2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Dün ilk kez gittim doktora 9+1 olması gerekirken 8+1 de kalmış ..çok üzgünüm sebebini de bilmiyorlar bir hafta sonunda verilen parçada neden olduğu bilinecekmis
Peki vucudunda degisiklik hissettij mi hic yoksa normal miydi kanaman falan oldu mu mesela randevunda gittiginde mi ortaya çıktı

Bende dedim ne oluyor yani ) bulanmasin insallah boyle geçer herkez aynu olmaz bazilri bulantisiz gecirir bazilari hafif bazilarida yataklardda herseyi kafaniza takmayij canim bebeginiz bunlardan etkileniyor

Biliyorum, ama iste panikci insanim. Yine pazertesi gününe randevu aldim ev doktorundan. Kan testi yaptirip hcg''en baksin istiyorum. Insallah tekrar yükselmistir.

Boşver ya hiç kıskanma. Ben büyük konuştum. İlk hamilelikte 25+ kilo aldım hepsini de verdim hiç dert etme
Anaaaam 25+ mı???
Kilo almak bebeğe zarar verir ve doğumda sıkıntı olur diye istemiyorum. Yoksa g.tüm göbeğim cıkmış hiç sorun etmiyorum. Bir iki yıl içinde de veririm nasılsa. Yediklerim Deniz'e yarasın istediğimden kasıyorum kendimi. Dur bakalım kaçları görücez. Bu sabah 70.4 idim.

Kızlar gün içinde 2 kilo alır mı insan? Hem de insan gibi yiyerek?

Bu arada çökelek peynirler içinde en az yağlı ve en çok kalsiyum vs olan peynirmiş duyurulur. Diyetisyen ve doktor dedi.

Ya ben Aslında Nasıl aldığımı bile anlamadım hala daha inanamıyorum. Ama almışım tartı yaşan söylemez. 62 ile başlamıştım 87 den sonrasını bilmiyorum :) ama bu sefer temkinli olmayı ümit ediyorum.

Fikir olması açısından beslenme listem:

Kalkınca 1 bardak ılık su
Kahvaltı: Peynir, yumurta, zeytin, ince dilim ekmek, yeşillik,domates, salatalık
10:00 :1 meyve, ayran
Öğle: Susuz sebze yemeği, yoğurt,İnce dilim ekmek, yağsız salata
İkindi : Meyve, Peynir
Akşam: 3 köfte büyüklüğünde et tavuk balık, zyağlı sebze yemeği, yoğurt, İnce dilim ekmek, Yağsız salata
Yatsı: Meyve,yoğurt

Ekmek tam tahıllı veya çavdarlı.

Buna uymaya çalışıyorum. Henüz bir gram veremedim ama almayayım bari.

Bir temizlik yaptım oh rahatladım. Yata yata iyice ağırlaşıyor insan. Zaten tembelim, işime geldi hamilelik. Kocam sağolsun herşeye yetişiyor.Biraz hareket olsun diye bugun çoğu işi ben yapıyorum ama. Yoksa uykum geliyor çok.

Bu aralar isten uzak durmak daha iyo en azindan ilk uc ay dikkat et canim

Bu aralar isten uzak durmak daha iyo en azindan ilk uc ay dikkat et canim
Ediyorum canım. Sağolsun kocam çok yardımcı. Yemeği temziliği alışverişi herşeye koşuyor. Ben 38 kocam 48 yaşında. İlk evliliğinden 2 oğlu var. Kız olacak düşüncesiyle gaza geldi. Bizde hep kız var hiç erkek doğuran yok. Ondan kız olacak ümidi var :) bana güvenio yani :)) Bana ya da Deniz'e bişey oluverir riskine karşı hep istirahatteyim. 6.haftadaki kasılmalarım ve bulantım da geçti. Şu an sıkıntım yok şükür.
Göğüslerim çok kaşınıyor. Büyüdüğü için dedi 2 kez doğuran bir arkadaşım. Onun dışında iyiyiz çok şükür.

Aslinda bende knedim yapıyorum islerimi bi gun supueme bi gun silme mutfak camasir derken benim esim calistigi icin pek faydasi yok alisverisimi yapip o sadece arabadan eve tasima isini yapiyor :))) insallah kizin olur

Bende halen belirti yok. Gecen hafta gaz ve tuvalet vardi, o'da yok artik. Ya benim migem niye bulaniyor?
Yine korkmaya basladim ((

Canım sakin ol.
Bizim gibiler ocak annelerinde de var. 4 kişiyiz sanırım. Sıfır belirti!
Bende ara ara korkuyorum ama diyorum ki her şey yolundayken de iyiydim belki rahat geçecek hamilelik, bir sıkıntım yok.

Ya ben bunları tek öğünde yiyorum dermişim

Bende en büyük sıkıntı kahvaltı edip geri uyumak. Kahvaltıdan sonra 4 saat uyuyorum.

Ben yine ev doktorundan randevu aldim kan testi icin

Ya bisefercik sabah migdem bulansa fena mi olur?? Bende istiyorum sabah yatakta kraker yemeyi

Aslinda bende knedim yapıyorum islerimi bi gun supueme bi gun silme mutfak camasir derken benim esim calistigi icin pek faydasi yok alisverisimi yapip o sadece arabadan eve tasima isini yapiyor :))) insallah kizin olur
Eşlerin çalışma saatleri çok önemli tabi. Karı koca aynı okulda çalıştığımız için daha rahatız :)

Kizlar merhaba. Catlak olusumuna karsi simdiden önlem almamiz gerekiyormus. Bu konuda arastirma yapan var mi ya da bir seyler kullanan?

Ben de temizlik yaptım bugün tuvalet banyo duruyor daha araya eşim ve oğlan girmese bir çırpıda bitiriverecektim karnımız acıktı ödevime yardım et derken bu saati buldum. Ara ara vajinama doğru içerden bıçak saplıyorlarmış gibi oluyor bugün yorulduğum için mi acaba bir de beyaz akıntımın rengi koyulaşmış sarımtırak yumurtlama akıntısı gibi yapışkan bir de...

Ben yine ev doktorundan randevu aldim kan testi icin

Ya bisefercik sabah migdem bulansa fena mi olur?? Bende istiyorum sabah yatakta kraker yemeyi
Canım kendini şanslı saymalisiniz belkide arkadaşım 23.haftada ne bulantı ne bişey hissetmis bu ana kadar bide çok spor yaptığından karnıda çıkmadı bide onu düşün

Kızlar telefonunuza gebeilikle ilgili uygulama indirdinizmi. Gebelık takvimi falan

Kizlar merhaba. Catlak olusumuna karsi simdiden önlem almamiz gerekiyormus. Bu konuda arastirma yapan var mi ya da bir seyler kullanan?
Benim okuduklarım kadarıyla tek başına bir ürün yetmiyor. Burt's Bees Mama Bee krem ve vücut yağına karar verdim ben. Bitkisel. Hayırlısıyla bebeğimin bakim ürünlerini de bu markadan almayı düşünüyorum. Buna destek olarak 20.hafta civarı Lierac Jel alacağım. 3. ay başlamak için uygunmus catlaktan korunmaya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…