2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
:) evet bizim kuzu da oyle. Kafayi hemen donduruyor televizyona dogru. simdi ters tarafa donduruyoruz, kapatiyoruz bakalim ileride ne yapacagiz. Tv kullanmamayi dusunuyordum bebekten sonra ama evde tek olunca insan bir ses istiyor.

Çok gecmiş olsnn canım. Artık safra amilyatları hızlı yapılıo. Hızlı toparlarsın inşallah. Hiç üzme kendini en kısa zamanda yeniden kendin emziriceksin inşallah

Bende soothie almıştım ama almıyor kızım. 2 dakika çekiyor atıyor sonra almıyor. Başka emzik sipariş ettim bakalım alacakmı.

Merhaba..
Ben de oğluma soothie aldım ama sadece çok aç veya zorladığımda emziği tutuyor ,5 dk sonra geri atıyor.
Yeni emziğiniz geldiğinde emerse buraya da yazarmısınız ?

Bugun cilt hastanesine gittim arkadaslar meme çatlakları icin.
Hala kullanmadigim ilaçlar varmis :) dr onlardan verdi.
Bir de gümüş nitrat uygulamasi yaptılar.
Doktor dayanmaya calis canini acitacak ama iyi gelecek falan dedi.
Hic sorgulamadim bile gittim islem odasina.
Yapacak olan hemsire de sakin olun hemen yapip bitirecegim diyor.
Yapti ve ben anlamadim bile yaptigini.
Ne kadar aci cekiyorsam artik normalde,bunlarin cok acitacak dedikleri seyi hissetmedim bile :)
Insallah fayda eder bAska bir secenegim kalmamış oldu böylece, her yontemi denedim.
Bir de benim gibi aci ceken arkadaslara söyleyeyim,emzirmeden 15 dakika once mutlaka zeytinyağı ile yumusat memelerini dedi. Aklinizda olsun belki uygularsiniz.

Evet benimde bahsettigin yerde hissizlik var kasimak icin elimi atiyorum hissetmedigim icin kasimaktan bile zevk alamiyorum bende merak ediyordum bunu aslinda bendemk sorun diye ama demekki normalmis :)
O hissizlik cok uzun sure devam ediyor arkadaslar.
O bölgeye agda yapmak falan cok kolay olurdu benim hic anlamazdim

Selam anneler kızıma hipertansiyon tanısı konuldu aranızda bu konuda bilgisi olan var mı kızım huysuz bi bebek değil uykuları 3-4 saat sürüyo bugün 1.ay aşımızı olduk bir buçuk kilo almış aslında her şey yolunda gibi görünse de tansiyon yüzünden kızımın her Hali hastalıklı gibi gelmeye başladı moralim çok bozuk lütfen dua edin bize

Kızlar sadece mama ile beslenen bebeklere su vermek mi lazım. Öyle ise ne kadar verilmeli.

Insallah vesile olurda acilarin son bulur zevkle emzirirsin kuzucugunu

Gecmis olsun canim ben ilk kez duydum bebekelerde boyle bir seyi peki teshis nasil neye gore yapildi cok merak ettim

Cok gecmis olsun.
Nasil konuldu böyle bir teshis bir sikayetiniz mi vardi?hic duymadim daha once.
Allah sifa versin

Gecmis olsun canim ben ilk kez duydum bebekelerde boyle bir seyi peki teshis nasil neye gore yapildi cok merak ettim
Ilk on iki gün yoğun bakımda kaldı orda farketmişler böbreklerinden şüphelendiler ama bişi çıkmadı şimdi başka bir Dr a gidiyoruz perşembeye kadar ölçtürcez bakcak genelde yüksek çıkıyo

Cok gecmis olsun.
Nasil konuldu böyle bir teshis bir sikayetiniz mi vardi?hic duymadim daha once.
Allah sifa versin
Bi sebep söyleyemiyo Dr lar ciğerlerinde enfeksiyon vardı ondan olabilirmiş anne baba da tansiyon varsa dediler ana o da yok bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…