2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
K kararsiz_2013 benim de dün ilk defa midem bulandı. Allah'a şükür anlıktı galiba. Devam etmedi. Korkmana gerek yok bence. Ben hamile değilmişim gibi normal hayatıma devam ediyorum. Temizliğimide yapıyorum. Camımıda siliyorum.
Bende tek olumsuz şey hiç ama hiç iştahım yok. İsteyerek yediğim tek şey meyve. Ben de 1 kg vermişim.

Merhaba arkadaşlar, bende şu an 7+6 hamileyim 7 Martta düşük yapmıştım, düşükden iki ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim, pazartesi günü kontrolüm var... (Bu arada 4 yaşında bir oğlum var )

Canım deri kalınmaları genelde çatlamaya meyilli bölgede olur istersen çatlak kremi kullanmaya başla

aynı durumdayız o kadar aç ve çaresizim ki zorla ite kaka kraker falan yiyiyorum mide bulantim bas donmem yok cok şükür ama çoook açım

Arkadaşlar çalıştığım için fazla giremiyorum. Bugün doktora gittim imzadan da anlaşıldığı üzere bebeğimin doğacağı tarihe göre 10 haftalık hamileyim. 15 gün önce 7+4 tüm. Bugün doktora gittim 10.haftada yani 15 gün sonra gel, omurgasına bakıcaz dedi ultrason da 8+4 çıktı çok şaşırdım. Doğum tarihi de 9 ocak olarak görünüyor. Adetimle zaten en başından beri uyumlu değil. Yani adetime göre hafta geri de anlamadım ben bu işi, moralim çok bozuldu.

Merhaba. Neden moralini bozuyorsun ki geç döllenme olabilir çok yasanan bi durum canini sikma hic

Bu arada merhaba hepinize benim ikinci hamileligim bir kizin var 3 yasinda. Onda çok zor bir hamilelik geçirmiştim ne yazik ki bu da öyle başladı. 5. Haftada bulantilarim başladı. Uyku uyuyamiyorum sabah öğürerek uyaniyorum ve tüm gün işkence gibi su dahi icsem kusuyorum. kizimda 16. Haftada bitmişti. Bu da öyle olursa çok zor. Öğretmenim Allahtan iki hafta kaldi karneye. Yoksa ben iptal durumdayim şimdiden

Merhaba. Neden moralini bozuyorsun ki geç döllenme olabilir çok yasanan bi durum canini sikma hic

Doktor da öyle dedi sonra adet tarihimi sordu tekrar, 28 şubat dedim. Tamam işte diyor 15 16 gibi yumurtlamışsın. Hadi tamam o zaman 15 gün önce 7+4 olan bebek şimdi nasıl 8+4 çıkıyor onu anlamadım? ;(
Bir de 03 ocak olan doğum tarihi bugün 09 ocak görünüyor.

Arkadaşlar mrb. 6+4 olduk ama bugün az miktarda kahverengi akıntı oldu bu durumu yaşayan oldu mu aranızda.randvm Çarşamba günü inş bir sıkıntı yoktur

28 şubat mi ?? Anlamadim simdi.

Arkadaşlar mrb. 6+4 olduk ama bugün az miktarda kahverengi akıntı oldu bu durumu yaşayan oldu mu aranızda.randvm Çarşamba günü inş bir sıkıntı yoktur
Evet benim oldu. İki kez kahverengi. Korkmustum. Ama Dr kirmizi olmadikca kan gibi korkma dedi. Yerleşme sürecinde akinti olabilir vs vs dedi gecen hafta..

Allah im razi olsun insallah hayirli guzel haberlerle gelebilirim burya
Allah im razi olsun insallah hayirli guzel haberlerle gelebilirim buraya rabbim nederse o olur

28 şubat mi ?? Anlamadim simdi.

Evet canım benim son adet tarihim 28 şubat normal şartlar da 14.15.16 yumurtlama günleri olur ya döngüne göre ben martın 11 de doktora gittiğim de yumurtam yarım cm civarıydı yani 5 mm çatlaması içinde 18 ile 20 mm olması gerekiyormuş. Yani o tarihler de henüz olgunlaşmamış oluyor. 28 şubat tarihine göre gebelik 2 hafta geridendi zaten hadi geç yumurtladım olabilir sonuçta, ama şuan bebeğin 15 gün öncesine göre 10 haftalık olması lazım çizelgedeki gibi ama 8+4 müş. Doktorda keseni ölçmüşüzdür dedi baktım önceki ultrasona keseyi değil şimdi ki gibi bebeği ölçmüş.

Qcanim icini ferah tut ultrasonlarda herzamn dogruyu gostermez 1 mlim bile oynasa fark eder.

Ayrica 8+4 ken kalp atisi gorunduyse hic problem yapma farki kapatir hizla bebisin.Bak bende kalp atisi icin gittim 6+1 haftalik dediler kalp atisi gozukmedigi icin 1 hafta sonra gel dediler 1 hafta sonra gittim 6+3 haftalik dediler ve yine kalp atisi gormediler normalde benimde 1 hafta once 6+1 haftalikti ve 1 hafta sonrasi 7 haftalik olmasi lazimdi bana kurtaj karari verildi kalp atisi gorulmedigi icin.Ama eger benim bebegim geride kalnadysa gercekten 6+3 haftaliksa kalp atimi gorulmemesi cok norml bide karindan baktilar.Ama eger 7 haftalik olmasi gerekiyorsa gercekten o zamn 6+1 deyken kalp atisi varms demekki gormediler 2 gun daha yasayip durdu kalbi demkki baska turlu aciklayamiyorum Haftaya gidicem kurtaj icn son kez yine giricem ultrasona rabbimden umit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…