2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Cnm bn sana farklı bi soru sorcam bnde şuan seninle aynıyım 6+3 günlük hamileyim mide bulantısı var mı sende

Kizlar bendede ultrasyonda goremedi altan gordu gelisimi iyi dedi ama bulantidan ölüyorum kizlar ilk cocugum erkek buda sanki erkekmis gibi geliyor sizinde hissettikleriniz cikarmi herkes ruyasinda erkek görüyor bir ben göremiyorum

Bebegim dediginde "kizim" okumustum. Hatta sasirmistim cinsiyet nasil bu kadar erken tespit edildi diye. Sonra tekrar okudum bebegim yaziyormus. Aayyy simdi seninkinin cinsiyetini merak ettim. Tanimam etmem fakat kiz diyorum yani

Kizlar kalp atislarini duydum bebegimide gordum kalbi oyle guzel atiyorki gobek kordonunu bile gordum boyuda 13.1 mm

Cok mutu oldum senin adina. Umarim bebisini sag salim kucagina alirsin canim. Darisi basima, ayin 20sinde randevuuu, cok az kaldiiii

Bnmde genelde sabah oluyo bugün fazla olmadı korktum biraz inşallah herşey yolundadır ilk olunca tecrübesizlik oluyo cnm
Merak etme herşey yolundadır inşallah
Bazen böyle bir anımız bir anımızı tutmuyor işte

Kizlar normalde bulantim cok oldu ama hic kusmamistim alisveris marketinin garajinda artik cikarttim :)) bi kerelgine mi devwmi gelir mi bilmiyorum ama cok zor birseymis bogazlarim acidi yandi

Hahaha, ilk kusman hayirli ugurlu olsun canim. Ah bide bende yasasaydim, olmuyor anam, olmuyor. Ah ah o bogaz acilari bende olacakti iste..

Hahaha, ilk kusman hayirli ugurlu olsun canim. Ah bide bende yasasaydim, olmuyor anam, olmuyor. Ah ah o bogaz acilari bende olacakti iste..
Cok kotudu ya markette bulandi bulandi garaja gidince koptu olay kizik korktu nefes alamiyorum sanmis cocuk gormedi ki daha onceden boyle birsey ayyy hic heveslenme cook kotu birsey:)

Merhaba hanimlar. Bende sizler gibi 2017 ocak annesi olacağım. Daha onceden de 2014 ocak annesi olmuştum.
Ilk hamileligimde mide bulantisi yuzunden ilk 5ay 10kilo vermistim. Gercekten cok zor bir donemdi. Bu hamileligimde daha iki haftada 2bucuk kilo verdim. Bulanti ilaci kullanmama ragmen.
Bebeğim sağlıklı olsun da katlanacagiz bir şekilde artik.

Herkese günaydın artık nerdeyse hepimiz bebişlerimizin pıtpıtlarını duyduk duymadan arkadaşlar da inşallah en yakın zamanda duyarlar şimdiden karnımda küçük bir top gibi belirmeye başlayan yavrumun hergün daha da büyüdüğünü düşünmek bile çok heyecanlı

kizlar iyi geceler simdi geldim kontrolden bugun 7+6 olmustuk ultrasonda 8+2 çıktık resmen basini oynatti doktor goruyomusun dedi artik hamile olduguma inanıyorum darısı tum isteyenlerin başına...
Gözünaydın canım. İnşallah bende görürüm benımde cumartesi kontrolum var

Bende duysaydım hayırlısıyla. İnşallah canım Rabbim doğdukları günlerıde görmeyi nasip etsin hepimize.

Bebegim dediginde "kizim" okumustum. Hatta sasirmistim cinsiyet nasil bu kadar erken tespit edildi diye. Sonra tekrar okudum bebegim yaziyormus. Aayyy simdi seninkinin cinsiyetini merak ettim. Tanimam etmem fakat kiz diyorum yani

İşte bu resmi
Bana herkes kızın olacak diyor zaten
Genital nub teorisine göre ilgili bölüme koydum ama bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…