2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben daha hiç kilo alamadım. Bulantım sabahları oluyo. Bi de iyot bize zararlı mı ilacımın(folik asit) içinde iyot da var. Ve Ne tür tuz kullanıyorsunuz

Allah razi olsun canim hayir HCG bakmadilar.Sadece normal ultrasonla ve ayrintili ultrasonla baktilar ve kalp atisi goruntulenmedi.Benim bide soyle bir durum var ben gecen hafta gjtmistim dr a o zamn ultrasonla bakip 6 haftalik demislerdi ama kalp atisi gorunmedigi icin haftaya tekrar cagirdilar 1 hafta sonunda gittim ve bu seferde 6 hafta 3 gunluk gorundugunu soylediler ve kalp atisi olmadigi icin kurtaj dediler.Normalde kalp atisi gec duyulabiliyor fakat bebegim 1 hafta gecmesine ragmen 6 haftadan sadece 6hafta 3 gun olabilmis bu aklimi karistirdj o yuzden umidimi kaybettim yoksa bekleyecekctim belki sonradan duyulur diye

Ben daha hiç kilo alamadım. Bulantım sabahları oluyo. Bi de iyot bize zararlı mı ilacımın(folik asit) içinde iyot da var. Ve Ne tür tuz kullanıyorsunuz
İlk kontrolde doktorum sana içinde iyot olan folik asit yazıyorum ilk aylarda iyot çok önemli dedi adı folio 1 aydır kullanıyorum bugünde foliğe devam et 3. aydan sonra imom omega kullan dedi bi bildikleri vardır mutlaka

cnm gecmis olsun 6 haftalik 7 haftalik gozukmemesi normal olcumler de hrr zaman dogruyu gostermiyor 1 hafta falan daha bekle zaten dedikleri durum varsa kanama agrin falan olur insallah iyi haberler alirsin

Cnm hosgeldin yazini okurken o kadar cocuk kaybettigini yazinca tamam dedim yurtdışında yasiyor bu arkadasimiz ki avusturyada yasiyormussun bende oyle burdakaliee bebek olumlerine normal bakip arastirma bile yapmiyorlar durumuna gelince gercekten ilginc o kadar buyumus bebegi nasil goremediler insallah kese de buyur bebegein rahat rahat buyur bu arada hangi hastaneye gittin

Allah razi olsun canim cok sukur benim normalde kanamam falan yok ama ultrasonda baktiklarinda icerde kesenin orda varmis kanama ama bende bisey yok.Haftaya sali gidicem insallah bir mucize olurda kalp atjsi duyarim duyamazsam ayni gun yatisim yapilip kurtaj olucamHani dedigim gibi bir hafta once 6 haftalik dediler 1 hafta sonra gjttim 6+3 haftalik dedler 1 haftada 7 haftaya cikmasi gerekiyordj diye dusununce umidim kalmiyor

Yinede allahtan umut kesilmez benimde 6 haftalij bebek görülmedi doktor hastaneye yolladi bende 5 gun sonra gittim kontrol olmaya orda bebek goruldu kapl atisi duyuldu ki cok umutsuz ve kotu gitmistim o yuzden herseyin hayirlisu olsun canim

Yinede allahtan umut kesilmez benimde 6 haftalij bebek görülmedi doktor hastaneye yolladi bende 5 gun sonra gittim kontrol olmaya orda bebek goruldu kapl atisi duyuldu ki cok umutsuz ve kotu gitmistim o yuzden herseyin hayirlisu olsun canim
Allah daima razi olsum evladini sana bagislasin canim insallah rabbim evladimi bana bagislar hayirlisyla.

Cnm hosgeldin yazini okurken o kadar cocuk kaybettigini yazinca tamam dedim yurtdışında yasiyor bu arkadasimiz ki avusturyada yasiyormussun bende oyle burdakaliee bebek olumlerine normal bakip arastirma bile yapmiyorlar durumuna gelince gercekten ilginc o kadar buyumus bebegi nasil goremediler insallah kese de buyur bebegein rahat rahat buyur bu arada hangi hastaneye gittin[/QUOTE]
canim cok saol iyi dileklerin icin ben kufstein de hastaneye gittim sen de bilirsin bunlarin tr deki gibi detayli ultrasonlari yok anca innsbruckta var ünide ama onun icin sanmiyorum yollasinlar peki sen nerdesin hangi sehirdesin heyecanlandim birden

canim cok saol iyi dileklerin icin ben kufstein de hastaneye gittim sen de bilirsin bunlarin tr deki gibi detayli ultrasonlari yok anca innsbruckta var ünide ama onun icin sanmiyorum yollasinlar peki sen nerdesin hangi sehirdesin heyecanlandim birden[/QUOTE]
Ben viyanadayim canim ama bebeklerini neden kaybettiginin arastirmasini yapmadilar mi..evet ayrintili bakmiyorlar bebegi zar zor goruyorsun :) ilk kizim da hic gorememistim karnima tutup cekiyordu yokeli bacagi kafasi hic gostermek yok simdi kendime ozel hastane bakiyorum ordan devam edicem devlet hastanelerine gitmek istmeiyorum avusturya artik eskisi gibi degil saglik yonundem herkez sikatetci acillerde 4 saat mahsus bekletiyorlar

Arkadaşlar dün doktora gittiğimde bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta önce durduğunu ogrendim ...aldılar..

Arkadaşlar dün doktora gittiğimde bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta önce durduğunu ogrendim ...aldılar..
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun canım. Çok üzüldüm. Sende hiç belirti falan yokmuydu hamılelıkle ilgili. Yani Allah korusun insan nasıl anlarki tabi. İnşallah en kısa zamanda yıne gebe kalırsın.

Gözünaydın canım. Hoşgeldin

Çok geçmiş olsun

Rabbim sabir versin insallahİnsallah hayirlisiyla en kisa surede tekrar saglikli bir evlat sahibi olursunuz.Kac haftalikti acaba kalp atisi daha once duyulmus muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…