabbim insallah evladini sana baguslar insallah evladin sonradan gorundugu gibi kalp atisida gorunur.Rabbim kimseye evlat acisi vermesin.Benimde haftaya kurtajim var kalp atisi olmadigi icin 6 haftalikti bebegim normlde 7 haftalk olmasi lazimdi.Yapacak birsey yok rabbimden asla umit kesilmez kendimi ameliyata hazirladim ama rabbim isterse bebegimi bana bagislar iki ultrasonsada gorunmeyen kalp atisim gorunmeye baslar.Bunu dusunmek bile o kadar mutlu ediyor ki beni...Rabbim herseyin hayirlisini nasip eylesin insallah
Amin canim imtihan oldugunu düşünüp tevekkül ediyorum rabbim neylerse guzel eyler seninkini de sana bagislasinherşeye rağmen hayata tutunman ve umutlu olman ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gösterir. Veren Rabbimiz sana en sonunda sağlıklı bebişinide verecektir inşallah artık çok fazla bekletmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?