2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba sevgili yoldaşlarım,sayfalar yine ilerlemiş baya umarım sizler ve bebişleriniz iyidir
ben çok giremiyorum malum bulantılar kusma ve iş çok yorucu oluyor takip edemiyorum bu aralar. sanırım serumu yemeden duramıyacağım ben
herkese şimdiden iyi haftasonlar diliyorum

bizde tam aksine uyurken özgürlüğümüzü istediğimiz için yatağı 180x200 almıştıkk ne iyi etmişiz
dikkat etmeli biraz tabiiki ama uyku esnasında zor tabiiki işi canım

canım rüyaların tersi çıkar kötüye yorma sakın bende 2hafta önce kötü bir rüya gördüm kimseye anlatmadım üstündede durmadım. içini ferah tut hep güzel olsun herşey

bizde tam aksine uyurken özgürlüğümüzü istediğimiz için yatağı 180x200 almıştıkk ne iyi etmişiz
dikkat etmeli biraz tabiiki ama uyku esnasında zor tabiiki işi canım

Ben de şu an yatağı büyütmeyi düşünüyorum. 160*200 almıştık biz de.
Bir de şu hamile yastığından alacağım. Eşimin benden daha çok ihtiyacı var şu an.

Hamileliğimden beri kilo almaya da başladı. Arkadaşlarımız takılıyor ona seninki kaç aylık diye.

Ben de hep kusuyosunuz diye gelmiyorum başlığa.
Ben kusmuyorum ya kıskançlık işte.
Bira daha kusarsanız başlığa hortum tutcam kızlar!

Benim eşim de aldı.
Geçen kadın doğum doktoruna soruyordu ben niye alıyorum diye ahsjahsha

Ben bunun doğum sahnesini defalarca izlemiş gülmekten bayılmıştım

Kızlar benim kızım mı olacak ki? Salataya limon sıktım öyle böyle diil ama. Karpuza limon sıktım. Habire ekşi tat alıyorum ağzımda.Aşermek bu mu. Ekşi mi aşeriyorum ben?
Bende hiç tatlı yemiyorum normalde ekşi yemem pek ama şimdi ekşi erik ve ekşi elma çok yiyorum mideme de iyi geliyor.

Ben sabırsızım zaten bebek giysilerine bayılırım. Bir iki birşey aldım hatta biberon da aldım yeğenime lazımdı set aldım ikisini ona verdik. Ben zaten el işleri yapıyorum daha yenide arkadaşın bebeğine birşeyler diktim. Kendimede daha hamile değilken bebek battaniyesi filan yapıyordum onları tamamlayacağım inşallah. Cinsiyet belli olmadığı için beyaz ve ortak renkler tercih ediyorum. Zaten kıza pembe erkeğe mavi şartlanmasına karşıyım.

Kızlar peki bulantılarınız kaçıncı hafta başladı ?
Benim ilk oğlumda hiç bulantık olmadı ve çok rahattım.
Şuan ise 5 +1 günlüğüm ve hiç bulantım yok şimdilik.
Benim daha yeni başladı 6. Hafta başında midem garip bulantı yanma karışık.

Slm kızlar bnde 6 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüm vardı doktor 3 tane kese var dedi 2 tanesinin kalbi atiyodu diğerine de haftaya bakacak çok mutluyum sadece klomen+çatlama ignesiyle ilk ayda kaldım
Hayırlı olsun bebişleriniz inşallah. Üçüz olursa şu topiği takip edin baya bilgi alırsınız ben severek takip ediyorum 2016 üçüz anneleri :) adı.

iyotsuztuz bende kusmuyorum hatta bi kaç gündür hiç belirtim yoktu korktum bi sorun mu var diye bugün ekranda görünce rahatladım vajinal de bakılmadı iyice rahatladım

Bi dahaki kontrol 2 temmuz eşiminde doğum günü üstelik nasıl geçer bu bir ay asker gibi olduk gel teskere gelllll
Doktor banada 4 hafta sonraya randevu verdi ama ikinci hafta sonunda başka bir doktora gidip bebiğimi görmeyi planlıyorum. Uygun fiyatlı ultrasonu iyi hastane önerilerine açığım

iyotsuztuz bende kusmuyorum hatta bi kaç gündür hiç belirtim yoktu korktum bi sorun mu var diye bugün ekranda görünce rahatladım vajinal de bakılmadı iyice rahatladım

Ben de rahatım ya. İki kez duyduk kalp atışını. O zaman da yoktu bulantım bilmem neyim. Yine tosuncuk gibiydim. Demek ki hamileliğim böyle benim. Annem 20 haftalıkken fark etmiş beni, adetleri düzensizmiş. Ben de adet günümü bilmesem anlamazdım heralde. Öyleyim yani. Doğum benzer mi bilmiyorum ama. 28 haftalık ve su gelmesi ile benim gelmem arası 35 dk süren doğumu ister miyim bilmiyorum.

Bi dahaki kontrol 2 temmuz eşiminde doğum günü üstelik nasıl geçer bu bir ay asker gibi olduk gel teskere gelllll

Biz de 20 mayısta gitmiştik. 1 ay sonra gel dedi. 17si cuma gidersem 4 hafta ve 10+4 olacağım. eşimin doğum günü de 18i. Eğer sonraki haftaya bırakırsam da yıldönümümüzde gitmiş olacağım. Kafalar karışık

Doktor banada 4 hafta sonraya randevu verdi ama ikinci hafta sonunda başka bir doktora gidip bebiğimi görmeyi planlıyorum. Uygun fiyatlı ultrasonu iyi hastane önerilerine açığım

Ben öyle gittim. Şimdiki aklım olaa gitmezdim.
Ölçüm ve makine farkından dolayı "büyümüyor mu ya?" Algısı oluyor.
6+4 te boy 6mmdi ve 6+3 yazıyordu.
7+2de en 7 boy 11 mmdi ve 6+4 görünüyordu usgde.
Bence öyle gitme. Aynı yere git ya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…